Fotball - Internasjonal

mio64

CHivu`s arvtagerpartner klar...

Nigel De Jong..

"I find it amazing how mature he is playing. He has great qualtities, hardly makes mistakes and is very aggressive in tackles."

"He deserves a major boost and as such i will keep him in the A-squad"

"When a player is developing like that, it is not good for him to step back again"

Egenprodusert midtstopper som ifølge Ronald Koeman selv er ett av de største stoppertalentene han noen gang har sett. Han er 17 år, signerte ifjor en treårsavtale men er nå klar til å signere ny avtale. Han spilte i helgen for ajax, og Koeman sier han ikke tar han av banen før rutinen\formen svikter... Tviler på at han får spille CL, men tror Koeman virkelig mener at han har funnet en kanonstopper her, så ikke kampen og har ellers ikke hørt noe om han før, kanskje Cocu eller Cruyff14 kan hjelpe meg?

Siste spørsmål er vel, er han da evt. arvtageren eller den fremtidige partneren til Chivu???

Mio, som håper på det siste!

.*.*.Oranje.*.*.Arsenal.*.*.Barca.*.*.Inter.*.*.France.*.*.

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"mio64 skrev: Egenprodusert midtstopper som ifølge Ronald Koeman selv er ett av de største stoppertalentene han noen gang har sett. Han er 17 år, signerte ifjor en treårsavtale men er nå klar til å signere ny avtale. Han spilte i helgen for ajax, og Koeman sier han ikke tar han av banen før rutinen\formen svikter... Tviler på at han får spille CL, men tror Koeman virkelig mener at han har funnet en kanonstopper her, så ikke kampen og har ellers ikke hørt noe om han før, kanskje Cocu eller Cruyff14 kan hjelpe meg?"

Hoeres bra ut. Har hoert om han, men aner ikke hvilken type han er. De Jong er et ganske vanlig navn i Nederland tror jeg, PSV har John de Jong som ikke er spesielt bra... Nederland trenger et par stoppertalent naa, og det er aa haape at man kan sette stor lit til at Ajax igjen utvikler de rette nederlandske spillerne, er definitivt godt paa vei med van der Meyde og van der Vaart m.fl. Stoppere ser det bra ut med Glenn Loovens fra Feyenoord har vist lovende takter og Kevin Hofland blir nok veldig bra om han slipper ytterligere skadeproblemer. Vi trenger definitivt en god konkurranse for De Boer og Stam paa landslaget.

"Siste spørsmål er vel, er han da evt. arvtageren eller den fremtidige partneren til Chivu???"

Chivu SKAL vi ha til Barcelona snart, gjerne i bytte med De Boer + litt mellomlegg. Saa eneste haaper er vel at Chivu og de Jong blir partnere i Barcelona?

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
mio64 Hadde vært rått med disse to som kongene i forsvaret i ajax-forsvaret ett par år før de dro til barcelona spør du meg:D .*.*.Oranje.*.*.Arsenal.*.*.Barca.*.*.Inter.*.*.France.*.*.

"mio64 skrev: Hadde vært rått med disse to som kongene i forsvaret i ajax-forsvaret ett par år før de dro til barcelona spør du meg:D"

Det er sant nok det, men vi trenger Chivu naa... De Jong er ogsaa bare 17 aar, og selv om han er et talent saa skal det godt gjoeres om han etablerer seg skikkelig paa enda noen aar...

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1

Han blir jo 18 om en halv måned..

.*.*.Oranje.*.*.Arsenal.*.*.Barca.*.*.Inter.*.*.France.*.*.

1

Jeg har ikke sett Koeman skryte saa mye av en annen Ajaxspiller foer,som det han gjorde av Jong i helgen. Han gav spilleren ros for det som kunne roses og avsluttet med aa si at det virket som om Jong itillegg var en veldig smart spiller som nesten ikke kunne gjoere feil valg..Ganske raa attest om du er 17:-)

Jong er oppvokst sammen med sin mor og sin soester i et mindre bra stroek i Amsterdam.Faren som spilte tre ganger for Oranje forlot familien i ung alder. Jeg har bare sett klipp av spilleren fra kamper i juniorserien og de gangene han denne sesongen har faatt sjansen.Han kan spille overalt defensivt og han kan faktisk ogsaa brukes paa midtbanen,men han er sterkest sentralt bakerst. Vanskelig aa gi et klart bilde av spilleren,men han er brukbar rask,sterk i duellene baade langs bakken og i luften,flink til aa plassere seg,samt pasningsikker og flink til aa starte angrep.

Mark Wotte(Naa Willem II trener,foer Oranje)sa igaar at de som foelger Jong vet at han blir stor.Han er bare en av de spillerne som har det som trengs for aa bli stor.Han mente at man kan se paa spillerens utstraaling at han blir stor.

Jeg mener aa ha skrevet mer om spilleren under traaden Ajax Amsterdam 2002:http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=117&Group=Fotball+%2D+Internasjonal&ThreadID=225202&Thread=Ajax+Amsterdam+2002%2E&Page=-1#2919569

Remy

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Siste svar

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Er Milos Milojevic riktig trener for RBK?

Han beskrives som offensiv, autoritær og spennende, men de VG har snakket med er splittet i sitt syn på Milos Milojevic (39) og hvorvidt han passer som Åge Hareides arvtager i Rosenborg. – Det er en u...
Ja, han er rett person til jobben
50 %
Nei, de bør finne en annen
0 %
Usikker
50 %

2 stemmer • Stenger

2
0 svar
Fotball - Norsk Script Publisert

RBK ny trener

Positivt at RBK får en ny trener som er offensiv. Bare han ikke er for mye østeuropeisk bøllete om ting går ham imot. Åpen for at han kan gjøre det godt med RBK.
1
0 svar
Fotball - Norsk Script Publisert

Knutsen

Glimt kan saktens gi Knutsen masse penger, men klubbens problem er at laget ikke er bedre i år enn i fjor, og neppe blir bedre neste år enn i år. Osv, og Knutsen fortjener bedre. Klubben er for liten...
1
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien. Finne var satt ut av Brann-laget av trener Eirik Horneland, som heller prioriterte Bra...
Bilde

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 2–2) På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Laster...