Fotball - Internasjonal

GiPazzini_85

Serie A lørdag (fra 18.00)

Serie A:

Roma- Udinese 18.00 Viaplay og Viasat Sport

Juventus- Fiorentina 20.45 Viaplay og Viasat Sport

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1
73 svar

Roma- Udinese 18.00

Skader og suspensjoner

Florenzi, Torosidis, Rüdiger, Nura og Mario Rui er skadet for Roma, mens Umar Sadiq er opptatt med OL.

Wague og Faraoni er skadet for Udinese, mens Thereau er suspendert.

Romas tropp:

Målvakter: Szczesny, Alisson (ny)

Forsvar: Juan Jesus (ny), Bruno Peres (ny), Seck (ny), Vermaelen (ny), Fazio (ny), Manolas, Emerson, Marchizza

Midtbane: Nainggolan, Paredes, Strootman, De Rossi, Gerson

Angrep: Perotti, Dzeko, Iturbe, Totti, Salah, Ricci El Shaarawy

Udineses tropp:

Målvakter: Karnezis, Perisan, Scuffet

Forsvar: Adnan, Angella (ny), Armero, Danilo, Edenilson, Felipe, Heurtaux, Samir (ny), Widmer

Midtbane: Badu, Balic, De Paul (ny), Evangelista, Fofana (ny), Hallfredsson, Jankto, Lodi

Angrep: Ewandro (ny), Matos, Penaranda (ny), Perica, Zapata

Forventede lag:

Roma: Szczesny/ Alisson; Bruno Peres, Manolas, Vermaelen, Juan Jesus; Strootman, Paredes/ De Rossi, Nainggolan; Salah, Dzeko/ Totti, El Shaarawy

Udinese: Karnezis; Angella/ Heurtaux, Danilo, Felipe/ Samir; Widmer, Fofana/ Lodi, Badu, De Paul, Adnan; Penaranda/ Matos, Zapata

Kampen blir sendt på Viaplay og Viasat Sport.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

1

Juventus- Fiorentina 20.45

Skader og suspensjoner

Mandragora, Sturaro og Marchisio er skadet for Juventus.

Fiorentina har skadefritt lag.

Juventus tropp:

Målvakter: Buffon, Audero, Neto

Forsvar: Chiellini, Benatia (ny), Alex Sandro, Barzagli, Bonucci, Dani Alves (ny), Rugani, Lichtsteiner, Evra

Midtbane: Pjanic (ny), Khedira, Hernanes, Lemina, Pjaca, Asamoah, Marrone

Angrep: Zaza, Higuain (ny), Mandzukic, Dybala

Fiorentinas tropp:

Målvakter: Dragowski (ny), Lezzerini, Tatarusanu

Forsvar: Alonso, Astori, De Maio (ny), Diks (ny), Milic (ny), Rodriguez, Tomovic

Midtbane: Badelj, Fernandez, Ilicic, Sanchez (ny), Tello, Valero, Vecino

Angrep: Babacar, Bernardeschi, Chiesa, Hagi (ny), Kalinic, Rossi, Zarate

Forventede lag:

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Dani Alves/ Lichtsteiner, Khedira, Pjanic/ Lemina, Asamoah, Evra/ Alex Sandro; Dybala, Mandzukic/ Higuain

Fiorentina**:** Tatarusanu; Tomovic, Rodriguez, Astori; Bernardeschi, Badelj, Vecino, Alonso; Fernandez/ Borja Valero; Kalinic, Rossi/ Ilicic

Kampen blir sendt på Viaplay og Viasat Sport.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

1

En klar tittelfavoritt og et lag som vil prøve å henge med i toppen i aksjon i kveld.

Roma har tatt mer og mer fasong under Spalletti og klubben har da også vært veldig aktive på overgangsmarkedet denne sommeren. Pjanic (Juventus) og Digne (tilbake til PSG, så til Barcelona) kommer til å bli savnet, mens det skal bli spennende å se om Vermaelen (Barcelona), Peres (Torino), Fazio (Tottenham), Mario Rui (Empoli) og Alisson (Internacional) vil kunne forsterke laget. Sistnevnte kan gi Szczesny kamp om plassen, mens forsvarsspillerne også vil kunne få mye spilletid. Ved siden av dette har klubben fått tilbake Paredes (Empoli/ lån), mens Borja Valero (Fiorentina) kan være innenfor rekkevidde dersom de slår ut Porto i CL-playoff.

