Fotball - Internasjonal

Cocu

God kamp men to poeng for lite...

Det var baade hyggelig og fortvilende aa se Barcelona i dagens kamp mot Santander. Barca fikk med seg et poeng men hadde fortjent alle tre etter en meget godt gjennomfoert kamp. Som vanlig var Barca uheldig med sitt baklengsmaal, som kom etter bare litt over et minutt. Jeg tror bortimot 80% av baklengsmaalene til Barca denne sesongen har kommet etter innlegg som har gaatt via et Barca-ben og til rett mann for motstandernes lag! Denne gangen var Puyol i duell helt ute ved doedlinjen, la ut men rett til en Santanderer, Cocu var for sent inne og ballen gikk paa hodet til Guerrero som headet i tomt bur. Fernando Navarro headet inn 1-1 etter et perfect frispark fra Riquelme og reddet delvis det som saa ut til aa bli en av de dagene... Santander sin keeper Ceballos var meget god og kampens beste spiller med tre-fire virkelig gode redninger. Barca ble ogsaa avblaast for offside ved 4-5 situasjoner som var meget tvilsomme, to av dem helt feil.

Selv om resultatet burde vaert bedre, var det stort sett en meget godt gjennomfoert kamp av Barca, spesielt defensivt. Santander hadde to-tre sjanser utenom maalet, men hadde en del farlige innlegg og driblinger i boksen som Barcas beste spiller, Frank de Boer, ryddet saerdels godt opp i.

Possession var 62-38 i favoer Barcelona.

Her er min vurdering av spillerne:

Bonano 5 Har lite aa gjoere, tar ned en del innlegg fint. Tidvis svak paa utspark. Ingen skudd paa maal som han maa redde.

Gabri 5 En god kamp av Gabri i en uvant posisjon som stopper. Har en horribel feilpasning som skapte Santanders stoerste sjanse utenom maalet, men ellers en positiv overraskelse.

De Boer 8 En saerdels god kamp av De Boer. Det som trekker ned er faktisk et par daarlige pasningsvalg. Vant flere dueller baade paa hodet og langs bakken, og leser seg ut av alle vanskelige situasjoner. Mer aggresiv i duellene enn tidligere i sesongen. Faar et gult kort etter at en motstander filmer og dommeren feiltolker.

Navarro 4 Det meste av sjansene til Santander kom fra deres hoeyreside, Navarro slet tidvis. En flott scoring, men ellers ikke helt bra.

Puyol 7 Spilte hoeyre kant i dag for aa dekke Rugiero og det klarte han meget godt. Den raske uruguayeren hadde en stor sjanse, men var ellers usynlig. Hyggelig aa se Puyol i sin antatt beste posisjon. Flere gode raid framover, men litt for svak med innleggene. Alltid 100%. Uheldig ved baklengsmaalet.

Mendieta 4 Spiller bare foerste omgang sentralt paa midten, og utmerker seg ikke.

Xavi 6 God kamp av Xavi. Den spanske ligaens sikreste pasningsspiller var igjen plettfri i pasningsspillet. God defensiv jobbing ogsaa.

Cocu 3 Spiller paa venstre kant og finner seg ikke til rette. Burde kanskje gaatt hardere inn i duellen foer pasningen til maalet, men var kanskje redd for aa lage straffe. Setter et par flotte pasninger i bakrommet, men ellers en del haaploese innlegg.

Riquelme 5 Veldig av og paa. Tidvis glimrende, tidvis helt ute av kampen. Noe veldig bra, noe veldig daarlig. Viser sitt potensiale.

Saviola 1 Er helt ute av form. Eneste positive er at han forsoeker. Mister ballen hele tiden og klarte ikke aa gjoere noe konstruktivt. Lager noen helt unoedvendige frispark med etterslenger etter aa ha mistet ballen. Rett og slett patetisk performence. Flere ganger i offside ogsaa, men til hans fordel skal det sies at noen av dem var meget tvilsomme. Helt korrekt byttet ut, og jeg haaper han starter paa benken neste gang.

Kluivert 4 Ikke noen stor kamp av Kluivert, men gjoer hederlige forsoek og kunne blitt helt uten to kjemperedninger fra Cebillas. NB! Er i en en-mot-en-situasjon med keeperen i foerste omgang, der keeperen saavidt kommer foerst paa ballen. Veldig mange spillere ville gaatt for straffe i den situasjonen, men honnoer til Kluivert som gjoer alt for aa staa paa bena!

