Fotball - Internasjonal

Raul07

El Clásico 24.10.2020 (Kamptråd)

El Clásico, La Liga 24.10.2020 Camp Nou, Barcelona Tv: Strive Sport

Tabell 3. Real Madrid (3-1-1) 9. Barcelona (2-1-1)

Verken Barcelona eller Real Madrid har hatt en solid sesongstart i år, og årets El Clásico blir spilt tidligere enn vanligvis. Real Madrid sine problemer er de samme som de siste par årene: mål. Real Madrid scorer lite (6 mål på 5 kamper) og sliter spesielt mot å få inn god rytme og bevegelser mot lag som ligger lavt. Dette så man sist mot Cádiz da Real Madrid spilte en grusom kamp og aldri var spesielt nære å utligne Cádiz mål fra 1.omg, tross fire bytter i pausen. Mot Barcelona vil Real Madrid kunne ligge noe lavere og få mer rom når man angriper, noe som passer laget bra. Real Madrid har stort sett spilt bedre borte mot Barcelona de senere årene enn i Madrid.

Siste fem: H - Cádiz (0-1) - L B - Levante (2-0) - W H - Valladolid (1-0) - W B - Real Betis (3-2) -W B - Real Sociedad (0-0) - D

Toppscorere: 2 - Vinicius Jr 1 - Karim Benzema 1- Sergio Ramos 1- Fede Valverde

Barcelona har foretatt en rekke endringer i sommer med Ronald Koeman som ny trener. Ansu Fati har vært meget god i sesongstarten, og laget har levert bra mot Villarreal og Celta Vigo. Mot Sevilla og Getafe har de skuffet og mistet poeng. Sevilla skapte enormt med problem for Barcelona på Camp Nou for et par uker siden. De hadde en klar plan og Barcelona slet nok en gang bakover.

Griezmann har vært svak på topp og Koeman er nok frustrert over at klubben ikke klarte å kvitte seg med Dembele i sommer og få tak i hans landsmann Depay.

Siste fem: B - Getafe (0-1) - L H - Sevilla (1-1) - D B - Celta Vigo (3-0) - W H - Villarreal (4-0) - W

Toppscorere: 3 - Ansu Fati 1 - Lionel Messi 1 - Philippe Coutinho 1 - Sergi Roberto

(Fikk ikke tid til mer nå, bare legg til mer)

3
207 svar

Bartomeu og co vil avgjøre om de skal avtre etter helgens El Clasíco.

Alle culés bare: #HalaMadrid

1

Vanskelig å spå resultat i denne. Ser for meg alt i fra 1-0 til ett av lagene, 0-0 eller 0-4 til Barcelona.

ingen av delene vil overraske meg.

1

Vant til å vinne på SB nå, så tøft å flytte begivenhetene til flyplassen. Kubala har jo studert i Spania, han kjenner landets flyplasser. Kubala mente er bedre damer i hovedstaden enn i catalonia. Om damene er bedre er fotballen bedre i nord-øst. Koeman ble ansatt utelukkende grunnet sin legendariske spillerkarriere. Jeg venter ikke glitter på dette stadiet - det jeg krever er at han ser deres problemer og forsøker utnytte det periodevis i høy grad. Sikter hovedsakelig til Madrids temposvake midtbane.

1

Skal bli moro å følge El Classico. Et vaklende Real Madrid mot kongen over alle konger. Denne gangen blir det Messis Barca som går seirende ut av gigantduellen.

1

Barcelona er på ingen måte storfavoritt. Lag som tørr å presse høyt og med god kontringsstyrke vil skape nok problemer for dette Barcelona-laget.

Tror det blir mye sjangser og mye mål. 3-2.

1

Real Madrid er uansett best når motstander gir dem rom, så Real Madrid kommer fort til å kunne skape mer i El Clásico enn mot Cádiz. Problemet er jo at forsvaret og midtbanen vår vakler bra for tiden og er fullt kapable til å drite seg ut mot Barcelona. Uansett, har faktisk en bedre "feeling" for El Clásico lørdag enn jeg gjorde i kveld mot Shakthar. Laget vi stiller med på lørdag er bedre enn det vi stilte med i kveld, og kampbildet passer oss bedre.

