Fotball - Internasjonal

Totti

Roma

Ja Roma, etter en skrekkelig start har klubben begynt å spille fryktinngytende fotball. Igjen. Jeg må innrømme at et Roma-lag uten Totti er ubeskrivelig. Han er selve drivkraften i laget. Uten han er kreativiteten borte, og det ble merket i starten av Serie A. Men etter noen sure tap for hovedstadsklubben, ble Totti endelig skadfri, og marsjen fremover på tabellen var i gang. Samuel, Candela og Antonioli har også vært meget viktige i den siste tiden. Snart er jo transfermarkedet åpent igjen, men jeg frykter at Roma ikke blir et av de aktive lagene, som kommer til å handle inn nye spillere. Chivu, Joaquin og Doni er spillere jeg mener kunne forsterket laget. Uansett trenger vi en sterk ving-spiller som har gode offensive kvaliteter. John Carew er linket, men hvorfor en ny spiss? Holder ikke Batistuta, Montella, Cassano og Totti? Hvem mener dere Roma bør handle inn i Januar.

Totti

1
21 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Enoig med deg....Tror kanskje en spiller som christian chivu hadde vært perfekt...Ellers hadde en høyre vingback vært fint...cafu forsvinner etter sesongen, og det hadde vært lurt å få tak i en erstatter allerde nå...Diego Placente kan spille høyre, og hadde vært et interessant kjøp....ellers mener jeg de har en nærmest komplett stall!

"Baraja....som ikke harx dystleksi, barez jævli dårligd tid"

1

Jeg mener det ikke nødvendigvis er ny spiss Roma trenger, men en spiss av typen Capello har brukt i sitt angrepsopplegg i alle klubbene han har trent, nemlig en svær jævel som samtidig har teknikk til å gjøre noe kreativt. Carew, Cisse eller Zlatan kan fylle denne rollen, men får vi ikke en slik type, er det dumt å kaste bort penger på en posisjon der vi har klassespillere som Montella og Cassano. (beklager hvis jeg har sagt dette før...:-))

Ellers er det for dårlig konkurranse om plassene på midtbanen. Jeg er egentlig ikke så ekstremt fiksert på navn, men på bredde. Det finnes lite penger, derfor er det viktig å handle klokt. Ellers drar begge vingbackene på åra, og må ha noen som kan true dem. Når det er sagt håper jeg Cafu signerer ny toårskontrakt for i form er han utrolig verdifull.

I forsvaret mener jeg ASR er godt forspent. Selg Zebina og sats på Dellas, Sartor og Cufré, med Aldair i bakhånd. Samuel og Panucci er bankers.

Vennlig hilsen Curva Sud

1

Totti skrev: Uansett trenger vi en sterk ving-spiller som har gode offensive kvaliteter. John Carew er linket ________________________________________________________________

Kjøper Roma denne håpløse spissen, og benytter han blir det nok elendige resultater framover. Maken til ego spiller, gidder knapt og løpe etter ballen og samtidig heller nesten ikke klarer å score mål- må man se lenge etter. Carew er etter min mening skikkelig oppskrytt (selv om han som oftest ikke blir funnet god nok for Valencia, engang...)!

Tror da ikke akkurat at noen av dere Roma fans vil ha denne klossmajoren på laget deres, heller...

1
caporale jeg tror roma bør spør tottis foreldre om de han har en ukjent tvillingbror. hvis ikke må de klone han. men det er vel ikke etisk riktig å klone mennesker... roma er ikke noe uten...

"caporale skrev: roma er ikke noe uten totti..."

For øyeblikket er Roma veldig avhengig av Totti, men i fjor leverte laget en god serieavslutning uten kapteinen. Nesten like viktig som Totti er Emerson, som Capello planlegger enormt mye av spillet rundt. Med mer rutine og muskler, kan Cassano fylle Tottis rolle med tiden.

