Nye VGD er lansert! Mer informasjon

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=303821

Da ble det slik jeg sa og håpet. De to som ble tatt i å bråke med disse Brann jentene rett før seriestarten er nå eksludert.

1
98 svar

98 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

alexx

Kan ikke helt skjønne at VIF kan utestenge folk fra kamper, når episoden som har skjedd ikke har noe som helst tilknytning til kamparrangementer som VIF har. Er det slik at hvis jeg gjør noe dritt på byen i fylla en gang, så kan jeg bli utestengt fra Åråsen? Synes i hvertfall det er merkelig å utestenge noen p.g.a. en slik hendelse...

Går man over streken inne på stadion eller i andre forbindelser med klubben synes jeg man kan forsvare en slik utestengelse.

1

KaffeOrginal

alexx skrev: Kan ikke helt skjønne at VIF kan utestenge folk fra kamper, når episoden som har skjedd ikke har noe som helst tilknytning til kamparrangementer som VIF har.

------------------------

Nå er det vel slik at en fotballkamp ikke er en offentlig tjeneste man har et krav om få være med på . Man har noen som arrangerer kampene , og for deres del så er det som verter opp til dem å sette krav til dem som ønsker å få lov til å delta. Det er jo fortsatt helt opp til den enkelte om man ønsker å være med eller ikke .

Når man ser dette opp mot en del krav til sikkerhet rundt arrangementet som arrangøren er pålagt å overholde så kan det skjønnes at noen er litt vel paranoide . I dette tilfellet så er jo også restriksjonene sannsynligvis lett forståelige og akseptert blant de fleste av de andre tilskuerne .

1

OsloPride

Pass på at dere ikke kommer i klammeri på byen, og for all del ikke si dere er vålerenga supportere ved et slikt tilfelle!

Dette har ingenting med fotballbråk og gjøre.

1

Kalbakken

OsloPride

Det stemmer ikke helt. Hvis disse personene allerede var i klubbens søkelys og var mistenkt for å være casulskloverwannabees så bekreftet de for fulle at denne mistanken var riktig ved å gå berserk fordi noen jenter sang Brannsanger en lørdagskveld. Det brakte klubben i vannry og jeg syntes dette var en utrolig pinlig sak for meg selv som Vålerengasupporter. Om jeg skulle komme i bråk med en tulling på byen hadde det ikke skjedd med meg siden jeg ikke figurerer på en slik liste. Jeg nekter og tro at dette kan skje en tilfeldig supporter. ___________________________________________________

Så stolt - så Vål`enga

1

Zeberdee

"Under et styremøte rett før seriestart vedtok Vålerengas styre at supportere som ikke klarer å vise normal folkeskikk er uønsket på alle kamper."

Normal folkeskikk? Da kan man like gjerne legge ned hele fotballen. Jeg har aldri noen gang vist normal folkeskikk på stadion. Jeg skriker, banner og hyler, oppfører meg rett og slett som en idiot. Det er fordi jeg er så engasjert i det som skjer på banen. Skjønner at man i første rekke skal utestenge de som sloss, men hvor skal grensen gå? Her er jo styret i VIF siterte på at folk som ikke viser normal folkeskikk skal bli utestengt. Blir dette utviklingen er det bare å si farvel til rammen rundt fotballen, som gjør det hele så morro. Snart er det bare familier som sitter stille og holder kjeft under hele kampen, som blir akseptert ..

1

-Bergen-

Helt umulig å kontrollere uansett.. ___________________________________ http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf

1

19VIF82

Jeg liker å se at klubben tar slik alvorlig. Meget bra!

1

phunkee

Jeg stiller meg litt undrende til denne utestengelsen. Nå kjenner jeg ikke saken godt, men disse folka er vel ikke dømt eller anmeldt for vold mot politiet? Jeg sitter derfor litt med en følelse av at disse folka blir utestengt grunnet medieoppslagene(og ikke selve episoden) og ett ønske fra VIF om å statuere ett eksempel. Jeg synes ikke det er riktig å utestenge supportere fordi media bedriver skandalejournalistikk og blåser opp saken.