Innb: Gerrard 3 Kommer inn for Mendieta og bidrar ikke med mye annet enn noen frispark mot.

Overmars 5 Veldig hyggelig aa se Overmars tilbake etter seks maaneder ute med skade. Spiller spiss i starten av innhoppet og faar ikke mye til, men de siste 20 minuttene var han paa vante venstreving og skapte store problemer for Santander-forsvaret. Skaper bredde i spillet. Blir spennende aa se om han faar plass i laget framover.

Rochemback 4 Spiller ikke lenge og klarer ikke aa markere seg spesielt, men gjoer flere initiativ. Foerste beroering paa ballen burde blitt maalgivende! Som kommentatoren sa, synd han ikke hadde noen flere spark foer den sjansen kom...

Selv om man ikke kan vaere fornoeyd med resultatet, og Barca hadde fortjent tre poeng, er jeg rimelig fornoeyd med spillet og det var en god kamp. Men Saviola maa det skje noe med snart, for han er bare til irritasjon om dagen. Ellers er det veldig irriterende med Pablo Munitis som ikke gjoer mye annet paa banen enn aa filme.

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"Cocu skrev:

Xavi 6 God kamp av Xavi. Den spanske ligaens sikreste pasningsspiller var igjen plettfri i pasningsspillet. God defensiv jobbing ogsaa."

>Her er du veldig tvetydig. Når De Boer får karakteren 8, og har gjort et par feil, synes jeg det er merkelig at Xavi får 6 når du ikke har noe å utsette på ham. Gjorde han en god eller litt over gj. snittlig kamp?

1
Frimani "Cocu skrev: Xavi 6 God kamp av Xavi. Den spanske ligaens sikreste pasningsspiller var igjen plettfri i pasningsspillet. God defensiv jobbing ogsaa." >Her er du veldig tvetydig. Nå...

"Frimani skrev: "Cocu skrev:

Xavi 6 God kamp av Xavi. Den spanske ligaens sikreste pasningsspiller var igjen plettfri i pasningsspillet. God defensiv jobbing ogsaa."

>Her er du veldig tvetydig. Når De Boer får karakteren 8, og har gjort et par feil, synes jeg det er merkelig at Xavi får 6 når du ikke har noe å utsette på ham. Gjorde han en god eller litt over gj. snittlig kamp?"

Sant nok det, men Xavi klarte ikke aa ta skikkelig tak paa midten og jeg synes en 6-er er passe. Han kan mye bedre, spiller veldig sikkert men tar lite sjanser. Kunne ogsaa bidratt mer offensivt, noe han gjorde sist mot Alaves og scoret.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ellers skjoenner jeg frustrasjonen til Van Gaal paa slutten naar dommeren blaaser av foer tilleggstiden er ferdig. Santander var veldig ivrige etter aa dra ut tiden og tre minutter tillegg er alt for lite (5 bytter skal bare det vare 2,30 minutter tillegg).

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
Cocu "Frimani skrev: "Cocu skrev: Xavi 6 God kamp av Xavi. Den spanske ligaens sikreste pasningsspiller var igjen plettfri i pasningsspillet. God defensiv jobbing ogsaa." >Her er du vel...

"Cocu skrev:

Sant nok det, men Xavi klarte ikke aa ta skikkelig tak paa midten og jeg synes en 6-er er passe. Han kan mye bedre, spiller veldig sikkert men tar lite sjanser. Kunne ogsaa bidratt mer offensivt, noe han gjorde sist mot Alaves og scoret."

>Sånn ja, det var bedre ;-)

Følte at du enten hadde tastet feil nummer, eller hadde vært en smule tilbakeholden med kommentaren.

1
Frimani "Cocu skrev: Sant nok det, men Xavi klarte ikke aa ta skikkelig tak paa midten og jeg synes en 6-er er passe. Han kan mye bedre, spiller veldig sikkert men tar lite sjanser. Kunne...

Så Barca kampen i går, og syntes de spilte bra. Eneste som plaget meg noe helt forferdelig var at Cocu spiller venstre kant!!! Hva i helvete gjør han der ute?? Er jo bare fyllmasse på banen, utretter ingen ting. Cocu og Xavi defensivt med Cocu som ballvinner og Xavi som slår de rette pasningene er mye bedre.

