Fotball - Internasjonal

Raul07

Mönchengladbach - Real Madrid [Kamptråd]

UEFA Champions League, runde 2 **Tirsdag 27.november kl.2100

Gruppe B Borussia Park, Mönchengladbach Viasport 1**

MÖNCHENGLADBACH VS REAL MADRID C.F

Da trekningen ble klar for noen uker siden, mente mange av gruppe B var dødenes gruppe. Det var ingen lag i gruppen som var soleklare "walk-over" kandidater, og dermed kan alle lag ta poeng fra hverandre. Første runde ble et tydelig eksempel på dette da Shakthar slo Real Madrid i Madrid, mens 'Gladbach tok ett poeng i Milano mot Inter.

1. Shakthar Donetsk..........3p 2. Inter.............................1p ----------------------------------- 3. Mönchengladbach..........1p 4. Real Madrid...................0p

For Real Madrid sin del, så er dette en skjebnekamp i runde 2. Real Madrid bør vinne kampen i Nordrhein-Westfalen for å komme ajour i gruppen, og unngå enda større press på å skulle vinne mot Inter i runde 3 og 4. Real Madrid fikk en opptur i helgen da laget vant El Clásico på Camp Nou med 3-1 og var stort sett overbevisende.

Real Madrid vil i utg. få bedre arbeidsforhold i Tyskland sammenlignet med mot Shakthar og Cádiz i ligane da Marco Rose sitt lag kommer til å angripe og gi bort mer rom enn hva Real Madrid fikk mot Shakthar på hjemmebane. Real Madrid har slitt noe enormt mot lag som ligger bakpå, mens man ofte - offensivt i det minste - spiller bedre når man har rom å løpe i.

I fjor røk Mönchengladbach ut av gruppespillet i UEL da Istanbul Basaksehir og Roma tok seg videre, og tyskerne har heller aldri gått videre fra gruppespillet i Champions League. Real Madrid har derimot klart å ta seg videre fra gruppespillet i Champions League i samtlige sesonger de har deltatt (fra 1994/95).

Tyskerne står med 2-2-1 i ligaen til nå, mens Real Madrid har 4-1-1.

Sannsynlige lagoppstillinger:

Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Neuhaus - Hoffman, Embolo, Thuram - Plea

Courtois - Mendy, Ramos, Varane, Odriozola - Kroos, Casemiro, Modric - Vinicius, Benzema, Asensio

1
43 svar

Toppscorere i Real Madrid

Vinicius Jr - 3 Sergio Ramos - 2 Luka Modric - 2 Fede Valverde - 2 Karim Benzena - 1

Vår 9er har altså ett mål på 7 kamper, mens Luka Jovic som vanlig har null mål på fire kamper.

Toppscorere i Mönchengladbach

Jonas Hoffman - 4 Lars Stindl - 2 Florian Neuhaus - 2 Patrick Herrmann - 2 Alessane Plea - 1 Ramy Bensabaini - 1 Marcus Thuram - 1 Ibrahima Traoré - 1 Nico Elvedi - 1 Matthias Ginter - 1 Stefan Lainer -1

Åtte av målene har kommet i DFB - Pokal.

1

Courtois - Mendy, Ramos, Varane, Odriozola - Kroos, Casemiro, Modric - Vinicius, Benzema, Asensio

Vi er usikre på hvem som starter på høyrebacken. Jeg vil tro at Zidane ikke på nytt hiver inn Marcelo på venstre og Mendy på høyre ettersom Marcelo var en katastrofe mot Shakthar. Sannsynligvis rekker vel heller ikke Odriozola kampen og Carvajal er ute, så da får vi se om Nacho eventuelt er skadefri etter smellen i El Clásico eller om det blir Lucas Vázquez på backen. Sistnevnte leverte et bra innhopp mot Barcelona.

Jeg vil tro at midtbanen er satt og at Modric starter i stedet for Valverde, mht spilletid i El Clásico.

I angrepet er det mulig Rodrygo går inn for enten Vinicius eller Asensio. Det er heller ikke helt utenkelig at Eden Hazard plutselig starter i morgen og spiller 60min.

1

Det er jo blitt en hel del spilletid og minutter på Marco Asensio i det siste, noe som jo i utgangspunktet er positivt og som kan tyde på at han omsider begynner å bli restiuert etter skaden. Nå er det jo kamper tette som hagl, så vil vel egentlig bli veldig overrasket dersom han hviles denne kampen.

