Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det faktisk ingen tråd for det søramerikanske fotballmesterskapet for landslag som starter om en halvtime?

Gruppe A: Argentina, Bolivia, Uruguay, Chile og Paraguay Gruppe B: Brasil, Colombia, Venezuela, Ecuador, Peru

Mesterskapet spilles i Brasil fra i dag, 13. juni til 10. juli.

Kampene foregår i Brasília, Goiânia, Cuiabá og Rio de Janeiro.

Alt sendes på Viaplay.

2
273 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

xavi-maestro

Messi med en helt spinnvill Copa America-turnering! Vinner både turneringens beste spiller og gullet på en måte som ikke kan bli mer fortjent. 4 mål og 5 målgivende på 7 kamper (i tillegg til 33 vellykkede driblinger på de 6 kampene før finalen) er ganske så hinsides i et internasjonalt mesterskap. I dette mesterskapet så han til tider ut som han var i 20-årene igjen!

Jeg tror denne tittelen skaper mer ro rundt Argentina som lag og Messi som spiller. Han er vanligvis særdeles kald, men i finaler for Argentina har han blitt mer og mer preget av nerver. Det så vi helt tydelig idag. Hvis Messi holder koken og motivasjonen oppe ett år til, samtidig som Argentina utvikler seg slik de har gjort de siste par årene frem mot VM 22 - så tror jeg vi kan se en minst like spinnvill Messi neste år og et Argentina som er klare kandidater til VM-gullet.

2

Maradona_123

et Argentina som er klare kandidater til VM-gullet.

"Klare kandidater"?

Den ser jeg ikke, Sør-Amerikansk fotball har tapt seg en hel del de siste årene, der lag som Uruguay og Chile sliter med å erstatte gamle stjerner, bare for å ta et eksempel.

Forestillingen i dag holder ikke til noen ny finale i VM.

2

xavi-maestro

Uten tvil. Det søppelet av et lag de hadde i 2018 klarte å score 3 mål og tapte bare 4-3 mot Frankrike som senere vant turneringen. Forestillingen i dag holder ikke til mye, men som jeg akkurat sa - den var svært nervepreget. Argentina har blitt et mye bedre lag siden 2018. Jeg tror at dersom Argentina klarer å forbedre seg ytterligere frem til neste sommer, så vil denne tittelen gi de en ro som i kombinasjon kan stå seg til et VM-gull. Som alle andre må de òg ha noe marginer for å gå hele veien, men jeg anser dem nå som potensielt klare kandidater neste år.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...