1

Barcelona hadde tjent på å kvitte seg med hollenderne sine, Cocu er direkte svak, de Boer er så treig at d er vondt å se på, mens Overmars fortsatt er bra...

Van Gaal har vel snart gjort nok ugagn? Kvitt dere med ham, Barca! De har jo alt for svake forsvarere, Navarro, Gabri og de karene der holder ikke mål. Garbi er jo ving, skulle likt å sett Giggs som stopper jeg;-)

Jajaja...

1

Heisann..

Er veldig enig i mye av det du skriver. Barca var svært gode i perioder igår, og det hadde vært FOR godt dersom venstresleggen til Kluivert hadde dundret inn 2-1 like etter utligningen. Riquelme sin dobbeltsjanse fikk meg til å tro at dette er DEN dagen, men Rochemback, som jeg forøvrig ikke har sansen for, satte inn en fullt fortjent utligning.

Fra 50-75 var det lite som skjedde. Mye feil på begge lag, men gleder jo selvsagt med 63% posession.

Saviola er forferdelig. Helt klart ødeleggende for laget at han MÅ spille, dyr og ung som han er. Et bomkjøp. Det lureste ville nok vært å kvitte seg med han... Samme gjelder Mendieta. Hva har han bevist til nå???

Er forsåvidt ikke enig med deg ang De Boer igår. Gang på gang synes jeg han fikk avslørt sin store svakhet: Tempoet. Er selvsagt solid, og triller ballen mer enn alle andre, men....

Enig i at Gabri var bra, en spiller som ikke er i verdensklasse...

Vi får se hvor det fører hen...

1
Katelonia Heisann.. Er veldig enig i mye av det du skriver. Barca var svært gode i perioder igår, og det hadde vært FOR godt dersom venstresleggen til Kluivert hadde dundret inn 2-1 like ett...

Saviola er som Owen, plutselig sier det BANG! vent og se.... Dessuten var det Navarro som satte inn 1-1.

Tror hovedproblemet til barca per i dag er moralen. Ser ikke helt bra ut for å si det sånn. Går på en smell tidlig, og resten av kampen preges av frustrasjon og kjefting. Dessuten overreagerer vel Van Gaal litt med de peke-på-klokka faktene sine på slutten. Synes det var fair med 3 min tillegg jeg da men...

1
Luque Så Barca kampen i går, og syntes de spilte bra. Eneste som plaget meg noe helt forferdelig var at Cocu spiller venstre kant!!! Hva i helvete gjør han der ute?? Er jo bare fyllmasse...

"Luque skrev: Så Barca kampen i går, og syntes de spilte bra. Eneste som plaget meg noe helt forferdelig var at Cocu spiller venstre kant!!! Hva i helvete gjør han der ute?? Er jo bare fyllmasse på banen, utretter ingen ting. Cocu og Xavi defensivt med Cocu som ballvinner og Xavi som slår de rette pasningene er mye bedre."

Enig.

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
Røten Barcelona hadde tjent på å kvitte seg med hollenderne sine, Cocu er direkte svak, de Boer er så treig at d er vondt å se på, mens Overmars fortsatt er bra... Van Gaal har vel snar...

"Røten skrev: Barcelona hadde tjent på å kvitte seg med hollenderne sine, Cocu er direkte svak, de Boer er så treig at d er vondt å se på, mens Overmars fortsatt er bra... "

Jeg er fullstendig uenig med deg. Det er helt haaploest aa legge skylden paa nederlenderne. Cocu var svak i gaar, men spiller ut av posisjon, og du kan umulig aa sett han mye eller ha peiling om du mener han er direkte svak til vanlig. De aller fleste eksperter og trenere rangerer han meget hoeyt. Veldig synd at han brukes paa venstrekanten. Overmars har vaert ute i seks maaneder med skader og vi kan ikke forvente underverker heller med det samme.

"Van Gaal har vel snart gjort nok ugagn? Kvitt dere med ham, Barca! De har jo alt for svake forsvarere, Navarro, Gabri og de karene der holder ikke mål. Garbi er jo ving, skulle likt å sett Giggs som stopper jeg;-)"

Forsvarsarbeidet var bra i gaar, veldig lite aa utsette paa det. Baklengsmaalet var som vanlig rene tilfeldigheter der egentlig ingen kan blames. Van Gaal har en del paa gang, det er jeg overbevist om. Barca henger enda med og er bare et poeng bak Real Madrid. Husk at Santander har slaatt bade Real Madrid og Deportivo de siste ukene, og i gaar ble de naermest rundtspilt av Barca.