Men for all del, jeg forguder Totti, jeg! :-)

CS

1

Synes selv at Joaquin og Mexes ville vært to gode investeringer.

Joaquin for å overta plassen til Cafu, han viser jo stadig hvor god han er offensivt på Viasat Sport. Og hvis ryktene er sanne, om at under salget av Assunqao fikk Roma oppsjon på kjøp av Joaquin, så synes jeg Roma bør benytte seg av den.

Mexes viser gang på gang at han er en stopper av ypperste klasse. Mexes har også sagt at Roma er hans førstevalg fordi Roma var de første som begynte å følge han opp. Mexes ryktes nå (Soccerage) å snart være klar for Juve, så det spørs om det blir noe Mexes på Roma.

Uansett må jeg si meg enig med CS om at forsvaret til Roma egentlig er solid, men Joaquin tror jeg ville styrket laget.

1

Real Madrid har visst vore i kontakt med representantar for Walter Samuel, og dei har planar om å prøva å få til eit bytte i januar der Makelele og Salgado går til Roma.

1
Troldmand Real Madrid har visst vore i kontakt med representantar for Walter Samuel, og dei har planar om å prøva å få til eit bytte i januar der Makelele og Salgado går til Roma.

"Troldmand skrev: Real Madrid har visst vore i kontakt med representantar for Walter Samuel, og dei har planar om å prøva å få til eit bytte i januar der Makelele og Salgado går til Roma."

Og disse ryktene har jeg sett avvist både fra Real- og Roma-hold. Samuel er en stamspiller som ikke kommer til å selges med det første.

1
CurvaSud "Troldmand skrev: Real Madrid har visst vore i kontakt med representantar for Walter Samuel, og dei har planar om å prøva å få til eit bytte i januar der Makelele og Salgado går ti...

"CurvaSud skrev: "Troldmand skrev: Real Madrid har visst vore i kontakt med representantar for Walter Samuel, og dei har planar om å prøva å få til eit bytte i januar der Makelele og Salgado går til Roma."

Og disse ryktene har jeg sett avvist både fra Real- og Roma-hold. Samuel er en stamspiller som ikke kommer til å selges med det første. "

Sjølvsagt blir dei avvist, men det er berre på CM det ikkje går an å få kjøpt Samuel. Roma har lite pengar og trenger spelarar som Makelele og Salgado.

1
RomaCalcio Synes selv at Joaquin og Mexes ville vært to gode investeringer. Joaquin for å overta plassen til Cafu, han viser jo stadig hvor god han er offensivt på Viasat Sport. Og hvis rykt...

"RomaCalcio skrev: Synes selv at Joaquin og Mexes ville vært to gode investeringer.

Joaquin for å overta plassen til Cafu, han viser jo stadig hvor god han er offensivt på Viasat Sport. Og hvis ryktene er sanne, om at under salget av Assunqao fikk Roma oppsjon på kjøp av Joaquin, så synes jeg Roma bør benytte seg av den.

Uansett må jeg si meg enig med CS om at forsvaret til Roma egentlig er solid, men Joaquin tror jeg ville styrket laget."

> Hvorfor tror du egentlig det når Roma spiller uten høyreving..? Han er neppe like god som Cafu som vingback da han må jobbe mere defensivt..

Hvis Roma skulle fått nytte av Joaquin måtte de lagt om formasjonen, og da spørs det vel om det er verdt det..

1
Troldmand "CurvaSud skrev: "Troldmand skrev: Real Madrid har visst vore i kontakt med representantar for Walter Samuel, og dei har planar om å prøva å få til eit bytte i januar der Makelele...

"Troldmand skrev:

Sjølvsagt blir dei avvist, men det er berre på CM det ikkje går an å få kjøpt Samuel. Roma har lite pengar og trenger spelarar som Makelele og Salgado."