Isco skal vel også ha sine obligatoriske 50-60 minutter, i tillegg er det vel og dags for at Rodrygo skal levere sin time med anonymitet igjen.

Når det kommer til den belgiske kjeksen, så håper jeg virkelig han begrenset til 10 minutter helt på tampen. Riktignok noe oppløftende å se av Hazard under treningsøktene, for han ser jo faktisk ikke overvektig ut. Det kan jo nesten se ut som han har tatt av seg noen kg.

1
elMacca Det er jo blitt en hel del spilletid og minutter på Marco Asensio i det siste, noe som jo i utgangspunktet er positivt og som kan tyde på at han omsider begynner å bli restiuert et...

Isco er pdd utrolig langt unna det nivået han skal være på for å kunne bidra med noe som helst. Heldigvis er han på benken nå og der kan han bli frem til han velger å trene seg opp i form igjen, rent fysisk. Det er hans valg at han lar seg selv forfalle som atlet. Utrolig skuffende rett og slett.

Det var sjokkerende å se han i forrige kamp han spilte. Han mistet ballen ved å falle på ræv, diltet haltende bak folk, nådde null baller når de ikke ble spilt rett i hans bein.

1
Raul07 Isco er pdd utrolig langt unna det nivået han skal være på for å kunne bidra med noe som helst. Heldigvis er han på benken nå og der kan han bli frem til han velger å trene seg opp...

Isco er pdd utrolig langt unna det nivået han skal være på for å kunne bidra med noe som helst. Heldigvis er han på benken nå og der kan han bli frem til han velger å trene seg opp i form igjen, rent fysisk.

Jævla Isco, ja.

Uansett, det har aldri virket å hatt særlig betydning for Zidane hvilken forfatning Isco faktisk er i. Spørsmålet er jo om kommentaren hans fra benken i helgen har betydning, eller om det var tatt helt ut av kontekst?

1

Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Neuhaus - Hoffman, Embolo, Thuram - Plea

Håper virkelig på det laget der ja. Nå startet Neuhaus, Hoffman, Plea og Thuram på benken i 3-2 seieren borte mot Mainz i helgen. I tillegg ble Bensebaini sittende på benken hele kampen. Kunne også vært interessant med Hermann fra start. Men tror nok at Marco Rose går for Embolo fra start.

Kan også virke som at Laszlo Benes og Valentino Lazaro er med i troppen.

1

I utgangspunktet bør jo dette være en motstander som kan passe oss veldig bra på nåværende tidspunkt.

Jeg vil jo bli svært overrasket om Marco Rose sender sitt lag ut for å utelukkende forsvare seg. De har jo enda til gode å holde nullen denne sesongen. Skulle vi riktignok gå tilbake til gamle synder kan det jo bli stygt, og tyskerne er nok i utgangspunktet langt mer kapable til å utnytte overgangene enn det Shaktar var sist uke.

Uansett, det er spillere her som på en god dag kan skape trøbbel for hvem som helst. Var vel og en av lagene over sommeren som slapp billigst unna Bayern Munchen i sommer, faktisk scoret ikke FCB før helt i sluttminuttene i det som like gjerne kunne vært en kamp som endte uavgjort. Nå kan riktignok ikke Real Madrid sammenlignes direkte med FCB lengre, samtidig må det nevnes at Bayern stilte med et noe B-preget lag.

Et annet aspekt ved det hele er at alt annet enn tap er å regne som bonus for kveldens hjemmelag.

Oddsetterne spår i alle fall en jevn affære, uten veldig mange mål.

Et annet spenningsmoment vil jo også være å se hvordan Zinedine Zidane velger å sette opp laget, de siste par sesongene har det jo nærmest vært umulig å spå en lagoppstilling på forhånd. Forhåpentligvis velger franskmannen et lag som kan være kapabel til å svare tyskerne med samme mynt, altså spillere som kan angripe bakrommet. Tyske lag er jo ikke akkurat ukjente for å stille med høye presslinjer, som igjen fører til tidvis enorme bakrom.

Jeg har i alle fall troen på at Real Madrid kan inkassere nok en seier, og sånn sett rette opp noe av inntrykket etter den verste Champions League-debuten på aldri så lenge.