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
Katelonia Heisann.. Er veldig enig i mye av det du skriver. Barca var svært gode i perioder igår, og det hadde vært FOR godt dersom venstresleggen til Kluivert hadde dundret inn 2-1 like ett...

"Katelonia skrev: Heisann.."

Hei selv.

"Barca var svært gode i perioder igår, og det hadde vært FOR godt dersom venstresleggen til Kluivert hadde dundret inn 2-1 like etter utligningen. Riquelme sin dobbeltsjanse fikk meg til å tro at dette er DEN dagen, men Rochemback, som jeg forøvrig ikke har sansen for, satte inn en fullt fortjent utligning."

Det var forsaavidt dagen, vi hadde fortjent aa vinne. Deres keeper hadde to-tre gode redninger og Bonano hadde bare en redning aa gjoere hele kampen og det var naermest et tilbakespill rett etter den grove pasningsfeilen til Gabri. Regueiro var ogsaa gjennom og skjoet utenfor, men det tror jeg skyldes godt keeperarbeid av Bonano og ikke daarlig avslutning.

"Saviola er forferdelig. Helt klart ødeleggende for laget at han MÅ spille, dyr og ung som han er. Et bomkjøp. Det lureste ville nok vært å kvitte seg med han... Samme gjelder Mendieta. Hva har han bevist til nå???"

La Mendieta faa litt tid. Han var svak i gaar, men ogsaa han straffes med at han spiller langt utenom der han er best. Mendieta og Overmars paa hver sin offensive kant boer vaere de to faste paa laget mener jeg, saa faar resten danne seg rundt. Kantspillet maa bli mye bedre. Problemet er at Van Gaal liker aa spille med en treer bak, og det gjoer det ikke enkelt aa bruke to offensive vinger.

"Er forsåvidt ikke enig med deg ang De Boer igår. Gang på gang synes jeg han fikk avslørt sin store svakhet: Tempoet. Er selvsagt solid, og triller ballen mer enn alle andre, men...."

Jeg saa kampen en gang til i natt, og jeg blir enda mer overbevist om at De Boer var vaar beste spiller. Spesielt i andre omgang var han meget god, ryddet opp i de aller fleste mulighetene til Santander hvis ikke Gabri eller noen andre gjorde det. Det var ikke ofte temposvakhetene hans kom til syne. Tror mange henger seg for mye opp i dette og bare trekker fram de negative. Var inne paa et annet Barca-forum og der var det en som gikk fra seg over De Boer og skyldte han for baklengsmaalet, da er det aa gaa vel langt. Kan like gjerne skylde han for 2. verdenskrig da...

"Enig i at Gabri var bra, en spiller som ikke er i verdensklasse..."

Nei, paa langt naer. Han blir aldri noe mer enn en squad-player.

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1

Deler ikke helt ditt syn paa Barca sitt baklengsmaal.Jeg mener Puyol fomler anar han skal avklare og at Mendieta sover slik at Guerrero enkelt kan heade inn 1-0.Uansett saa forandrer det ingenting.Barca fomler bakover.

Jeg syns kanskje du overdriver litt and.Saviola.Han var ikke SAA daarlig Cocu!

En annen ting som jeg ikke skjoenner med Barcelona og som jeg aldri har skjoent med Barcelona er,hvorfor skal ALT innom Xavi.Joda han er pasningssikker,men hvis en annen spiller kan naa den samme spilleren uten aa bruke Xavi som mellomstasjon saa burde valget vaere enkelt..Barcelona klarer ikke aa skape nok maalsjanser med sin pasningsorienterte spillestil,og naar utnyttet Barcelona sist en kontringsmulighet?

Remy som ikke har blitt skremt av Barcelona saa langt iaar.

1
cruyff14 Deler ikke helt ditt syn paa Barca sitt baklengsmaal.Jeg mener Puyol fomler anar han skal avklare og at Mendieta sover slik at Guerrero enkelt kan heade inn 1-0.Uansett saa forandr...

"cruyff14 skrev: Deler ikke helt ditt syn paa Barca sitt baklengsmaal.Jeg mener Puyol fomler anar han skal avklare og at Mendieta sover slik at Guerrero enkelt kan heade inn 1-0.Uansett saa forandrer det ingenting.Barca fomler bakover."

