Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Barcelona - Atletico Madrid (Copa Del Rey 7.2.17)

Barcelona møter Atletico Madrid i returkampen på Camp Nou så her gjelder det virkelig å holde fokus gjennom 90 minutter for selvom vi vant 1-2 borte mot dem så er ingenting avgjort i fotballens verden. Her skal man krige og gå hardt i duellene gjennom 90 minutter for vi håper at vi avanserer videre til finalen der man kan enten møte Alaves eller Celta Vigo** så dette kommer virkelig til å bli spennende som fytti rakkern :)

Når: Tirsdag, 7 Februar 2017

Kl: 21:00

Hva: Copa Del Rey (Semifinale returkamp)

Hvor: Camp Nou/ Nou Camp (Du får velge)

TV: Viasat Sport HD , Sky Sports HD 1, beIN Sports EU/US

Dommer: Jesus Gil

Kamptips: 2-1 til Barcelona.. Hva er deres kamptips?

God fornøyelse folkens!

2
81 svar

81 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Cobi

Særlig merkeligere omgang enn dette finner man ikke. Barcelona er så begredelige de første 25 minuttene at jeg sitter og gleder meg til sommeren når Luis Enrique forhåpentligvis er ferdig. Fortsetter han, kommer man til å ende med å spille som Chelsea da de vant CL... Borte er all identitet, og det eneste stedet på banen man spiller korte pasninger med tempo er mellom stopperne og keeper. Midtbanen er blåst, og det handler om taktikk, ikke om spillertypene. Ingen skal fortelle meg at ikke Gomes, Denis Suarez, Rakitic, Rafinha og Iniesta alle hadde funka helt fint i Pep-æraen. De er ikke dårligere ballspillere enn Keita og Yaya Toure, for å si det sånn. Dette går på spillestil og taktisk oppsett.

Så skrur noen på en bryter (håper det var Barca, og ikke kun Atleti som gikk tomme), og vips er siste 20 både trademark Barca-fotball og ikke minst ganske så bra. Og tydeligst av alle i forvandlingen synes jeg Gomes var. Gjorde voldsomt mye rart første 25 (da tenker jeg ikke primært på headingen han er uheldig med, det kan skje alle, men gjorde generelt mye usikkert med ball), men med en gang han fikk ballen ned på bakken og dro opp tempoet, klikka også resten. Bort med de lange ballene, i stedet begynte man plutselig å bruke ballen fornuftig, og jeg synes som sagt det var Gomes som snudde dette her mer enn noen annen. Så kan en sånn sett sikkert legge frem argumentet om at hvis han snudde det positivt, var det også hans feil at ting ikke funka i starten, jeg ser den. Men de siste 20 synes jeg han viser potensialet i seg, et potensial som gjør at jeg slett ikke er sikker på om han var noe dårlig kjøp. Er for så vidt han som drar opp tempo og setter igang angrepet som gir målet også, når han trer gjennom ledd til Suarez.

Denis Suarez og Sergi Roberto er helt ute av det. Helt natta. Mottakene sitter ikke, og for førstnevnte dekker han heller ikke rom i det hele tatt. Kan godt bli noe på sikt, men denne sesongen synes jeg han har vært lagets klart svakeste sentrale midtbanespiller.

Selv Messi ser ordinær ut i denne fotballen her. Men når man endelig får gitt han ballen med tid og rom, gjør han jo ting omtrent ingen andre gjør og fikser mål da. Men ellers har han også vært unormalt anonym i dag.

3

xavi-maestro

Midtbanen er blåst, og det handler om taktikk, ikke om spillertypene. Ingen skal fortelle meg at ikke Gomes, Denis Suarez, Rakitic, Rafinha og Iniesta alle hadde funka helt fint i Pep-æraen. De er ikke dårligere ballspillere enn Keita og Yaya Toure, for å si det sånn. Dette går på spillestil og taktisk oppsett.

Jeg ville ikke vært for bastant her. Keita fungerte så sant han spilte med Busquets og Xavi/Iniesta. På samme måte fungerte Rakitic 14/15-sesongen fordi han stort sett spilte med Busquets og Iniesta. Barcelona må ha to spillere på det nivået for å kunne opprettholde den gode frispillingen bakfra og flyten i pasningsspillet. Yaya Toure er utvilsomt bedre enn alle de "nye" midtbanespillerne. Hadde Gomez spilt jevnlig, og bare med Busquets og xavi/iniesta når han først spiller, så hadde det fungert mye bedre.

Pep-æraen hadde ikke vært den samme med en midtbane lik den som startet igår. Men du mente kanskje det jeg sier over her, at alle i dagens midtbane kunne kommet inn, sammen med to av dem fra Pep-æraen og fungert - og ikke at det hadde fungert under Pep med Rakitic, Gomez og D.Suarez på midten samtidig?

Og selvfølgelig har det taktiske stor betydning og. Men jeg mener det er en kombinasjon av mindre kvalitet og annen taktikk som sammen utgjør kvalitetsfallet i spillet.

3

BalkanKing

1 omgang var ikke bare merkelig og jeg trenger ikke å gjenta det ordet som jeg sa men 2 omgang var virkelig spennende og underholdende så sånn skulle det vært hele kampen!

2

BalkanKing

Dommeren Jesus Gil kan ta på seg en RØD dommerdrakt neste gang med glede! Det venter jeg gjerne på..

2

milfern

Patetico Madrid er tilbake med ett brak.

2

milfern

Oh snap! Game on?

2

BalkanKing

Barcelona er laget mitt men dette lukter "kampfiksing" for 1 omgangen var ikke Barcelona til å kjenne igjen og det virker som Barcelona spillerne gidder INGENTING og at Atletico Madrid har kjørt kampen nesten hele tiden og det er ikke bare merkelig men FIKSET!

Det er så faen meg stor forskjell fra første kamp til denne her og dette lukter virkelig stinkende flere mil unna.. Her må det virkelig gjøres noe!

2

Geers

Barcelona er laget mitt men dette lukter "kampfiksing

Ha deg bort a, herregud

1

BalkanKing

Jeg sier ting rett fra hjertet og det får du tåle! Denne kampen er ikke Barcelona til å kjenne igjen , ikke 10% engang!

3

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...