Nye VGD er lansert! Mer informasjon

FC Barcelona - Las Palmas (La Liga 18. runde)

Barcelona som er på en 3 plass tar imot ferieparadis laget som er Las Palmas som ligger på en solid 8 plass i årets La Liga sesong 2016/2017

Når: Lørdag, 14. Januar 2017

Kl: 16:15

Hva: La Liga runde 18

Hvor: Camp Nou / Nou Camp (Du får velge)

TV: Viasat Sport HD , Sky Sports HD 1, beIN Sports EU/US

Dommer: Alberto Undiano Mallenco

Barcelona tar imot ferieparadis laget som er Las Palmas som ligger på en solid 8 plass for her skal ikke spillerne til Barcelona prøve å ta seg "ferie" mot bortelaget fra Gran Canaria for det er norske turister flinke til! Her gjelder det å gi alt og aldri gi opp La Liga tittelen Barcelona fordi dere kan ta turen til Gran Canaria i sommer når sesongen er slutt!

Las Palmas er flinke til å kapre viktige poeng i La Liga serien akkurat som de er flinke til å kapre mange norske turister og spesielt partygale norske ungdommer.

Barcelona har 4-3-1 i hjemmestatistikken og ligger på en 3. plass med 35 poeng så her må hjemmelaget gjøre det bra til lørdagens kamp og gjøre statistikken enda bedre frem mot sesong slutt.

Las Palmas har 1-2-5 i bortestatistikken sin så her er det stor sjanse for å vinne mot ferieparadiset Las Palmas så lenge vi ikke gjør samme feilene som vi gjorde mot Alaves der vi tapte 1-2 hjemme så her er det viktig å være 110% fokus gjennom 90 minutter.

Barcelona har heldigvis ingen skader på spillerne sine og ingen suspensjon så dette fortjener en tommel opp eller hva folkens? :)

Las Palmas på sin side har Pedro Bigas ute med kneskade, Dani Castellano, Sergio Araujo, og David Simon er usikre før lørdagens kamp.

Barcelona (4-3-3) sine kommende 11 utvalgte:

Målvakt: Ter Stegen(6.63), Forsvar: Sergi Roberto(7.33), G. Pique(7.24), S.Umtiti(7.07) og Jordi Alba(7.04), Midtbane: Ivan Rakitic(7.16), S.Busquets(7.01) og Andres Iniesta(7.37), og de 3 på topp som er MSN, Messi(8.13) på høyre kant, Suarez(7.57) i midten og Neymar(8.21) på venstre kant.

Las Palmas (4-3-3) sine kommende 11 utvalgte:

Målvakt: Varas(6.80), Forsvar: Castellano(7.07), Artiles(6.60), Lemos(6.65), Macedo(6.76), Midtbane: Gomez(6.83), Mesa(6.70), J.Viera(7.38), og de 3 på topp: Prinsen Boateng(6.78), Livaja(6.82), El Zhar(6.67).

Kamptips: 4-0 til Barcelona med scoringer av MSN trioen og Iniesta.

Hva er deres kamptips?

God fornøyelse og ha en riktig fantastisk helg folkens!

3
30 svar

30 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

BalkanKing

Rafinha din snegle tufs! Du er så treig at min lille nevø på 5 år løper raskere og har raskere akselerasjon

2

BalkanKing

Luis Suarez!!!!! 1-0.. Bra pasning av Gomes

2

BalkanKing

Du elsker rotasjon Luis Enrique? Herregud.. Dette ser så dårlig ut at jeg håper at vi ikke mister flere viktige poeng..

2

Koffer

Barcelona har heldigvis ingen skader på spillerne sine

Selvfølgelig ikke. Barca har skader i løpet av en sesong de og, men du verden å lite de har i forhold til sine argeste konkurrenter. Dette, sammen med Barcelonas lette program igjen i serien, med unntak av et par turer til hovedstaden, vil føre til spansk seriemesterskap til slutt.

Kontroversielt utsagn mtp Zidanes poengmaskin om dagen, men se på terminlisten til begge lag og Madrid vil neppe fortsette å vinne,vinne og atter vinne.

For øvrig kamptråden - for en forferdelig kjedelig kamp. 3-0 til pause og gå-fotball resten..?

2

BalkanKing

Barcelona er virkelig heldig der Koffer, og det kan være faktisk avgjørende i den tøffe lange sesongslutt men jeg ser at Real Madrid er for sterke i år og de vinner garantert La Liga tittelen uten tvil.

Real Madrid vil selvsagt gå på poengtap og få et par smeller men de vil gå seirende ut av hele La liga og ta 1 plassen uten tvil.

Fotballen er så uforutsigbar :) Er ikke du enig?

2

Kubala

Fin dag. Spurs og Barça begge med tøff motstand hjemme, men begge overkjører likevel. Godt å se at breddespillere gjør det bra, og det er jo nesten lattermildt at Paco Alcacer gir assisten til Aleix Vidal.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...