Fotball - Internasjonal

NuNoGomes

BENFICA

Her er ett forum hvor vi kan diskutere den gamle storheten Benfica... Kanskje er de på vei inn i en ny storhetstid med spillere i verdensklasse som Nuno Gomes og Zlatko Sahovic, hva tror dere? ----------------------------------------------------------------------------------------- NuNo is back in Benfica (Finally)

1
19 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"NuNoGomes skrev: Her er ett forum hvor vi kan diskutere den gamle storheten Benfica... Kanskje er de på vei inn i en ny storhetstid med spillere i verdensklasse som Nuno Gomes og Zlatko Sahovic, hva tror dere? ----------------------------------------------------------------------------------------- NuNo is back in Benfica (Finally)"

Vell er litt tidlig for meg ennå tydeligvis, er så klart Zahovic han heter... veeeeel ----------------------------------------------------------------------------------------- NuNo is back in Benfica (Finally)

1
NuNoGomes "NuNoGomes skrev: Her er ett forum hvor vi kan diskutere den gamle storheten Benfica... Kanskje er de på vei inn i en ny storhetstid med spillere i verdensklasse som Nuno Gomes og...

Ja, håper Benfica kommer tilbake i god gammel klasse. Har et bra lag på gang og er nok tilbake i europatoppen om et par år forhåpentligvis. Jeg liker potugisisk fotball, men det er litt kjedelig med så mange tomme tribuner. Blir bedre hvis folk begynner å komme på kampene. Er bare et par tre lag med akseptable tilskuertall. Altfor dårlig med en så god serie som den porugisiske er!!

1
Luque Ja, håper Benfica kommer tilbake i god gammel klasse. Har et bra lag på gang og er nok tilbake i europatoppen om et par år forhåpentligvis. Jeg liker potugisisk fotball, men det er...

Jepp både Benfica, Porto, Sporting og Boavista har jo veldig bra lag på gang.. Serien har jo stjerner som Ilie, Jardel, Niculae, Epidio Silva, Nuno Gomes og Zahovic... ----------------------------------------------------------------------------------------- NuNo is back in Benfica (Finally)

1

"NuNoGomes skrev: Her er ett forum hvor vi kan diskutere den gamle storheten Benfica... Kanskje er de på vei inn i en ny storhetstid med spillere i verdensklasse som Nuno Gomes og Zlatko Sahovic, hva tror dere?"

Du må ikkje gløyma Pedro Mantorras.

1
Troldmand "NuNoGomes skrev: Her er ett forum hvor vi kan diskutere den gamle storheten Benfica... Kanskje er de på vei inn i en ny storhetstid med spillere i verdensklasse som Nuno Gomes og...

Så på Eurosport i går, der var det en "Brasilianer" (tror jeg) som var rasende etter en utvisning å forsøkte seg på å overtale dommeren med litt armbruk!!!!!!! noen som fikk med seg den episoden?? var det nå i helgens seriekamp?

Ja jeg så kampen det var for 2 uker siden i kampen mellom Porto-Benfica. Spillern som prøvde å forsøkte seg på å overtale dommeren med litt armbruk var fra Senegal selv om han er oppvokst i Portugal, hva han heter husker jeg ikke. Men det var mye røff spill i den kampen. Dommeren delte ut en haug med gule kort og tre røde kort. Når det gjaldt det å få mest røde kort så vant Benfica 2-1, men Porto vant selve kampen 2-1. Kan også huske at en spiller fra Porto prøvde å fly på dommeren før han ble sendt i dusje pga rødt kort, men selfølgelig så kommer jeg ikke på navnet akkuratt nå.

1

"NuNoGomes skrev: ...spillere i verdensklasse som ...Zlatko Sahovic"

Verdensklasse i å opptre mest mulig usympatisk og lage bråk...?

1
Troldmand "NuNoGomes skrev: Her er ett forum hvor vi kan diskutere den gamle storheten Benfica... Kanskje er de på vei inn i en ny storhetstid med spillere i verdensklasse som Nuno Gomes og...

"Troldmand skrev: "NuNoGomes skrev: Her er ett forum hvor vi kan diskutere den gamle storheten Benfica... Kanskje er de på vei inn i en ny storhetstid med spillere i verdensklasse som Nuno Gomes og Zlatko Sahovic, hva tror dere?"