Udinese har hatt det noe trått de siste årene og nå må de også klare seg uten klubbikonet Di Natale som har lagt opp. Iachini tok over klubben i sommer etter at fjorårsesongen gikk skeis med Colantuono og Di Canio ved roret. Ved siden av at Di Natale har lagt opp, så har Kuzmanovic (Malaga), Fernandes (Sampdoria), Guilherme (Deportivo), Domizzi (Venezia) og Piris (Monterrey) dratt, mens Ewandro (Sao Paulo), Penaranda (Granada), De Paul (Valencia) og Fofana (Man City) kommet til. En del interessante signeringer, men det skal nok litt til for at Udinese blir å finne på øvre halvdel i år også.

---------------------------------------------------------------------------------

Juventus har tatt mye av oppmerksomheten når det gjelder overganger i serien denne sommeren. Salget av verdens dyreste spiller i Pogba (Man Utd) har selvsagt vært mest diskutert, men det at bare nevnte Pogba, pluss Bale (Real Madrid), Ronaldo (Real Madrid) og Suarez (Barcelona) har blitt kjøpt for større summer sier litt om hvor mye penger Juventus har lagt i Higuain (Napoli). Og skal man tolke bildene av Higuain denne sommeren, så må den argentinske spissen virkelig legge seg i selen dersom han ikke skal ende opp som en av de største floppsigneringene noensinne. Ved siden av Higuain så har Juventus også signer Pjanic (Roma), Pjaca (Dinamo Zagreb), Benatia (Bayern München), Dani Alves (Barcelona) og Mandragora (Genoa) ved siden av å ha mistet Morata (Real Madrid), Caceres (kontrakt gikk ut), Padoin (Cagliari) og Pereyra (Watford). Totalt sett ser Juventus ut til å være forsterket til tross for at Higuain og Benatia kan være litt usikre med tanke på førstnevntes vekt og kampform og sistnevntes skadeproblemer. Samtidig jobbes det fortsatt med å signere tilbake Cuadrado (Chelsea), mens Sissoko (Newcastle) og Gabigol (Santos) også har vært kraftig linket til klubben. Per dags dato er det i alle fall vanskelig å se at noen skal klare å utfordre Juventus om serietittelen.

Fiorentinas sommer kan ikke sies å ha vært like innholdsrik hva gjelder store overganger. Så langt har klubben mistet Roncaglia (Celta Vigo), Pasqual (Empoli) og sendt spillere som var på lån tilbake til sine klubber. Av spillere som har kommet inn har man Toledo (Velez/ lån), De Maio (Anderlecht/ lån), Hagi (Viitorul), Milic (Hajduk Split), Sanchez (Aston Villa/ lån), Diks (Vitesse) og Dragowski (Jagiellonia). Nok en gang en del lån og heller ikke spillere som vil kunne gå inn og forsterke laget umiddelbart. Plutselig fremstår Rossis hjemkomst fra låneoppholdet fra Levante som den eneste forsterkningen. Resultatene denne sommeren har heller ikke vært mye å skryte av og fansen har da også ytret sin misnøye med hva klubben holder på med og det er spesielt trener Sousa som har blitt utsatt for mest kritikk, både fordi han har bidratt lite for å forsterke laget, fordi han i vår flørtet med både Milan og Zenit, samt at han virker til å ha urealistiske tanker om dette laget der han denne uken ønsket at Fiorentina skulle henge med i tittelkampen i år. Og som om ikke en traurig overgangssommer var nok allerede, så risikerer man å miste Borja Valero til Roma, mens Badeljs fremtid fortsatt virker usikker etter alle ryktene tidligere i sommer. Det er riktignok halvannen uke igjen til overgangsvinduet stenger, men Fiorentina har mye som skal falle på plass på kort tid dersom de skal henge med i toppen i år.

1

Roma: Szczesny; Bruno Peres, Manolas, Vermaelen, Emerson; Nainggolan, Paredes, Strootman; Salah, Dzeko, El Shaarawy

Udinese:Karnezis; Herteaux, Danilo, Samir; Widmer, Badu, Fofana, Halfredsson, Adnan; De Paul, Duvan Zapata

1

Dette er dårlig greier av Roma. Lukter ikke krutt av Dzeko og Salah på topp akkurat. Har Dzeko hatt mer enn en god sesong i løpet av karrieren, og kan Salah noe annet enn å løpe fort?

1

Skjønner ikke hvorfor man på død og liv skal fylle opp lagene med middelmådige Sør-Amerikanere og annet rask i stedet for å satse lokalt. Det er en veldig uitaliensk holdning.

1

Perotti scorer. Får håpe for hans del at det er en tatovering som går bort ved vask han har på halsen. Ser mest ut som slikt som var med i Donald Duck-blader i sin tid.

1

Lignende innlegg

Laster...