Fotball - Internasjonal

Marco24

Cavenaghi til Juventus!

Juventus har sikret seg en avtale med River Plate når det gjelder Fernando Cavenaghi. Juve skal visstnok ha snappet han opp foran nesen til Man.Utd. Partene skal møtes torsdag for å avtale transfer sum og når Cavenagi skal ankomme! Det kan også bli snakk om at han fra januar av kommer på lån ut sesongen!

Kilde: http://www.tribalfootball.com/november/italnews2051102.html

Virker som en av de "mer" seriøse nyhetene denne nettsien har kommet med....!

1
23 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg har lest dette på et par andre nettsteder også, men tar det foreløpig med en klype salt..

Hva slags spiller er egentlig Caveneghi, er han forsvarer?? Har aldri sett han spille, men ryktene sier jo at han er bra... Han har også italiensk pass..

1
zambrotta Jeg har lest dette på et par andre nettsteder også, men tar det foreløpig med en klype salt.. Hva slags spiller er egentlig Caveneghi, er han forsvarer?? Har aldri sett han spille,...

zambrotta skrev: Jeg har lest dette på et par andre nettsteder også, men tar det foreløpig med en klype salt..

Hva slags spiller er egentlig Caveneghi, er han forsvarer?? Har aldri sett han spille, men ryktene sier jo at han er bra... Han har også italiensk pass..

Han er en ung talentfull angrepsspiller, ble vel toppscorer i Argentina forrige sesong, ikke verst for en 19 åring. Kan vel også brukes som en "meget" offensiv venstrekant! Har forøvrig aldri sett han spille.....!

1
zambrotta Jeg har lest dette på et par andre nettsteder også, men tar det foreløpig med en klype salt.. Hva slags spiller er egentlig Caveneghi, er han forsvarer?? Har aldri sett han spille,...

Fernando Cavenaghi River Plate birth date: 9/21/1975 birth place: O Brien, Buenos Aires birth Nation: Argentina height: 180 weight: 77 nationality: Argentina position: forward Juventus striker Marcelo Salas could make a shock return to Argentine giants River Plate. The Chilean player is not finding much room with the Bianconeri, who already have three stars like Trezeguet, Del Piero and Di Vaio in their roster, and the return to his former team seems a likely option.

The difficult situation of the former Lazio player raised the interest of many Spanish and English teams as well, but reports from South America suggest that the River made Juve a very intriguing proposal, that's to say a swap between Salas and one of their young stars Fernando Cavenaghi, Martin Demichelis and Andres D'Alessandro.

The news was confirmed by River's chairman Jose Aguilar: "Marcelo would be more than happy to come back here. We are examinating the possibility to make this swap".

1
Marco24 zambrotta skrev: Jeg har lest dette på et par andre nettsteder også, men tar det foreløpig med en klype salt.. Hva slags spiller er egentlig Caveneghi, er han forsvarer?? Har aldri...

Ok, er han et alternativ til DP, altså en playmaker, eller mer en goalgetter?? Jeg mener hvertfall at vi ikke trenger enda en goalgetter alla Di Vaio/trez... I såfall åpner vel det får et salg av Salas..?

Må si jeg hadde håpet mer på D'Alessandro, men som sagt jeg har aldri sett Caveneghi spille... Han er helt sikkert bra da...

1
zambrotta Ok, er han et alternativ til DP, altså en playmaker, eller mer en goalgetter?? Jeg mener hvertfall at vi ikke trenger enda en goalgetter alla Di Vaio/trez... I såfall åpner vel det...

zambrotta skrev: Ok, er han et alternativ til DP, altså en playmaker, eller mer en goalgetter?? Jeg mener hvertfall at vi ikke trenger enda en goalgetter alla Di Vaio/trez... I såfall åpner vel det får et salg av Salas..?

-D`Alessandro er helt klart en offansiv Midtbane/Playmaker

Caveneghi virker mer som en spiss... ingen "pinglete" spiss som Saviola.

Barca ser ut til og ha kjøp 2talenter fra Argentina i det siste... uten at noen av dem riktig har slått igjennom enda. Den eneste virkelige playmakeren fra Argentina nå.. etter min mening er jo Aimar, han har på ingen måte vært no "bommert" Aimar og Baraja er vel også mye av grunnen til at Valencia vant i fjord(Canizares og kanskje). Det jeg mener er.. det kommer mye bra fra Argentina.. hehe men også mye rart!!

1
Civi zambrotta skrev: Ok, er han et alternativ til DP, altså en playmaker, eller mer en goalgetter?? Jeg mener hvertfall at vi ikke trenger enda en goalgetter alla Di Vaio/trez... I såf...

"Civi skrev:

Den eneste virkelige playmakeren fra Argentina nå.. etter min mening er jo Aimar, han har på ingen måte vært no "bommert" Aimar og Baraja er vel også mye av grunnen til at Valencia vant i fjord(Canizares og kanskje). Det jeg mener er.. det kommer mye bra fra Argentina.. hehe men også mye rart!!"

> Enig her, Civi... Aimar er en av de beste playmakerne i Europa i dag.. Litt tidlig å si noe om Riquelme ennå siden han ikke har fått vist seg så mye fram..

