Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Lionel Messi - en kontraktssaga

Det er 1. Juli 2021 og Messi sin kontrakt med Barcelona har gått ut noe som betyr at dersom han fortsatt skal spille for Barcelona neste sesong, så er det ikke bare snakk om en fornyelse av sin tidligere kontrakt slik vi er vant med, men en re-signering av spilleren med blanke ark. Sist gang Barca måtte det var i 2000. Messi er også for øyeblikket opptatt med Copa America som ikke blir ferdig før 10. Juli.

Hva skjer nå? Er det sjanse for at han ikke signerer for Barcelona igjen? Personlig ville jeg trodd det hadde det ikke vært for familien hans. Har lest de stortrives i byen og vil absolutt ikke flytte vekk. Og det er det som jeg tror til slutt blir tungen på vektskålen som får han til å fortsette. Men jeg er absolutt ikke sikker, og denne sommeren blir nok spennende.

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

peraleks

I mine øyne er det mer sannsynlig at Arsenal vinner PL neste sesong, enn at Messi signerer for en annen klubb.

1

chelsea8

Er det sjanse for at han ikke signerer for Barcelona igjen?

Det tror jeg ikke. De fleste eksperter er vel samstemte om at han skal signere en ny kontrakt.

1

LaVecchiaSignora

De fleste har meldt at kun formaliteter gjenstår. Balague meldte i går at enighet var lenger unna enn det mediene formidlet, men at det likevel var mest sannsynlig og begge parter jobber for signering.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...