Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Ja, det hadde ikke jeg hatt noe imot i hvertfall. Skjønner ikke spansk, så jeg fikk ikke med meg hva slags hold det er i disse påstandene, men en spiller som i flere år har vært den beste spilleren i Sør-Amerika hadde jeg gjerne likt å se i Lazio.

1

"petete skrev: Riquelme som betaling til Lazio for Mendieta.Kan dette stemme? Van Gaal ønsket jo ikke Riquelme..."

Det vil vaere meget betenkelig om saa skjer... Alt for tidlig aa bedoemme Riquelme allerede, la oss gjoer det naar sesongen er ferdig. Noe er over the moon av begeistring, andre er litt mindre begeistret. Selv om en spiller har gjort det veldig bra i Argentinsk liga, er steget opp til spansk toppfotball enormt. Spillet gaar mye fortere og helt annerledes, og man faar mye bedre tid med ballen i Argentina noe som passer Riquelme bedre. Han trenger aa tilpasse seg spansk fotball, og det vil ta tid.

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
Cocu "petete skrev: Riquelme som betaling til Lazio for Mendieta.Kan dette stemme? Van Gaal ønsket jo ikke Riquelme..." Det vil vaere meget betenkelig om saa skjer... Alt for tidlig aa...

"Cocu skrev: "petete skrev: Riquelme som betaling til Lazio for Mendieta.Kan dette stemme? Van Gaal ønsket jo ikke Riquelme..."

Det vil vaere meget betenkelig om saa skjer... Alt for tidlig aa bedoemme Riquelme allerede, la oss gjoer det naar sesongen er ferdig. Noe er over the moon av begeistring, andre er litt mindre begeistret. Selv om en spiller har gjort det veldig bra i Argentinsk liga, er steget opp til spansk toppfotball enormt. Spillet gaar mye fortere og helt annerledes, og man faar mye bedre tid med ballen i Argentina noe som passer Riquelme bedre. Han trenger aa tilpasse seg spansk fotball, og det vil ta tid. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ jepp kan stemme det, Pablo Aimar var jo litt treig i starten han også, men nå spiller han glimrende

1
Dyret2 Håper det! Det Lazio mangler nå er en playmaker som f.eks nevnte Riquelme, så er han jo argentiner i tillegg, bare kom til Lazio...... Forza Lazio!

riquelme har potensialet til å bli en av spania beste spillere. Han har allerede begynnt å score mål.... og de måla har vært i verdensklasse f.eks. mot brugge. Hvis idioten van GAL sender bort riquelme kommer det til å være det dummeste han gjør i trener karrieren sin

1
BillieJoe [Slettet]

Hehe....

Riquelme har ikke hatt en lett start i Barca, men å "gi" han bort til Lazio tror jeg nok ikke vil bli godt mottatt av Barca fansen.... Nei... Hvis Barca ikke har tenkt til å bruke han der han er best kan de likegreit sende han tilbake til Argentina!!

DiStefano La novena es nuestra Vamos por la decima

1
distefano Hehe.... Riquelme har ikke hatt en lett start i Barca, men å "gi" han bort til Lazio tror jeg nok ikke vil bli godt mottatt av Barca fansen.... Nei... Hvis Barca ikke har tenkt til...

Det ville være årets tabbe! Men ingenting sjokkerer meg lenger når det gjelder Barca dette er jo tross alt laget som har kvittet seg med "unødvendige" spillere som Maradona, Michael Laudrup, Figo, Ronaldo og Rivaldo pluss noen fler som jeg ikke kommer på akkuratt nå!

1
Donati Ups glemte nesten Di Stefano som de sa de ikke trengte etter hans delvis mislykket debut sesong for Real. Barca hadde kjøpsrett på han.

"Donati skrev: Ups glemte nesten Di Stefano som de sa de ikke trengte etter hans delvis mislykket debut sesong for Real. Barca hadde kjøpsrett på han."

De hadde ikke kjøpsrett på han, men Real og Barca skulle ha han annenhver sesong pga at han hadde skrevet under for begge klubbene, men Barca trakk seg etter første sesongen hans i Real da han ikke akkurat glimret..!! I neste Real - Barca kamp scoret han hat-trick..... Barca er bitre enda!!!

DiStefano La novena es nuestra Vamos por la decima

1
Donati Det ville være årets tabbe! Men ingenting sjokkerer meg lenger når det gjelder Barca dette er jo tross alt laget som har kvittet seg med "unødvendige" spillere som Maradona, Michae...