1
Rostinhi Er Salas virkelig så dårlig? Rostinhi som husker Salas som en spiss av verdensklasse. Neroazzurri

Nei, synes ikke han på noen måte er så dårlig at vi må kvitte oss med ham. Han er mer enn god nok som bakup. Men ettersom snittalderen i Juve ikke er altfor lav, synes jeg det er lurt å skaffe spillere som Cavenaghi og D'Alessandro for fremtiden. Hvis er salg av Salas til River gjøre at River og Juventus utvikler et godt samarbeid, slik at Juventus kan få en slag førsterett på nevnte spillere (hvis de ikke allerede har det) så ser jeg ingen grunn til å holde på Salas.

1
Civi zambrotta skrev: Ok, er han et alternativ til DP, altså en playmaker, eller mer en goalgetter?? Jeg mener hvertfall at vi ikke trenger enda en goalgetter alla Di Vaio/trez... I såf...

Juve trenger absolutt ikke flere angrepsspillere, men dersom han er en playmaker på midten vil sikkert juve trenge han. Da kan Nedved bli flyttet ut på kanten igjen. Han har gjort en brukbar jobb som playmaker denne sesongen, men han passer nok best i hans opprinnelige rolle på kanten. Det store spørsmålet er vel om han egentlig er god nok for startoppstillingen. Juve trenger en kreativ spiller på midten som kan komme inn for Tacchinardi. Det holder med Davids og Nedved som arbeidsjern.

Spiller Juve 3-5-2 eller 4-4-2? Jeg så at de spilte tilnærmet 3-5-2 mot Udinese, men de spilte en slags 4-4-2 mot Newcastle i den første kampen . Da tror jeg de hadde en diamantformasjon på midten med Tudor som defensiv og Nedved som offensiv.

1
Supermusa Juve trenger absolutt ikke flere angrepsspillere, men dersom han er en playmaker på midten vil sikkert juve trenge han. Da kan Nedved bli flyttet ut på kanten igjen. Han har gjort...

Primært spiller de en 442 formasjon, som heller mot 41212. Med et skadefritt lag, tror jeg Lippi stiller slik:

Buffon

Thuram-Iuliano/Ferrara-Montero-Pessotto Tacchinardi/Tudor Zambrotta/Camoranesi-Davids Nedved Trezeguet-Del Piero

Forøvrig tror jeg ikke hverken Cavenaghi eller D'Alessandro blir eventuelt kjøpt inn med tanke på førstelagsspill i Juve umiddelbart.

1
Frimani Primært spiller de en 442 formasjon, som heller mot 41212. Med et skadefritt lag, tror jeg Lippi stiller slik: Buffon Thuram-Iuliano/Ferrara-Montero-Pessotto Tacchinardi/Tudor Zamb...

Har fremdeles Milan førsteretten på den tredje delen av Rivers fryktinngytende barnehage: nemlig Maxi Lopez? Hva menes egentlig med førsteretten til en spiller? At klubben hans ikke kan takke ja til et annet tilbud for spilleren fra en annen klubb enn Milan? Maxi er vel enda et par år yngre enn Cavenaghi, men kanskje ikke fullt så god enda?

Synes det virkelig er imponerende hvor mange gode offensive spillere Argentina, og spesielt Buenos Aires, fostrer fram. Det er jo playmakere og spisser av super kvalitet på løpende bånd. Cambiasso, Riquelme, D'allesandro, Aimar, Saviola, Cavenaghi etc etc. Disse er jo av de absolutt beste unge spillerne i verden i dag, selv om den argeninske ligaens beste spiller gjennom flere år, Riquelme, dro temmelig sent ut.

1
Frimani Nei, synes ikke han på noen måte er så dårlig at vi må kvitte oss med ham. Han er mer enn god nok som bakup. Men ettersom snittalderen i Juve ikke er altfor lav, synes jeg det er l...

Skal jeg gi min kommentar til dette så hadde det ikke vært meg imot å få Cavenaghi til klubben. Men samtidig så vil jeg beholde Salas. Men så kan jeg være enig med Frimani at vi da får en ung og lovende spiss i stedet for en "gammel" og hvis det blir noe kjøp så blir det kansje mer sannsynlig at D'Alessandro også kommer til oss. Noe som jeg vil.

Konklusjonen er at jeg vil ha Cavenaghi til klubben, men samtidig vil jeg beholde Salas. Så egentlig er det det samma for meg, men det hadde vært bra med et stortalent der. Så.....men vi får se hva som skjer. Har vært skrevet mye rart om dette i lang tid nå uten at det har skjedd noe, så alle meldinger om overgang tar jeg med en klype salt inntill noe er offisiellt.

Juve1897 som tipper at Lippi vil starte med dette laget når alle er skadefrie: Buffon-Thuram-luliano-Montero-Pessotto-Zambrotta-Tacchinardi-Davids-Nedved-Del Piero-Trezeguet.

1
Juve1897 Skal jeg gi min kommentar til dette så hadde det ikke vært meg imot å få Cavenaghi til klubben. Men samtidig så vil jeg beholde Salas. Men så kan jeg være enig med Frimani at vi da...

"Juve1897 skrev:

Juve1897 som tipper at Lippi vil starte med dette laget når alle er skadefrie: Buffon-Thuram-luliano-Montero-Pessotto-Zambrotta-Tacchinardi-Davids-Nedved-Del Piero-Trezeguet."

> Enig, dette er vårt beste lag... Og Tacchinardi må spille på midten... Syns han har vært veldig god i år...

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Premier League VGD Publisert

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...