Edvardsen-arroganse fra Lahoz. At han dømmer feil på noe som skjer bak ryggen hans og han strengt tatt bare må tippe på, er nå til å forstå. At han ikke har forståelse til å forstå at han har dummet seg ut når hele laget spontanklikker og løser det med intet mindre enn to gule er kanskje riktig i følge boken, men likevel ubeskrivelig dårlig løst.

Har stjålet et par mål fra Barcelona også. Straffen er klar, offsiden som ville gitt scoring i starten er veldig tight, men trolig rett.

Edit: og til de som klager på småspillet der bak: Se hva sin skjer i forkant av Turans sjanse der. Ter Stegen og Umtiti lokker frem hele Athletic. Én pasning, og en er i overtall der fremme.

2
Tyrios Kommer ikke til å vinne en dritt i år hvis vi skal stå og spille på tverrs innen egen 16 meter for moro skyld. Det at Ter Stegen er god med beina betyr ikke at man trenger å bruke...

Tror ikke jeg kunne vært mer uenig egentlig. Dette er akkurat slik jeg ønsker å se Barcelona takle et lag med høyt press. Spill ballen imellom hverandre, slit motstanderen ut, og prøv å utnytte rommene som oppstår høyere på banen. Dette har jo fungert strålende, med ett par unntak i denne omgangen. Ter Stegen er sånn sett en gave når man spiller slik fotball.

2

Stakkars Messi som må spille med slike middelmådigheter. Hadde han hatt en klone av seg selv så hadde han tikket inn 50 mål og assist i ligaen uten problemer.

2

Bilbao med gung-ho taktikk på Camp Nou. Friskt!

Edit: Hjemmebane ja. Da ser det litt mer fornuftig ut, men ikke mye.

1

Dør innvendig hver gang jeg ser Ter Stegen står i ligaen. Han gjør så mye rart og har så utrolig mye uflaks. I Cl og cup så er han en helt annen keeper.

1

Ter Stegen er kanskje fremtiden. Men fy søren det er mye mer betryggende å ha Bravo i mål.

1

Jeg elsker Ter Stegen. Starter med en grov feilpasning, men fortsetter bare å styre spillet som en bakerste playmaker som om ingenting har skjedd.

1

Sexy scoring. Herlig av Turan.

Men ærlig talt, hva er det atletics forsvar driver med i dag? Setter de linja på midtsirkelen?

1

Kommer ikke til å vinne en dritt i år hvis vi skal stå og spille på tverrs innen egen 16 meter for moro skyld. Det at Ter Stegen er god med beina betyr ikke at man trenger å bruke det til enhver tid!

1

Haha. Lahoz er faen meg noe for seg selv. Dømmer for en situasjon han bokstavelig talt står med ryggen til.

1

Han gjør hvertfall riktig i å gi gult kort til de idiotene som løper opp i ansiktet hans for å klage. Skulle ønske det var standard praksis i internasjonal fotball.

1

Helt unødvendig med den klagingen ja, og sånn sett riktige gule kort, men man kan jo forstå frustrasjonen. Er ikke i nærheten av Beñat som faller, og så gjetter bare Lahoz at han ble felt.

1

Slike dømminger går opp i opp iløpet av en sesong, samt spillerne skal fokusere på å spille spillet, etter hva dommeren dømmer. Har noe lære fra NHL på dette.

1
Cobi Edvardsen-arroganse fra Lahoz. At han dømmer feil på noe som skjer bak ryggen hans og han strengt tatt bare må tippe på, er nå til å forstå. At han ikke har forståelse til å forstå...

Har stjålet et par mål fra Barcelona også. Straffen er klar, offsiden som ville gitt scoring i starten er veldig tight, men trolig rett.

Edit: og til de som klager på småspillet der bak: Se hva sin skjer i forkant av Turans sjanse der. Ter Stegen og Umtiti lokker frem hele Athletic. Én pasning, og en er i overtall der fremme.

Offsiden er jo åpenbart rett, selv om den er tight. Stjeler ikke mål da:) Herregud...

Athletic blir vel heller ikke lokket spesielt frem. Athletic spiller alltid sånn mot Barsa. Kommer nok til å bli slitne i 2.omgang, så kampen er nok avgjort...

1

Når Athletic setter presset på Barcelonas 16-meter blir det enten eller. Så fort Barcelona klarer å spille seg gjennom presset er det en kjempesjanse, men da må man også klare å trille ball på egen siste fjerdedel av banen under voldsomt press og en liten feil vil ditto gi Atheltic en kjempesjanse.

Interessant valg av Valverde, i alle fall.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk Script Siste svar

Landslaget

Frykter en norsk ørken i kvalifiseringene fremover. Kvinnelandslagets forrige trener fikk laget til å spille veldig god og effektiv offensiv fotball mot svakere lag. Kommer det til å skje i den neste...
1
1 svar
Laster...