Du må ikkje gløyma Pedro Mantorras."

Hiver på Simao Sabrosa også jeg. Benfica er definitivt et lag jeg må ha med meg live en gang i fremtiden. Gjerne et derby mellom de og Sporting Lisboa eller Belenenses. Dessverre er Esadio da Luz nå jevnet med jorden.

1
Romamerda "Troldmand skrev: "NuNoGomes skrev: Her er ett forum hvor vi kan diskutere den gamle storheten Benfica... Kanskje er de på vei inn i en ny storhetstid med spillere i verdensklasse...

Mantorras blir stor om noen år det er jeg sikker på! Er vell en av de største spiss talentene i Europa idag. Simao er også en veldig god spiller, skjønner fortsatt ikke hvorfor han ikke helt fikk det til i Barcelona.... ----------------------------------------------------------------------------------------- NuNo is back in Benfica (Finally)

1
berlusconi "NuNoGomes skrev: ...spillere i verdensklasse som ...Zlatko Sahovic" Verdensklasse i å opptre mest mulig usympatisk og lage bråk...?

"berlusconi skrev: "NuNoGomes skrev: ...spillere i verdensklasse som ...Zlatko Sahovic"

Verdensklasse i å opptre mest mulig usympatisk og lage bråk...?"

Ja han er ikke akkurat noen engel, men han har jo holdt seg rimelig i skinnet i Benfica da, og han er jo en veldig god spiller! ----------------------------------------------------------------------------------------- NuNo is back in Benfica (Finally)

1
NuNoGomes er det virkelig så få engasjerte Benfica supportere her? eller er vi bare så få? *snufs* ----------------------------------------------------------------------------------------- N...

Kjenner faktisk en Benfica-supporter, men han har vel egentlig ikke så mye peiling på dem. Han er de på CM hele tiden og får vel med seg et par resultater i blant, men bortsett fra det....ingenting.

Juve1897 - Bare for å ha sagt det. hehe.

1
NuNoGomes er det virkelig så få engasjerte Benfica supportere her? eller er vi bare så få? *snufs* ----------------------------------------------------------------------------------------- N...

"NuNoGomes skrev: er det virkelig så få engasjerte Benfica supportere her? eller er vi bare så få? *snufs* ----------------------------------------------------------------------------------------- NuNo is back in Benfica (Finally)"

>Tror nok de ikke er så mange Benfica supportere her. Men saken blir ikke bedre av å starte en "klubb-tråd" og isolere alle sakene der. Hvis du heller tar opp nye saker, i hver sin tråd, tror jeg fler tar seg tid til å sette seg inn i det.

Frimani - glad for å hjelpe.

1
Frimani "NuNoGomes skrev: er det virkelig så få engasjerte Benfica supportere her? eller er vi bare så få? *snufs* -------------------------------------------------------------------------...

For å få det sagt. Synes disse lag-trådene er tåpelig. Hvorfor skal man lage en tråd om hver klubb, der man tar opp alt som angår den klubben. Blir jo ikke så intresant for nøytrale å lese, og dermed vil vi antakelig miste mange gode diskusjoner med folk som er uenige. Nei, synes det er bedre å ta opp hver enkelt sak i sin egen tråd.

1
Frimani For å få det sagt. Synes disse lag-trådene er tåpelig. Hvorfor skal man lage en tråd om hver klubb, der man tar opp alt som angår den klubben. Blir jo ikke så intresant for nøytral...

Frimani skrev: For å få det sagt. Synes disse lag-trådene er tåpelig. Hvorfor skal man lage en tråd om hver klubb, der man tar opp alt som angår den klubben. Blir jo ikke så intresant for nøytrale å lese, og dermed vil vi antakelig miste mange gode diskusjoner med folk som er uenige. Nei, synes det er bedre å ta opp hver enkelt sak i sin egen tråd.

<Helt enig!

Juve1897 - Enig i mye. hehe

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Siste svar

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien. Finne var satt ut av Brann-laget av trener Eirik Horneland, som heller prioriterte Bra...
Bilde

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 2–2) På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien.


Bilde www.vg.no
1
0 svar

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Laster...