1

MeaCulpa

phunkee skrev: Jeg stiller meg litt undrende til denne utestengelsen. Nå kjenner jeg ikke saken godt, men disse folka er vel ikke dømt eller anmeldt for vold mot politiet? ------------------

Vet ikke hva de er anmeldt for, bare at de ER anmeldt. Regner også med at vi etterhvert får høre hvor lenge utestengelsen varer.

1

spettet

MeaCulpa skrev: phunkee skrev: Jeg stiller meg litt undrende til denne utestengelsen. Nå kjenner jeg ikke saken godt, men disse folka er vel ikke dømt eller anmeldt for vold mot politiet? ------------------

Vet ikke hva de er anmeldt for, bare at de ER anmeldt. Regner også med at vi etterhvert får høre hvor lenge utestengelsen varer.

--- -- Nettopp! Vi veit ingen ting her inne på debattsida, men bygger vår argumentasjon og meninger fra noe som er snappa opp i VG. Hallo i luka, at folk i det hele tatt kan ha tillitt til den avisa når det gjelder analyse av supporterkultur. Fikk ikke folk med seg den smørja som TV2 presterte å skrive om Unge Enga og casuals, og husker ikke folk hvor mye løgner VG har skrevet om Vålerenga og supportere gjennom tidene? Ordene bråk og VIF-supportere selger, det skal man være klar over.

Jeg sier ikke at det ikke skjedde noe bråk utafor Belfry, jeg var ikke der. Men jeg er så og si sikker på at ingen sloss med jenter fordi de sang brannsanger. Men mye mulig det blei slåsskamp mellom noen folk, og at slossinga skyldes fotball. Wow! Noe så forferdelig, tilkall politi og opprørstyrker, sett all tilgjengelig presse på saken-vi snakker folk som sloss pga fotball her, folkens! Vår verste folkesyke, roten til alt ondt, spiren til den tredje verdenskrig! Herlig at VIF tar et overformynderisk ansvar og utestenger noen utfra håndgemeng på byen. Nei seriøst; herregud, noe så flaut!

NB. dette er med forbehold om de to er utestengt kun på grunn av slossinga. VG skal man som kjent aldri stole på. Hvis det er andre årsaker som ligger til grunn, og de bør være relativt grove som f.eks. spredning av rasistisk propaganda, planlagt angrep mot spillere etc., så er utestengelsen på sin plass. Men som sagt, terskelen for utestengelse bør være relativt høy, og ganske mye høyere enn at noen braker sammen en lørdagskveld i oslo by.

1

Fygaren1

Vedkommende som i fylla går til angrep på noen jenter fordi de synger Brann-sanger får null sympati for min del. I mine øyne er nettop slik oppførsel fotballrelatert. Slike elementer er uønsket. At VIF statuerer et eksempel for å vise at man ikke vil forbindes med slik oppførsel viser bare at de tar slike problemer på alvor.

1

Hysteria3

Fygaren1 skrev: Vedkommende som i fylla går til angrep på noen jenter fordi de synger Brann-sanger får null sympati for min del.

Greit nok, men det var én person som fornærmet en Brann-jente. Denne personen er ikke straffet av verken politi er VIF. De to som er straffet, er straffet fordi de begynte å krangle med politiet. Det er media som har stelt i stand dette.

1

KaffeOrginal

phunkee skrev: Jeg stiller meg litt undrende til denne utestengelsen. Nå kjenner jeg ikke saken godt, men disse folka er vel ikke dømt eller anmeldt for vold mot politiet? Jeg sitter derfor litt med en følelse av at disse folka blir utestengt grunnet medieoppslagene(og ikke selve episoden) og ett ønske fra VIF om å statuere ett eksempel. Jeg synes ikke det er riktig å utestenge supportere fordi media bedriver skandalejournalistikk og blåser opp saken.

-------------------

Hvis det hjelper å statuere eksempler så er dette greit nok for meg .

Selvsagt blir dette uretteferdig , men den eneste urettferdigheten er jo at man ikke får tak i alle dem med en slik adferd man ikke vil ha . Og da er det på en måte greit nok, er jo ikke slik at det rammer helt tilfeldig .

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...