Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Real Betis - Barcelona (La Liga. 20 runde)

Real Betis som er på en 14 plass tar imot Barcelona som ligger på en 3 plass i årets La Liga og kampen starter kjedelig nok kl 12:00 som er lunsj tid så kanskje vi kan ta en god lunsj og få oss smaksprøve av denne kampen? Jeg håper på en virkelig spennende og underholdende kamp for Real Betis er virkelig en vanskelig nøtt å knekke på dems hjemmebane.

Når: Søndag, 29. Januar 2017

Kl: 12:00

Hva: La Liga runde 20

Hvor: Estadio Benito Villamarin

TV: Viasat Sport HD , Sky Sports HD 1, beIN Sports EU/US

Dommer: Alejandro Hernandez

Real Betis var flinke til å kapre viktige poeng ifjorårets La Liga serien men i år så har det virkelig godt tungt for hjemmelaget som har slitt og dem har nok av fantastiske kvaliteter i laget men resultatene har uteblitt.

Real Betis har 4-4-2 i hjemmestatistikken og ligger på en 14. plass med 22 poeng så her må hjemmelaget gjøre det bra til lørdagens kamp og gjøre statistikken enda bedre frem mot sesong slutt.

Barcelona har 7-2-1 i bortestatistikken sin så her er det stor mulighet for 3 poeng men da må kvaliteten og bra tempo være tilstede for **Barcelona og at MSN leverer som de har gjort jevnt over sesongen så det kan de gjerne fortsette med.

Real Betis har skader på F.Guiterrez, Joaquin, og A.Sanabria men ingen suspensjoner.

Barcelona har A.Iniesta ute med skade og Rafinha også ute med skade.

Real Betis (3-5-2) sine kommende 11 utvalgte:

Målvakt: Adan(6.96), Forsvar: Mandi(6.90), Pezella(6.81), Bruno(6.88) Midtbane: Piccini(6.73), Pardo(?) , Ryan Donk(6.78), Ceballos(6.83), Durmisi(6.59) Angrep: Castro(6.76) , Alegria(6.7)

Barcelona (4-3-3) sine kommende 11 utvalgte:

Målvakt: Ter Stegen(6.73), Forsvar: Sergi Roberto(7.27), Umtiti(7.09), Pique(7.24), Alba(7.07), Midtbane: D. Suarez(6.58), Rakitic(7.11), Gomes(6.5), og de 3 på topp: Messi(8.25), Suarez(7.73), Neymar(8.24).

Kamptips: 0-1 til Barcelona med scoring av Luis Suarez

Hva er deres kamptips? Tommel opp om dere er fornøyd med kamptråden..

God fornøyelse og ha en riktig fantastisk helg folkens!

(Innlegget ble redigert 13.01.17 04:59)

1
66 svar

66 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

VGoth

Her var det liv. Lol for øvrig. Deilig å se at Barcelona går på nok en fortjent smell, bare synd at de ranet med seg et poeng.

2

brann1989

Luis Enrique guds gave til fotballen

2

Bølgenisse

Det LE leverer i dag er det sparken-nivå over. Når det er sagt, så er denne sesongen av La Liga en eneste stor parodi. Når det ikke er tiltenkt å være fair så blir det for dumt.

1

FABI0

Skandale på flere plan. Lagoppstillingen, innsatsen, målet. Først forsoner man seg med tap og har ingen unnskyldninger utover det at det kommer til å være fortjent. Men så kommer jo den situasjonen da, som bare underbygger det som har skjedd de siste månedene og snur alt på hodet.

1

pregra

Helt sinnsykt at dommerne ikke bare "går glipp" av den som åpenbart er langt inne, de klarer å totalt overse straffen Neymar skal ha sekundet før. God jul...

Barca gjør forøvrig en helt elending match fram til Betis scorer. Rare disponeringer fra LE, men på meg ser det ikke ut som mange utpå der klarer å tenke sjæl heller, drøyt mange håpløse taktiske vurderinger. Og innsatsen er også totalt fraværende fra flesteparten.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...