"Donati skrev: Det ville være årets tabbe! Men ingenting sjokkerer meg lenger når det gjelder Barca dette er jo tross alt laget som har kvittet seg med "unødvendige" spillere som Maradona, Michael Laudrup, Figo, Ronaldo og Rivaldo pluss noen fler som jeg ikke kommer på akkuratt nå! "

Begynner virkelig å bli lei av disse påstandene! Til din opplysning er det ytterst få klubber som velger å beholde spillere som ønsker seg bort, og samtidig finnes det noe som heter klausuler.

Da kommer samme regla om igjen:

Maradona- hans tid i Barcelona startet med et tre-maåneders langt sykefravær (hepatitt), men han ble likevel toppskorer denne sesongen. Neste sesong brakk han ankelen og ble igjen ute i tre måneder. Grunnen til at Barcelona solgte ham var hans "spesielle" privatliv, samt hans store (Di) ego og prima(ra)donna-takter.

Figo- "stjålet" fra erkerival Real Madrid. Figo hadde skrevet under en avtale med påtroppende Real-president som lovet fansen Luis Felipe hvis han ble valgt. Perez kom til makten og betalte opp Figo sin klausul. Hverken Barcelona eller Figo kunne gjøre noe.

Ronaldo- agenten snakket ham ham ut av Barcelona og mot Italia og Inter. Presidenten Barça tilbød Ronaldo en sjekk som han signerte og ba Ronaldo skrive på sin pris, men den gang ei, Ronaldo ville til Italia.

Rivaldo- Van Gaal liker ikke Rivaldo og Rivaldo liker ikke Van Gaal ergo Rivaldo drar. FC Barcelona kan ikke gjøre noe annet enn å la ham gå ettersom det ikke er noen vits i å ha umotiverte spillere som ikke brenner for klubben.

Skjønner godt poenget ditt, men hvis man gransker de spesielle situasjonene litt nøye har det ikke mye med klubben å gjøre...

Hva i %¤#&¤? er poenget med signatur?

1
Puyol "Donati skrev: Det ville være årets tabbe! Men ingenting sjokkerer meg lenger når det gjelder Barca dette er jo tross alt laget som har kvittet seg med "unødvendige" spillere som M...

Rivaldo- Van Gaal liker ikke Rivaldo og Rivaldo liker ikke Van Gaal ergo Rivaldo drar. FC Barcelona kan ikke gjøre noe annet enn å la ham gå ettersom det ikke er noen vits i å ha umotiverte spillere som ikke brenner for klubben.

Ok hva er best? Rivaldo, som berger klubben til CL i år? eller en trener som ikke liker spillere, og ligger på 8. plass i serien????

Hvor er hodet til Gaspart, spør jeg??

1
piopio Rivaldo- Van Gaal liker ikke Rivaldo og Rivaldo liker ikke Van Gaal ergo Rivaldo drar. FC Barcelona kan ikke gjøre noe annet enn å la ham gå ettersom det ikke er noen vits i å ha u...

"piopio skrev:

Rivaldo- Van Gaal liker ikke Rivaldo og Rivaldo liker ikke Van Gaal ergo Rivaldo drar. FC Barcelona kan ikke gjøre noe annet enn å la ham gå ettersom det ikke er noen vits i å ha umotiverte spillere som ikke brenner for klubben.

Ok hva er best? Rivaldo, som berger klubben til CL i år? eller en trener som ikke liker spillere, og ligger på 8. plass i serien????

*En trener som ligger på 8. plass i ligaen?? Hmm... Uansett så mener jeg det var på tide å gå videre både for Rivaldo og Barcelona. Jeg takker Rivaldo tusen ganger for alt han har gjort for klubben, men den siste sesongen ødela han mer enn å hjelpe. Dette sier jeg uten å legge skylden på han, ettersom det var trenerapparatet som aldri ga ham sjansen til å bli kvitt skaden sin. Poenger er at Barcelona kanskje ble litt for mye preget av Rivaldo, alt skulle hele tiden avgjøres av han. Dette sier jeg også uten å klandre Rivaldo.

Hvor er hodet til Gaspart, spør jeg??

*Det stod der det pleier (på nakken) sist gang jeg sjekket :) Neida, Gaspart har gjort noen rare ting, og kanskje er det ikke så dumt med et bytte...

Hva i %¤#&¤? er poenget med signatur?

1
Pitar riquelme har potensialet til å bli en av spania beste spillere. Han har allerede begynnt å score mål.... og de måla har vært i verdensklasse f.eks. mot brugge. Hvis idioten van GAL...

"Pitar skrev: riquelme har potensialet til å bli en av spania beste spillere. Han har allerede begynnt å score mål.... og de måla har vært i verdensklasse f.eks. mot brugge. Hvis idioten van GAL sender bort riquelme kommer det til å være det dummeste han gjør i trener karrieren sin"

Nei det dummeste han har gjort var å sende bort Rivaldo

1
NuNoGomes "Pitar skrev: riquelme har potensialet til å bli en av spania beste spillere. Han har allerede begynnt å score mål.... og de måla har vært i verdensklasse f.eks. mot brugge. Hvis i...

