Fotball - Internasjonal

hermanshire

Tysk fotball

Sesongen er snart over i tysk fotball. Hvem vinner, hvem rykker opp og hvem rykker ned?

Bundesliga: 6 kamper igjen å spille og det er fortsatt spennende både i topp og bunn av tabellen. Selv om jeg er BVB-fan, tror jeg Bayern dessverre kommer til å vinne igjen. BVB har rotet det til for seg selv, etter å ha ledet stort tidligere i sesongen. Mye kan fortsatt skje i toppen på plassene 3 og nedover. BVB kan fortsatt rote bort andre plassen til Leipzig.

I bunnen er det klart at både Nurnberg og Hannover rykker ned, så kan Stuttgart fortsatt berge plassen. Hvem som kommer på kvalikkplassen er fortsatt åpen. Schalke, som ligger nest sist på formtabellen, har bare 1 seier på de 5 siste kampene kan risikere å havne som nummer 16.

Bundesliga 2 På andre nivå tror jeg FC Köln rykker opp, mens kampen om den andre plassen for direkte opprykk er fortsatt åpen. I halvparten av sine 6 siste kamper, møter HSV 3 topp 5-lag. Mens Union Berlin har en litt lettere avslutning.

I bunnen er Ingolstadt klare for 3. Liga. Duisburg kan fortsatt klare å berge plassen og har spilt gode kamper mot lag, som ligger mye lengre opp på tabellen. Blant annet uavgjort mot FC Köln.

3. Liga Med en ledelse på 9 poeng er VfL Osnabruck klare for Bundesliga 2. Den andre direkte opprykksplassen står mellom 3 lag. Karlsruhe, Wehen og Hallescher. Det tidligere Bundeligaligalaget Braunschweig må kjempe hardt mot slutten av sesongen for å unngå å rykke ned til Regionalligaen. Både Energie Cottbus, Jena og Aalen kan fortsatt berge plassene sine på bekostning av andre. Fra nedrykk til skiller det fra 1 til 7 poeng.

Om det er interesse, så kan jeg skrive om Regionalligaen og Oberligaen

3
101 svar

Nå er det egentlig kun spørsmål om den siste CL- plassen, 4. plassen som er mellom Frankfurt og Gladbach, og plassen som gir EL- kvalifisering, 6. plassen mellom Hoffenheim, Bremen, Leverkusen og Wolfsburg. Eller Hoffenheim kan jo faktisk snappe den siste CL- plassen men det er fem poeng opp til Frankfurt.

Ellers kommer de tre lagene som ligger helt nederst nok til å ende slik det ser ut nå. Kun spørsmål om hvem som rykker direkte ned av Nurnberg og Stuttgart.

1

3.liga er temmelig spesielt med tanke på at Hansa Rostock, Kaiserslautern, Braunschweig, Energie Cottubs, 1860 München og Unterhaching er der. Ikke så mange årene siden disse lagene spilte i Bundesliga.

Ellers er BFC Dynamo, Lokomotiv Leipzig, Rot-Weiss Essen og Ulm på nivået under i Regionalliga og Stuttgarter Kickers i Oberliga.

En del sovende "storheter" i Tyskland.

1

Spennende med Holstein Kiel i år. Det ble nesten et overraskende opprykk i fjor. Nå ser jeg de ligger der på skuddhold i 2.Bundesliga til play-off plass i år igjen, men med ustabil formkurve. Her har vi et uforløst potensial for fotballturisme. Bundesliga-fotball rett fra Hjortneskaia.

1

Regionalliga Nord I toppen står det mellom 2 lag. Wolfsburg II og Lubeck, med henholdsvis 69 og 66 poeng. Forutenom Werder Bremen, er det Lubeck som er formlag. I bunnen er det klart at både Lupo-Martini Wolfsburg og VfL Oldenburg rykker ned. Luneburger Hansa kjemper med Norderstedt for å unngå den tredje direkte nedrykksplassen. De møtes forøvrig i neste runde.

Regionalliga NordOst Med så få kamper igjen, er det umulig for Berliner AK07 å ta igjen Chemnitzer som leder med 13 poeng. Også i bunnen er det vel så og si avgjort. Optik Rathenow som har tapt de 4 siste kampene skal kjempe hardt for å ta igjen Oberlausitz.

Regionalliga West I vest står opprykkskampen mellom FC Viktoria Köln og Rot-Weiss Oberhausen. Allerede nedrykksklare er TV Herkenrath og FC Kaan-Marienborn. SG Wattenscheid 09 og SC Wiedenbrück kjemper om å unngå nedrykk.