Ja, Puyol boer kanskje klare aa faa ballen vekk men er ogsaa uheldig og har tross alt en mann mot seg som gjoer en stor innsats. Det han burde gjort var nok aa lage corner. Baade Navarro og De Boer er i rett posisjon og er klar om Puyol blir fradriblet, men ballen havner i en duell mellom Cocu og en annen spiller. Hva som skjer akkurat der er jeg usikker paa, men jeg synes det er mest uflaks hele maalet. Det ser ogsaa ut som Cocu klarerer ballen rett i en spiller paa Santander til hodet til Guerrero. Mendieta sover muligens, men ser det vel sikkert slik at Cocu faar avklart og loeper paa vei ut i stedet for inn. Jeg synes ikke noen kan lastes for maalet, nok en gang et maal som kommer paa klareringer via en motspiller og til feil mann fra Barca sin side. Dette har skjedd veldig ofte i hoest, vet ikke hva det kommer av.

"Jeg syns kanskje du overdriver litt and.Saviola.Han var ikke SAA daarlig Cocu!"

Jo, han var helt elendig. Aa sentre til Saviola i gaar var det samme som aa gi fra seg ballen. Jeg er veldig glad Van Gaal saa at det ikke fungerte i det hele tatt for Saviola.

"En annen ting som jeg ikke skjoenner med Barcelona og som jeg aldri har skjoent med Barcelona er,hvorfor skal ALT innom Xavi.Joda han er pasningssikker,men hvis en annen spiller kan naa den samme spilleren uten aa bruke Xavi som mellomstasjon saa burde valget vaere enkelt..Barcelona klarer ikke aa skape nok maalsjanser med sin pasningsorienterte spillestil,og naar utnyttet Barcelona sist en kontringsmulighet?"

Du har helt rett her Cruyff, for mye gaar innom Xavi.

Naar Barca sist utnyttet en kontringsmulighet var mot Valladolid i forrige bortekamp. De Boer vant en ball i egen 16-meter og slo til Gerard, Gerard slo gjennom til Saviola som driblet keeperen og scoret. I gaar ble baade Overmars og Saviola feilaktig avblaast for offside paa gode kontringssjanser...

Barca burde kanskje skapt mer i gaar, men det er bortekamp mot et forsvarssterkt lag som nylig har slaatt baade Depor og Real Madrid! Det blir feil aa tro at spesielt bortekamper mot noen lag i La Liga er som walk-over. Klarer man aa vinne 6-8 bortekamper har man god mulighet til ligaseier om man ikke toever vekk for mye poeng hjemme. Barca skapte syv sjanser i gaar, og Cebillas hadde to gode redninger fra Kluivert og et par fra Riquelme som veldig fort kunne gaatt inn.

"Remy som ikke har blitt skremt av Barcelona saa langt iaar."

Det er det vel ingen grunn til aa bli heller, men kommer vi oss gjennom november (som tradisjonelt sett er en forferdelig maaned for Barca) uten tap mot Deportivo og Real Madrid, saa ser det straks bedre ut. Tror Valencia er det beste laget for tiden. Real Madrid sliter med mye av det samme som Barca, ikke god nok balanse mellom lagdelene...

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
cruyff14 Deler ikke helt ditt syn paa Barca sitt baklengsmaal.Jeg mener Puyol fomler anar han skal avklare og at Mendieta sover slik at Guerrero enkelt kan heade inn 1-0.Uansett saa forandr...

"cruyff14 skrev: En annen ting som jeg ikke skjoenner med Barcelona og som jeg aldri har skjoent med Barcelona er,hvorfor skal ALT innom Xavi."

Hei Cruyff14, jeg kom over en interessant statistikk i FourFourTwo. Den viser at forrige sesong hadde faktisk Roy Keane 2420 pasninger og Xavi 2326. Statistikken (som bare gjelder ligaen) sier dessverre ikke hvor mange kamper de to spilte, men jeg kan tenke meg at det er ganske likt (kanskje noen vet?), saa hvis det er det saa er det jo mer i ManUtd som gaar gjennom Keane enn i Barca gjennom Xavi...!!!

Roy Keane har foroevrig hoeyere pasningssikkerhet (89%) enn Xavi (88%). Det viser at hvis Keane hadde oppfoert seg som en vanlig spiller hadde han vaert en saerdeles nyttig spiller...