Jeg synes også det var dumt å sende bort Rivaldo, erlig på free. Men Van Gaal og Rivaldo er to meget spesielle pesonligheter begge to, en av de måtte bort og Van Gaal var jo nyansatt.

Jeg synes Van Gaal er for kontroversiell, men vi må gi ham tid. Vi så jo hva han gjorde sist han var her, selv om han ikke var populær blant fansen. Men jeg vil ikke ha ham i alt for mange år.

Koeman som trener, og Stoichkov som assistent hadde vært perfekt på lang sikt.

Og Gaspart kan forsvinne så fort som mulig, jeg stoler ikke et sekund på han. Få inn Bassatt ved neste valg. Hadde han blitt valgt sist hadde vi hatt Zidane.

1
ViscaElBarca Jeg synes også det var dumt å sende bort Rivaldo, erlig på free. Men Van Gaal og Rivaldo er to meget spesielle pesonligheter begge to, en av de måtte bort og Van Gaal var jo nyansa...

"ViscaElBarca skrev: Jeg synes også det var dumt å sende bort Rivaldo, erlig på free. Men Van Gaal og Rivaldo er to meget spesielle pesonligheter begge to, en av de måtte bort og Van Gaal var jo nyansatt.

*Netopp!

Jeg synes Van Gaal er for kontroversiell, men vi må gi ham tid. Vi så jo hva han gjorde sist han var her, selv om han ikke var populær blant fansen. Men jeg vil ikke ha ham i alt for mange år.

*Forholdsvis enig.

Koeman som trener, og Stoichkov som assistent hadde vært perfekt på lang sikt.

*Vil ha Cruyff!!!

Og Gaspart kan forsvinne så fort som mulig, jeg stoler ikke et sekund på han. Få inn Bassatt ved neste valg. Hadde han blitt valgt sist hadde vi hatt Zidane."

*Hysj da :) Nei vi får vente å se, men Gaspart trenger en pokal veldig snart! Og jeg begynner å bli rimelig sulten jeg og...

Hva i %¤#&¤? er poenget med signatur?

1
Puyol "ViscaElBarca skrev: Jeg synes også det var dumt å sende bort Rivaldo, erlig på free. Men Van Gaal og Rivaldo er to meget spesielle pesonligheter begge to, en av de måtte bort og V...

"Puyol skrev: Men jeg vil ikke ha ham i alt for mange år."

Jeg ser helst at en trener blir lenge i klubben, man maa faa tid. Selvsagt er man ikke klart bedre neste aar paa denne tiden boer ting skje, men jeg vil ikke ha han sparket foer den tid om ikke klubben kjemper i nedrykkssonen da...

Men hva om han snur det hele og vinner ligaen neste sesong, skal man da sparke mannen for at han har vaert der for lenge (to sesonger)?

Barca trenger stabilitet paa trenersiden, det har vi ikke hatt paa svaert lenge...

___________________________________________________ European Champions 1988: Van Breukelen - Van Tiggelen, Rijkaard, R Koeman, Van Aerle - Mühren, Vanenburg, Wouters, E Koeman - Gullit, VAN BASTEN!

Veien mot EM-gull 2004: Hviterussland (H) 3-0 Davids, Kluivert, Hasselbaink; Oesterrike (B) 3-0 Seedorf, Cocu, Maakay;

1
MUFC4life "Puyol skrev: Hva i %¤#&¤? er poenget med signatur?" > Du skjønner, noen syntes det er litt morro med signaturer fordi man "signerer" sine egne innlegg på en måte... :-D Skute The...

"MUFC4life skrev: "Puyol skrev: Hva i %¤#&¤? er poenget med signatur?"

> Du skjønner, noen syntes det er litt morro med signaturer fordi man "signerer" sine egne innlegg på en måte...

:-D

Skute

The Red & White Army Is Marching Again!"

He, he... Du har virkelig noen gode vitser du!

Hva i %¤#&¤? er poenget med signatur?

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar

– Solskjær må forlate jobben

"– Begeret har vært strengt tatt vært fullt lenge. Men ydmykelsen på Vicarage Road bør ikke bare ha vært dråpen som fikk det til å renne over. Her er kranen så hardt skrudd på at det neppe kan være tv...
Bilde

Ny Solskjær-fiasko: Dette går ikke mer!

(Watford-Manchester United 4-1) Manchester United er nødt til å skaffe seg en annen manager enn Ole Gunnar Solskjær.


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Laster...