Men...vi taper jo.

1

Legge seg flat kunne også Porto i sin mur. Spillerne så Gundogan satset å plassere med innsiden, dvs bra mindre hardt skudd. De skulle i tilløpet lagt seg helt på bakken. Ville forhindret mål.

Dumt når jeg skal drive korrigere spillere på øverste nivå

1

Til tross for to stygge tap har jeg veldig troen på seier mot Barcelona. Vil tro det mentale er langt mer på plass i en så viktig kamp, i tillegg så er det jo som nevnt over langt lettere å angripe Barcelona i bakrom.

Skulle derimot Koeman legge forsvarslinjen på egen 5-meter så er vi nok sjanseløse. Nå gjør nok neppe Barcelona det, så dette blir nok fort en kamp hvor vi får se kjøttspillerne våre i Valverde, Casemiro og Mendy i fri utfoldelse. Vinicius virker jo til og med være i målform, så det kan jo faktisk bli en av de bedre kampene på lenge.

1
elMacca Til tross for to stygge tap har jeg veldig troen på seier mot Barcelona. Vil tro det mentale er langt mer på plass i en så viktig kamp, i tillegg så er det jo som nevnt over langt...

Barcelona har enkeltspillere som Ansu Fati og Messi som kan skape mye ut av ingenting, og avgjøre kampen. Vi har ikke mange slike spillere akkurat nå. Men, vi har ofte vært solide på midtbanen og bakover i slike storkamper, når vi er 100 % påskrudd og fokuserte. Jeg håper vi viser dette nok en gang på lørdag, samtidig som at vi klarer å få ballen inn i nettet via VAR, dødball eller noe merkelig...

1
Raul07 Barcelona har enkeltspillere som Ansu Fati og Messi som kan skape mye ut av ingenting, og avgjøre kampen. Vi har ikke mange slike spillere akkurat nå. Men, vi har ofte vært solide...

Ansu Fati og Messi

Vi har jo Vinicius i tilsvarende kategori. Skulle han få rom og samtidig ha dagen er vi jo langt på vei, enn så lenge evner stenge igjen og holde konsentrasjon bakover.

På midtbanen håper jeg vi starter med Casemiro, Valverde, Modric og Kroos. Gjerne med Valverde med en utgangspossisjon litt ute til høyre, og Modric i en form for 10er rolle.

Jeg har fundert litt på om Marco Asensio kunne vært moden for en omskolering, virker jo ikke like rapp i steget som tidligere og det kan jo tenkes at han kunne skapt mer om han spilte mer sentralt. Tror riktignok ikke dette er kampen å prøve den løsningen i.

1
elMacca [sitat…] Vi har jo Vinicius i tilsvarende kategori. Skulle han få rom og samtidig ha dagen er vi jo langt på vei, enn så lenge evner stenge igjen og holde konsentrasjon bakover. På...

Vi har jo Vinicius i tilsvarende kategori. Skulle han få rom og samtidig ha dagen er vi jo langt på vei, enn så lenge evner stenge igjen og holde konsentrasjon bakover.

Ja, men vi er så utrolig mye dårligere på å score på sjansene våre enn de to andre jeg nevnte...

1

Sist gang Real Madrid vant back-to-back El Clasíco var i 2007/08. Ellers har Barcelona som regel slått tilbake med seier etter tap.

I 2012 vant Real Madrid 2-1 på Camp Nou og 2-2 senere på høsten.

I 2016 vant de også på Camp Nou og klarte 1-1 det samme året på Camp Nou.

Dette gjelder bare for La Liga. Real Madrid har vunnet to på rad i 2017, da vant de begge oppgjørene i Supercopa de España.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndigheter.
Bilde

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

MARIENLYST (VG) NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndighete...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Liverpool - Arsenal: Hvem vinner?

Liverpool møter Arsenal på Anfield, 20. november kl. 18.30. Hvem vinner? Avgi stemme i bunn, og diskuter den kommende storkampen her (Du må være logget inn for å avgi stemme). Statistikk:
Liverpool
53,8 %
Uavgjort
23,1 %
Arsenal
23,1 %

13 stemmer • Avstemningen er over

5
1 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...