> Er det noe Roma ikke trenger så er det en sentral midtbanespiller til... Tommasi, Emerson, Guardiola, Lima holder i massevis.. De trenger neppe Salgado heller dersom ikke Cafu bestemmer seg for å forlate Roma..

Det Roma trenger er en ny midtstopper, og da ville det være helt på jordet å selge Samuel..

1
Troldmand Real Madrid har visst vore i kontakt med representantar for Walter Samuel, og dei har planar om å prøva å få til eit bytte i januar der Makelele og Salgado går til Roma.

"Troldmand skrev: Real Madrid har visst vore i kontakt med representantar for Walter Samuel, og dei har planar om å prøva å få til eit bytte i januar der Makelele og Salgado går til Roma."

>Tror Makelele ender opp i Inter, har sett noen rykter. Moratti vil gjerne ha ham, eller Solari, og Ronaldo-handelen venter jo på sin avslutning.

1
zambrotta "Troldmand skrev: Sjølvsagt blir dei avvist, men det er berre på CM det ikkje går an å få kjøpt Samuel. Roma har lite pengar og trenger spelarar som Makelele og Salgado." > Er det...

"zambrotta skrev: "Troldmand skrev:

Sjølvsagt blir dei avvist, men det er berre på CM det ikkje går an å få kjøpt Samuel. Roma har lite pengar og trenger spelarar som Makelele og Salgado."

> Er det noe Roma ikke trenger så er det en sentral midtbanespiller til... Tommasi, Emerson, Guardiola, Lima holder i massevis.. De trenger neppe Salgado heller dersom ikke Cafu bestemmer seg for å forlate Roma.."

Så det er derfor Capello søyt og klagde i heile sommar fordi Sensi ikkje ville kjøpa Davids?

1
Troldmand "zambrotta skrev: "Troldmand skrev: Sjølvsagt blir dei avvist, men det er berre på CM det ikkje går an å få kjøpt Samuel. Roma har lite pengar og trenger spelarar som Makelele og S...

en spiller som Davids sier ingen nei takk til. Salgado kan da ikke settes i samme bås som ham. Makelele gjerne, men kjenner ikke Makelele godt nok til å si om han er en á la Davids/Emerson type..

Walter Samuel blir vanskelig å få, ingen grunn til han skulle gå. Husk Roma er en klubb med ambisjoner og da selger man ikke kanskje verdens beste forsvarer!

Unforgiven - Roma som trenger en avtager til Batistuta og Cafu

1
Juve1897 Det står på C4 at Cassano har forlatt Roma(?). Sant? Juve1897 - Kan umulig være det. Feil av C4 som vanlig?! Jaja...iallefall enormt synd for Roma om tilfellet.

"Juve1897 skrev: Det står på C4 at Cassano har forlatt Roma(?). Sant?

Juve1897 - Kan umulig være det. Feil av C4 som vanlig?! Jaja...iallefall enormt synd for Roma om tilfellet." ................. Leste dette jeg også, tror det bare er en overdrivelse av noe langt mindre (det vil ikke være første gangen journalister overdriver) .... håper iallefall at det ikke er noe mer. Cassano er for god til og mistes.

1
unforgiven en kan ikke forlatte klubben sin men jeg venter å ser hva som skjer..

trist, viss dette stemmer.... at Cassano ikke vil spille for Roma mer.

<Han har jo heller ikke fått sjansen til og overbevise.. så salget vil jo gå på bekostning av det viss det kommer til og bli et salg!!

<<Skjer det at han blir solgt vil nok Roma neppe få noe mer en de kjøpte han for.

<<<Synes uansett det er urettferdig at Cassano ikke kan få en sjanse til og bevise hva han er god for... "leit det" Kunne gjort som Juventus og lånt bort de talentene som de vet ikke får spille-tid nok til og utvikle seg riktig retning.!!

<<<<Vil høre hva C.S sier før jeg uttaler meg mer...

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Premier League VGD Publisert

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...