Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Atletico Madrid - Barcelona (La Liga 24.runde)

Atletico Madrid som er i susende form møter umotivert og et lag i virkelig dårlig moral nemlig Barcelona som har virkelig slitt i det siste for det er PSG kampen som tok virkelig knekken psykisk på Barcelona spillere som virkelig bør skjerpe seg, få bedre lagmoral og gjøre en virkelig helvetes arbeidsinnsats i søndagens kamp. H2H i det siste 6 oppgjørene mellom Atletico Madrid og Barcelona så har hjemmelaget vunnet 1 kamp, spilt 2 uavgjort og tapt 3 kamper mot Barcelona

Når: Søndag, 26. Februar 2017

Kl: 16:15

Hva: La Liga runde 24

Hvor: Vicente Calderon

TV: Viasat Sport HD , Sky Sports HD 1, beIN Sports EU/US

Dommer: Antonio Mateu Lahoz (høres så utrolig kjent ut denne dommeren)

Atletico Madrid har 8-2-1 i hjemmestatistikken og ligger på en 4. plass med 45 poeng.

Barcelona har 8-3-1 i bortestatistikken sin så her er det virkelig viktig å få med seg 3 poeng siden Real Madrid avga poeng borte mot Valencia men dette kommer virkelig til å bli en slitekamp og tøft mot et virkelig sterkt hjemmelag.

Atletico Madrid har fått tilbake Oblak keeperen men han har ikke fått grønt signal enda for å spille og så er Thiago ute med skade, høyrebacken Juanfruan er skadet og midtbanespilleren A.Fernandez er skadet også.

Barcelona har Javier Mascherano skadet og vi har ellers alle mann klare for å ta en skikkelig fight for å skape håp om å redde La liga tittelen fra ifjor selvom det ser virkelig tøft ut men ingenting er umulig for Barcelona.

Atletico Madrid (4-4-2) sine kommende 11 utvalgte:

Målvakt: Oblak(6.59), Forsvar: Vrsaljko(7.12), Savic(7.03), Godin(7.27), Filipe Luis (7.52) Midtbane: Saul(7.04), Koke(7.04) , Gabi(7.14), Carrasco(6.97)Angrep: Gameiro(6.9) Griezemann(7.34)

Barcelona (4-3-3) sine kommende 11 utvalgte:

Målvakt: Ter Stegen(6.91), Forsvar: Sergi Roberto(7.06), Umtiti(7.05), Pique(7.17), Alba(6.9), Midtbane: A.Iniesta(7.16), Rakitic(7.12), Busquets(6.97), og de 3 på topp: Messi(8.27), Suarez(7.79), Neymar(8.33).

Kamptips: 2-3 til Barcelona med scoringer av MSN trioen!

Hva er deres kamptips?

De som er fornøyd med kamptråden kan kose seg med en fantastisk fotballkamp!

God fornøyelse og ha en riktig fantastisk helg folkens!

4
181 svar

181 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Cobi

Veldig varierende greier, første halvtimen er jo helt grusomt (med Iniesta som banens kanskje aller svakeste aktør, jeg synes jeg ser omtalen av den prestasjonen om det hadde vært noen andre...), men så ligner en jo faktisk litt på seg selv siste timen. I hvert fall ganske store deler av den siste timen. Og selv om Atleti kanskje har initiativet, er det Barcelona som ender kampen med flest og størst sjanser. Er ikke særlig mange sjanser fra hjemmelaget, egentlig, det er mest tilløp til ting, men så blir det ikke sjanser av det. Uten å ha finregnet på det, tipper jeg Barca har noe sånn som fire av de fem største sjansene foruten målene.

Formasjonen kan være spennende i den forstand at man får neglisjert høyrebackproblemet. Har jo vært skrevet mye om at Barca vil hente Juanfran (Depor-versjonen, ikke Atleti-versjonen) dersom en vant i kveld og sånn sett er med i gullkampen (pga skaden til Vidal kan Barca hente erstatter frem til 2.mars, gitt at han er fra la liga eller gratis). Det er selvsagt en helt håpløst korttenkt løsning - det har sågar blitt snakket om å hente nå og selge igjen til sommeren) - men om man nå kan hvile Roberto gjennom å heller bare spille uten høyreback, løser en jo problemet på en mye bedre møte. I utgangspunktet burde Messi også kunne være helt enorm i denne rollen, selv om han var usynlig i dag pga at midtbanen ikke fikk kontrollert kampen og ballen derfor knappest kom til argentineren. Mot svakere motstand, gjerne hjemme, burde det være en annen skål.

Jeg synes egentlig midtbanen så strukturelt litt mindre jævlig ut i dag, foruten den første halvtimen.

Og for en keeper ter Stegen er i ferd med å bli! Litt halvveis start på sesongen, men de siste månedene har han rett og slett vært tryggheten selv. Jeg sitter og ser kampene og regner med at han redder, det er vel ca det fremste komplimentet en kan gi en keeper.

2

Kubala

Og for en keeper ter Stegen er i ferd med å bli!

Vanvittig god om dagen. Redder veldig mange poeng, selv om det er Messi som sørger for målene.

En annen ting jeg finner ganske absurd: Diego Simeone har møtt fire forskjellige Barcelona-trenere gjennom sin karriere i Atlético. Totalt 19 kamper mot Guardiola, Vilanova, Martino og Luis Enrique.

Av disse har han kun vunnet 2(!) kamper og begge i Champions League. Han har ikke slått Barcelona i La Liga på 11 forsøk. Og har i disse gått på 8 tap.

1

Knaxern

Haha, Gabi. Møkkafyr.

2

BalkanKing

[Slettet]

2

milfern

Messilona indeed. Skal heise flagget og sprette sjampisen den dagen han legger opp.

19.2 Barca 2-1 Levante (Messi 89) 26.2 Atletico 1-2 Barca (Messi 88)

2

spårt

19.2 Barca 2-1 Levante (Messi 89)

Leganes.

1

Kokuhaku

[Slettet]

2

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...