Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Serie A:

Fiorentina- Torino 20.45 Viaplay og Viasat Fotball

Serie B:

Bari- Brescia 20.30 Unibet-TV

------------------------------------------------------------------------

1
29 svar

29 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

GiPazzini_85

Etter exiten i Europa League og Coppa Italia og langt opp til e-cupplass på tabellen så er det slutt for Sousa dersom det ender med tap her. Tapet mot Mönchengladbach på torsdag var av det flaue slaget, spesielt med tanke på at Fiorentina ledet 3-0 sammenlagt før slutten av første omgang. Denne exiten fikk da også Andrea Della Valle og Corvino til å reagere hvorpå sistnevnte måtte innrømme at det må til endringer dersom ting ikke bedrer seg. Nå er det allerede ganske så sikkert at Sousa forsvinner til sommeren, men et dårlig resultat her vil kunne fremskynde hans avskjed. Fansen har da også protestert mot Sousa i lang tid og denne uken har misnøyen tiltatt samtidig som gamle stjerner som f.eks Graziani har vært ute og kritisert Sousas manglende evne til å være pragmatisk. Selv sier Sousa at det ikke blir aktuelt å trekke seg som trener og at han med det må sparkes.

Trolig vil hans arvtager være å finne i Serie A eller Serie B og dermed vil ikke noen permanent løsning være på plass før til sommeren. Mange kandidater har vært nevnt så langt og Fiorentina er da også avhengig av flere kjedereaksjoner dersom de skal få napp på noen av trenerne. Sarri (Napoli) har vært nevnt og han kjenner da også byen godt og har bred erfaring fra fotballen i Toscana, men samtidig har han også vært nevnt som en eventuell kandidat til Juve-jobben dersom Allegri drar. Eusebio Di Francesco (Sassuolo) er en annen kandidat og han kan også komme til å ta med seg Berardi til Firenze. Men samtidig kan da også Di Francesco dra til Roma dersom Spalletti drar til Juventus. En annen kandidat til jobben kan være den gamle Primavera-treneren Semplici som for tiden nyter stor suksesss i Spal som er nyopprykkede og ligger på 2.plass i Serie B. Slik tingenes tilstand er akkurat nå er trolig dette det mest realistiske alternativet på sikt. Donadoni (Bologna) og Mazzarri (Watford) nevnes også, men trolig vil skal det mye til før man ser dem i Firenze. Ranieri kan derimot være et midlertidig alternativ da han er tilgjengelig etter at han fikk sparken i Leicester.

Heller ikke hos Torino er alt rosenrødt. Så langt har ikke Mihajlovic klart å holde Torino like høyt oppe som under Ventura, det til tross for en nokså god stall denne sesongen. Overgangen til 4-3-3 har riktignok ført til mange artige kamper der Torino er involverte, men målene renner inn begge veier og ikke bare i favør Belotti og Co. Så langt har backlinjen vært altfor porøs og 40 innslupne mål for et lag på øvre halvdel er meste laget når man fortsatt er bare i februar. Mihjalovic holdt da også en tordentale mot de som kritiserte ham på søndag. For selv om Torino har vært veldig ustabile denne sesongen, så holder de seg fortsatt på øvre halvdel og selv president Cairo er fornøyd med tingenes tilstand. Spørsmålet er bare om Mihajlovic vil kunne klare å løfte laget på sikt.

2

GiPazzini_85

Sånn. Da er det bare å vrenge av Sousa skinnet og henge ham opp-ned fra tverrliggeren.

1

GiPazzini_85

Belotti og 2-2. Dette burde jo vært avgjort for lenge siden, men nokså typisk at disse vennskapskampene ender uavgjort.

1

Nikeoman

Traumene fra torsdag sitter igjen fortsatt hos Fiorentina-spillerne.

1

spårt

Belotti fortsetter å bøtte inn mål.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...