Regionalliga Südwest Waldhof Mannheim leder divisjonen 15 poeng foran 1. FC Saarbrücken og ikke engang en mattematisk sjanse for dem å vinne. Ikke engang på målforskjell. Hessen Dreieich har allerede rykket ned. 2 lag, VfB Stuttgart II og Eintracht Stadtallendorf, kjemper om å unngå nedrykk.

Regionalliga Bayern Her er det jevnt. Det er 2 lag med samme poengsum. Bayern Munchen II. Men det er Eichstatt som har vunnet de 6 siste kampene sine. I Bunnen er det ingenting som har avgjort, men jeg tror at de to nederste lagene, TSV 1860 Rosenheim og FC Pipinsried rykker ned.

2

Kan jo nevne at Leipzig vant 3-1 mot HSV i går, og er klar for cupfinale. Møter vinneren av Werder-Bayern som spilles i kveld. Kan jo virkelig bli en finale mellom to onder.

1

Så ble det altså Bayern seier i Bremen. Kommer til å bli en cupfinale med historisk lav interesse.

1

Verdens verste dommer ødela det lille som var igjen av Dortmunds håp til å vinne BL. Dette må være noe av det verste jeg har sett. Katastrofe.

1

Har surret bort for mange poeng generelt. Blir andreplass nå, som er greit nok, men veldig skuffende at man rotet bort dette. Har for eksempel ikke tatt spissplassen seriøst nok.

Så ikke kampen, men skal ikke være mulig å tape 2-4 mot Schalke.

1

HSV...

Og for en reise for Paderborn, om de klarer opprykk. Fra bunnen til toppen, tre nedrykk hvor de ble reddet av 1860 München, og nå kanskje BL igjen. Helt jojo. Ny divisjon hvert år.

1

Paderborn opp på direkte opprykksplass, og Union Berlin på kvalik. Blir noen spennende runder nå.

1

Nürnberg, av alle, ligger an til å vekke til live gullkampen igjen. Leder over Bayern med halvtimen igjen av kampen. Bayern med to vanskelige siste kamper, RasenBallsport borte og Eintracht Frankfurt hjemme.

1

Spenningen i toppen lever i aller høyeste grad, både i Bundesliga og 2. Bundesliga.

1
Barbosa Spenningen i toppen lever i aller høyeste grad, både i Bundesliga og 2. Bundesliga.

Tror dessverre at det ene poenget Bayern fikk idag, gjør at det neppe blir annerledes helt i toppen. De skal ha hjemmekamp mot Hannover neste runde, mens Dortmund til Bremen i en kamp der det nok blir mange mål, og kan vippe begge veier.

Leizpig er virkelig i storform 8 seier på rad, hvis man tar med to cupkamper. Ikke tapte siden slutten av januar da Dortmund var på besøk. Tror de kan gi Bayern kamp, men uansett så har Dortmund som nevnt Bremen borte og Gladbach borte. Ser ikke helt hvordan Bayern skal rote bort dette.

Kampen om de siste Europacupplassene, den blir interesssant.

Gladbach på 5. plass med 51 poeng, samme poengsum har Leverkusen på plassen under. Hoffenheim på 50 og Wolfsburg på 49 plassene bak.

1

HSV såklart, 0-3 tap hjemme mot Ingolstadt. Paderborn-tap i går. Muligheter for Union Berlin til å ta 2.plassen i morgen.

1

Bayern - Hannover 96.

Jonathas på H96 får 2 latterlige gule kort og blir sendt i dusjen. Elendig dommer!

1

Sterkt av Ingolstadt som lenge var avskrevet og på vei ned til dritter'n. Gjør en sterk sesonginnspurt og kan nå berge plassen via playoff. Men hva driver Hamburg med? Tre poeng på de siste seks kampene. Form som et bunnlag. Opprykket kan ryke. Typisk at en underpresterende klubb som HSV, med godt utviklet taperkultur, kuker det til på oppløpssiden.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndigheter.
Bilde

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

MARIENLYST (VG) NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndighete...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Liverpool - Arsenal: Hvem vinner?

Liverpool møter Arsenal på Anfield, 20. november kl. 18.30. Hvem vinner? Avgi stemme i bunn, og diskuter den kommende storkampen her (Du må være logget inn for å avgi stemme). Statistikk:
Liverpool
53,8 %
Uavgjort
23,1 %
Arsenal
23,1 %

13 stemmer • Avstemningen er over

5
1 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...