Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Real Madrid - Celta Vigo ** CdR** X-2!

Første kamp i Cope del Rey kvartfinale mellom Real Madrid - Celta Vigo i dag kl 20:45 i ekte Champions League tid.

Neste kamp går om ei veke på bortebane.

Real Madrid tapte nettopp mot Sevilla og har no null sigrar på rad. Zidane sine menn må brette opp ermane om det skal bli avansement her.

Stallen

Det er kun Bale og Carvajal som er ute av laget der sistnevnte blir kvilt. Sjølv håper eg RM stiller med same laget som første kampen mot Sevilla. Då var det fyrverkeri offensivt, og mykje av det trur eg har med at Ronaldo og Benz ikkje var med. Ynskjer å sjå den teorien bli testa ut fleire gongar.

God kamp!

1
244 svar

244 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Cobi

"Følger ikke med på sendingene der Friling kommenterer, men han virker som en fornuftig fyr i de samfunnsdebattene han deltar i på sosiale medier. Litt overraskende at virker å være alt annet enn det som kommentator. Men er det ikke egentlig basket som er hans felt?"

Vet ikke, fotball kan det i hvert fall ikke være. Caleb Francis-vibber, for de som husker tilbake til spansk fotballs spede begynnelse på norske tv-skjermer. Han får ikke med seg en dritt, og når han først tror han har fått med seg noe, er det i et skremmende høyt antall av tilfellene fullstendig feil. Situasjonen i dag er et kremeksempel: Lang ball opp, ender i duell. Dommer blåser og holder armen høyt, alle som har en viss fotballforståelse skjønner at det da etter all sannsynlighet er offside. Kommentator påpeker at det umulig kan være offside, men frispark i duellen. Så kommer reprisen, som viser en liten halvmeter offside, og ingen forseelse i duellen. Kommentator står på sitt og sier det nok er frispark for duellen. Når så grafikken kommer opp og viser at det selvsagt var offside det ble blåst for, forstår han ingenting. Sånne eksempler skjer HELE tiden.

2

pewzidane

Sånne eksempler skjer HELE tiden.

Vil nødig se at dette utvikler seg til noen personhets, men jeg er fullstendig enig. En forferdelig fotballkommentator dessverre.

Jeg fatter ikke at Viasat ikke satser tyngre på produktet La Liga.

Hva faen gjør Magnar Kvalvik om dagen??

1

samsung22

Vil nødig se at dette utvikler seg til noen personhets, men jeg er fullstendig enig. En forferdelig fotballkommentator dessverre.

Fulgte med på Juventus - Lazio i helgen og synes kommentatoren der var ålreit. Viser engasjement når han skal det, ellers rolig og viser en god fotballforståelse synes jeg.

Det er han som kommenterer scoringen til Dybala i linken under;

http://www.viasport.no/sport/fotball/nyheter/se-dybalas-perfekte-avslutningsteknikk

Kjenner ikke noe til han fra før av, og det er mulig han hovedsaklig har sin tyngde på italiensk ball, men det burde være bedre enn det vi blir servert uke etter uke av nevnte kommentator.

1

CRonaldo_7

Merkelig lag... Casilla, Ramos, Nacho, Ronaldo, Kroos, Casemiro, Kovacic, Isco, Asensio, Danilo, Benzema

2

Geers

Wat, kan vel ikke stemme.

1

CrazyBrunost

Du er kanskje den verste supporteren av et fotballag som jeg vet om Koffer.

Du får svar på 1 av 10 innlegg og det av Mario som bare enig i visse punkt. Hvorfor gidder du å skrive her inne når absolutt ingen andre er enig med deg? I over 10 år har du skrevet om Barca's dominans og tar aldri glede over kamper vunnet av Madrid.

Kan du ikke du bare pelle deg ut av dette forumet isteden for å sløse tid og energi på noe du aldri kommer til å få utbytte av?

At du ikke gidder å se returoppgjøret fordi du tror Madrid ikke har sjans sier alt om hvor dårlig madridista du er. Jeg sier dette på vegne av alle andre, PELL DEG UT!!!

2

-Jolla

Jeg liker når ytterpunktene braker sammen på denne måten.

Litt avhengig av hvem du spør på dette forumet så er enten CR så sinnsykt god at han ene og alene klarer å bære et lag som ellers hadde slitt med å få europacuplass, eller så er han på nivå med en middels eliteseriespiller, som kun blir båret av resten av laget som har fått strenge instrukser nærmest på fengselsregimevis om å gi ham ballen slik at han kan pynte på egne tall på bekostning av resten av klubben.

Er det rart det er enkelt å radikalisere folk her i verden?

2

Knipsemannen

Litt avhengig av hvem du spør på dette forumet så er enten CR så sinnsykt god at han ene og alene klarer å bære et lag som ellers hadde slitt med å få europacuplass

Det er vel ingen som mener dette - hvis man ser vekk fra trollene her inne?

Jeg har flere venner som er RM-supportere. Oppegående folk. Tidligere har jeg hatt seriøste og gode diskusjoner (som jeg vant for øvrig - Messi har alltid vært den beste) hvor de har ment at Ronaldo er verdens beste spiller - og dermed bedre enn Messi, men synet på dette har endret seg det siste halvannet året. De mener ikke lenger at han er den beste, det er til og med flere som mener at RM vil kunne gjøre det bedre om han blir erstattet.

Jeg føler egentlig dette er oppfatningen (at CR har tapt seg og at forskjellene mellom ham og Messi har vokst i sistnevntes favør) til de fleste som ser RM på ukentlig basis.

1

Hala_Madrid

Har dommeren røyka før kampen?

2

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...