1
elMacca I utgangspunktet bør jo dette være en motstander som kan passe oss veldig bra på nåværende tidspunkt. Jeg vil jo bli svært overrasket om Marco Rose sender sitt lag ut for å utelukk...

Jeg har i alle fall troen på at Real Madrid kan inkassere nok en seier, og sånn sett rette opp noe av inntrykket etter den verste Champions League-debuten på aldri så lenge.

Vi kan i hvert fall ikke klage i kveld på at motstanderen ikke passer oss, og at vi mangler mange spillere. I kveld må vi vise at vi faktisk er gode nok til å gå videre fra gruppespillet. Vi trenger en seier. Jeg har troen så lenge vi ikke får en kamp hvor motstander utnytter en feil hos oss, kombinert med at vi er ineffektive. Vi må ha kontroll bak der, men ikke minst ta overganger, løpe, bevege oss og spille vårt spill.

1
Raul07 [sitat…] Vi kan i hvert fall ikke klage i kveld på at motstanderen ikke passer oss, og at vi mangler mange spillere. I kveld må vi vise at vi faktisk er gode nok til å gå videre fr...

Jeg har troen så lenge vi ikke får en kamp hvor motstander utnytter en feil hos oss, kombinert med at vi er ineffektive

Tyskerne vil nok få sine muligheter i aften, liten tvil om det. Heldigvis finnes det mer distinkte avsluttere på planeten enn det som finnes i deres løperekke, selv om de har flere spillere som vil ligge på tosifret mål denne sesongen.

1
elMacca [sitat…] Tyskerne vil nok få sine muligheter i aften, liten tvil om det. Heldigvis finnes det mer distinkte avsluttere på planeten enn det som finnes i deres løperekke, selv om de...

Vi burde kunne fremstå og prestere slik vi gjorde på Camp Nou i helgen, og da har vi stort sett ok kontroll bakover (Casemiro, Ramos og Mendy). Det kan jo glippe, men jeg tror nok at vi kommer til å fremstå som relativt organiserte.

1

Håper du treffer på lagoppstiligen Raul07.

Det er jo ikke bestandig Vinicius har fått muligheten til å revansjere seg rett etter han har levert en kamp godt under pari, sånn sett er jo dette en fin mulighet for Zidane å vise brassen tillit. Forhåpentligvis styrer Zidane unna fristelsen for å starte Hazard, eller finne på noe annet sprell som gjør at Vini kan benkes.

Hadde jo også vært gøy med Odriozola fra start igjen.

1

Får ikke sett denne. Alternativt se den i opptak kl 2400, men det er ikke helt det samme.

1

Courtois, Lucas, Varane, Ramos, Mendy, Casemiro, Valverde, Modric, Vinicius, Benzema, Asensio fra start.

Minimalt med rullering fra helgen altså. Spennende med fornyet tillit på Lucas, som imponerte som høyreback mot Barcelona.

1

Vi må se det positive i det, det er jo snart over et tiår siden vi har hatt spenning allerede på høsten i denne turneringen.

Det blir spennende å se hvordan Asensio og Vini leverer i dag, skulle jo tro de kjenner på et behov for å markere seg litt ekstra nå som Hazard er spilleklar igjen.

1

Full kontroll og spiller ut Gladbach egentlig hele omgangen. Så ligger vi seff under 1-0.. kjipt at vi er så jævlig vaksinert for å score mål.

1

Egentlig en relativt god omgang av Real Madrid, dominerer banespillet og er stort sett veldig gode i presspillet. Kunne selvfølgelig skapt noen flere klare sjanser. Så er det jo det ene halvminuttet med elendighet, som selvsagt fører med seg en baklengs. Til dels oppløftende spill fra Asensio og Lucas offensivt på høyresiden.

Venstresiden derimot, den skal få stryk offensivt. Der skjer det altså nada, men det er jo ikke annet å vente når Vini ikke er på i det hele tatt. Valverde også med en småschizofren første omgang.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndigheter.
Bilde

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

MARIENLYST (VG) NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndighete...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Liverpool - Arsenal: Hvem vinner?

Liverpool møter Arsenal på Anfield, 20. november kl. 18.30. Hvem vinner? Avgi stemme i bunn, og diskuter den kommende storkampen her (Du må være logget inn for å avgi stemme). Statistikk:
Liverpool
53,8 %
Uavgjort
23,1 %
Arsenal
23,1 %

13 stemmer • Avstemningen er over

5
1 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...