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
Cocu "cruyff14 skrev: En annen ting som jeg ikke skjoenner med Barcelona og som jeg aldri har skjoent med Barcelona er,hvorfor skal ALT innom Xavi." Hei Cruyff14, jeg kom over en intere...

"Cocu skrev: "cruyff14 skrev: En annen ting som jeg ikke skjoenner med Barcelona og som jeg aldri har skjoent med Barcelona er,hvorfor skal ALT innom Xavi."

Hei Cruyff14, jeg kom over en interessant statistikk i FourFourTwo. Den viser at forrige sesong hadde faktisk Roy Keane 2420 pasninger og Xavi 2326. Statistikken (som bare gjelder ligaen) sier dessverre ikke hvor mange kamper de to spilte, men jeg kan tenke meg at det er ganske likt (kanskje noen vet?), saa hvis det er det saa er det jo mer i ManUtd som gaar gjennom Keane enn i Barca gjennom Xavi...!!!

Roy Keane har foroevrig hoeyere pasningssikkerhet (89%) enn Xavi (88%). Det viser at hvis Keane hadde oppfoert seg som en vanlig spiller hadde han vaert en saerdeles nyttig spiller... "

Interessant!

Det at Keane har sikrere pasninger betyr likevel ikke at han har bedre pasninger enn Xavi, det kommer an på hvaslags pasninger som ble spilt.

Hva i %¤#&¤? er poenget med signatur?

1
Puyol "Cocu skrev: "cruyff14 skrev: En annen ting som jeg ikke skjoenner med Barcelona og som jeg aldri har skjoent med Barcelona er,hvorfor skal ALT innom Xavi." Hei Cruyff14, jeg kom o...

"Puyol skrev: Interessant!

Det at Keane har sikrere pasninger betyr likevel ikke at han har bedre pasninger enn Xavi, det kommer an på hvaslags pasninger som ble spilt."

Selvsagt, det sier ikke statistikken noe om. Uansett en pasning som treffer en medspiller synes jeg aldri er daarlig, selv om man kunne tatt et annet valg. Keane overlater bare sine medspillere til aa gjoere de haaploese langpasningene :)

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
Cocu "cruyff14 skrev: En annen ting som jeg ikke skjoenner med Barcelona og som jeg aldri har skjoent med Barcelona er,hvorfor skal ALT innom Xavi." Hei Cruyff14, jeg kom over en intere...

"Cocu skrev:

Hei Cruyff14, jeg kom over en interessant statistikk i FourFourTwo. Den viser at forrige sesong hadde faktisk Roy Keane 2420 pasninger og Xavi 2326. Statistikken (som bare gjelder ligaen) sier dessverre ikke hvor mange kamper de to spilte, men jeg kan tenke meg at det er ganske likt (kanskje noen vet?), saa hvis det er det saa er det jo mer i ManUtd som gaar gjennom Keane enn i Barca gjennom Xavi...!!!

Roy Keane har foroevrig hoeyere pasningssikkerhet (89%) enn Xavi (88%). Det viser at hvis Keane hadde oppfoert seg som en vanlig spiller hadde han vaert en saerdeles nyttig spiller..."

Du vet det bedre enn meg,men satt ikke Xavi ofte paa benken ifjor? Keane var ute i begynnelsen av sesongen,men spilte stort sett fra start.

Remy

1
cruyff14 "Cocu skrev: Hei Cruyff14, jeg kom over en interessant statistikk i FourFourTwo. Den viser at forrige sesong hadde faktisk Roy Keane 2420 pasninger og Xavi 2326. Statistikken (som...

"cruyff14 skrev: Du vet det bedre enn meg,men satt ikke Xavi ofte paa benken ifjor? Keane var ute i begynnelsen av sesongen,men spilte stort sett fra start."

Xavi var stort sett fast om jeg ikke husker feil. Har tallene hjemme, men ikke her...

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar

– Solskjær må forlate jobben

"– Begeret har vært strengt tatt vært fullt lenge. Men ydmykelsen på Vicarage Road bør ikke bare ha vært dråpen som fikk det til å renne over. Her er kranen så hardt skrudd på at det neppe kan være tv...
Bilde

Ny Solskjær-fiasko: Dette går ikke mer!

(Watford-Manchester United 4-1) Manchester United er nødt til å skaffe seg en annen manager enn Ole Gunnar Solskjær.


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Laster...