Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Atletico Madrid - Barcelona (Copa Del Rey)

Atletico Madrid som hadde en dårlig start på sesongen sin i La Liga men har skjerpet seg betraktelig skal møte Barcelona i semifinalen så dette blir en meget vanskelig men spennende oppgjør over 2 kamper mellom disse 2 lagene. Dessverre så har det alltid vært en stygg og grisekamp mellom disse 2 lagene hver gang når de møtes og håper ikke at Atletico Madrid driver med tullet sitt mot Barcelona for det er ikke greit med styggheter, skitne taklinger og alvorlige skader på spillere.

Når: Onsdag, 01 Februar 2017

Kl: 21:00

Hva: Copa Del Rey (Semifinale 1. kamp)

Hvor: Estadio Vicente Calderon

TV: Viasat Sport HD , Sky Sports HD 1, beIN Sports EU/US

Dommer: Ricardo De Burgos

Kamptips: Jeg tipper at det blir jevnt og 1-1 etter 90 tøffe minutter.. Hva er deres kamptips?

God fornøyelse folkens!

1
47 svar

47 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Iniesta

Veland meldt forfall, han hadde egentlig kampen.

Así, el Barça jugará con Cillessen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Mascherano, André Gomes, Rakitic; Messi, Luis Suárez y Neymar.

2

Cobi

Kanoninnhopp av Rafinha, fatter ikke hva folk har mensen for det byttet etter. Måten han tok av press med ball var Iniestaesque. Og en midtbane med Mascherano er aldri uten defensive fibre. Var snarere det at Atleti la om og traff med den endringen (de hadde jo et trøkk i starten av omgangen også, med Mascherano, Gomes og Rakitic på midtbanen) som gjorde at det kom mer fra de i andreomgang enn i første. Når det er sagt, er jeg ikke enig i at Atleti hadde særlig mer enn Barca i andre, de hadde f.eks. ingen sjanser som den Neymar brant, og Messi hadde en i tverrliggeren. De hadde ball og trøkk, men Barca hadde minst like store sjanser også i andre.

En helt fantastisk kamp fra Messi, for øvrig. Tier på børsen.

1

xavi-maestro

En helt fantastisk kamp fra Messi, for øvrig.

Kan ikke si at jeg er helt enig i det men. Han var bra, så absolutt, men en fantastisk kamp - etter hans standard synes jeg ikke det var.

1

beardman

etter hans standard

Er litt sykt hvor mye man forventer av ham - meg selv inkludert..

1

Coca_cola

Ikke om du justerer for hvem motstanderen var heller? Uten å gå mer inn på den kampen her spesifikt, så er det nesten komisk å se på han for tiden. Driver en egen idrett føles det som. Avstanden til han og nummer 2 er så ekstremt stor om dagen.

1

Coca_cola

etter hans standard synes jeg ikke det var.

Dette er selvfølgelig også veldig vesentlig. Messi har en egen standard.

1

beardman

Tier på børsen.

For en annen spiller kunne jeg kanskej gått med på det, men dessverre sammenligner man ofte Messi med nettopp ham selv, så i dag synes jeg han spilte til en sterk 8er. (Messi har en egen skala, altså..)

Hehe:-)

1

Geers

At Atletico ikke har putta enda er utrolig. Midtbanen er usynlig. Forsvaret er på bærtur og det gjøres personlig feil hele tiden nå.

1

BalkanKing

Dra til helvete din flintskalla Mascherano, du ser ut som banditt..

1

Tyrios

[Slettet]

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...