Fotball - Internasjonal

9248

Real Sociedad-Real Madrid [Kamptråd]

Søndag 21/08 kl 20:15

Endelig er det seriestart og Real Madrid skal til Anoeta for å spille sesongens første kamp i La Liga. Real Madrid kom knepent bak Barcelona forrige sesong og er nok meget sultne på å kapre ligagullet for første gang siden 2011/2012 sesongen.

Pre Season har vært litt så som så. Man tok sterke seire mot Chelsea og Bayern men var sjanseløse mot PSG. Takket være en sen Ramos-heading og ett solomål av Carvajal fikk man løftet årets Supercopa, før man maktet å slippe inn 3 mål mot ett lag som ellers spiller sine kamper på nest øverste nivå i Frankrike. Av overganger er det lite å snakke om; Morata er hentet tilbake og Coentrao er tilbake fra lån. Det virker som om Zidane er ute etter stabilitet, de to som er hentet inn har spilt flere år i Madrid tidligere.

Navas, Pepe, Modric(karantene), Ronaldo og Benzema er alle ute så dette kan bli tøft. Det er derfor disse 19 som utgjør troppen til søndagen:

Keepere: Casilla, Yanez og Zidane Forsvar: Carvajal, Danilo, Ramos, Varane, Nacho og Marcelo Midtbane: Kroos, James, Isco, Casemiro, Kovacic og Asensio Angrep: Bale, Morata, Vazquez og Mariano

Spørsmålet er da om det blir en 4-4-2 eller 4-3-3. Jeg går for sistnevnte og tipper følgende lagoppstilling:

Casilla; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kovacic, Casemiro, Kroos; Bale, Morata, Asensio

Under 30 timer igjen til kampstart. Vamos!

3
136 svar

Spennande og utfordrande start på ein ny sesong. Denne gongen sit vi alle med intrykket av eit meir "moderat" Madridlag når det kjem til stjernesigneringar, og generell taktikk. Eg trur dette kan bli ein veldig bra sesong, noko det er NØDT til å vere skal vi hamle opp med Barcelona.

Trur vi vinn 3/4 - 0

1

Kortid vart Benzema skada? Rimeleg sjokkerande at vi startar sesongen uten mange nøkkelspelarar.

1

Zidane har ikke imponert meg på bortebane og jeg kan ikke helt se hvordan Real skal ha forbedret seg på dette siden fjorårssesongen. Real Sociedad borte skal normalt sett være tøft, så håper på 2-2 men tror det blir 1-2/1-3. Uten Benzema og CR, vil Bale ha alt presset på seg. Pepe var en av EMs beste spillere men mulig han har slappet godt av etter førsommerens triumfer og feiret godt.

1

Casilla; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kovacic, Casemiro, Kroos; Bale, Morata, Asensio

Zizou tenker likt som meg.

1

Massiv tillitserklæring til Kovacic i hvert fall.

Fint å kunne slenge innpå Isco og James også...

1

Mye snakk om at Bale måtte ta ansvar i fraværet til CR og Benz, det tok ikke lang tid...

1
Laster...