Fotball - Norsk

lsklars

Rösler usikker på Andersson erstatter

http://pub.tv2.no/nettavisen/fxt/tippeligaen/lillestrom/article620822.ece

Skal bli interessant å se hva som skjer når Andersson forsvinner og hvor mye dette svekker Lillestrøm.

Vi har JP Winsnes som en aktuell erstatter, men han holder etter min mening ikke godt nok TL-nivå.

Kali er enda ung, og det vil ta tid å utfylle det samme og stabile nivået til Andersson.

Hva tror dere konsekvensene av dette innebærer når Andersson forsvinner?

1
15 svar

Blir han tatt ut i VM troppen til Sverige, forsvinnner han jo snart. Vi blir svekket, ingen tvil om det. Kali kan bli god, men trenger tid. JPW er, synes jeg, en habil erstatter som sjelden gjør store feil, men med ham mister vi mye av farten på kanten og gode dødballer. En mulighet er jo at Røsler spiller 3-5-2, noe vi til tider gjorde i fjor. Med PSA, Kippe og Rambekk bak. Men det er selvfølgelig risikabelt å innføre et sånt system nå, ettersom det er relativt lite prøvd ut.

1

Tror ikke dere blir særlig svekka defensivt,men Anderssons offensive kvaliteter blir nok savnet nesten uansett hvem som får plassen hans.

1
Laban Blir han tatt ut i VM troppen til Sverige, forsvinnner han jo snart. Vi blir svekket, ingen tvil om det. Kali kan bli god, men trenger tid. JPW er, synes jeg, en habil erstatter so...

3-5-2 var vel det Rosler og Halle la om til i hjemmekampen mot Tromsø i høst da vi ledet 1-0. Jeg håper ikke de gjør det en gang til, hvertfall. Da får vi heller leve med eventuelt Winsnes som er en helt grei TL-spiller, om da ikke Kali slår til.

1

Dette blir et stort tap for LSK. Svensken innehar jo kanskje den beste innleggslegga i hele TL. LSK blir mindre gode på dødball, vil jeg tro.

For å spore av tråden litt ? Hvem skal erstatte den eminente, kreative kraften på LSK sin midtbane, nemlig Robert Koren ? En av tippeligaens beste spillere etter min mening. Jeg tror LSK må lete utenlands.

1
cowboyen Dette blir et stort tap for LSK. Svensken innehar jo kanskje den beste innleggslegga i hele TL. LSK blir mindre gode på dødball, vil jeg tro. For å spore av tråden litt ? Hvem skal...

cowboyen skrev: For å spore av tråden litt ? Hvem skal erstatte den eminente, kreative kraften på LSK sin midtbane, nemlig Robert Koren ? En av tippeligaens beste spillere etter min mening. Jeg tror LSK må lete utenlands.

Forsvinner han sa du? Link?

1
lsklars cowboyen skrev: For å spore av tråden litt ? Hvem skal erstatte den eminente, kreative kraften på LSK sin midtbane, nemlig Robert Koren ? En av tippeligaens beste spillere etter mi...

Det ligger vel i kortene at han ikke undertegner ny kontrakt med LSK. Skal LSK få penger må de selge ham i sommer, hvis ikke går han gratis. Han blir sikkert på ut sesongen hvis tabellsituasjonen er god, for da er det vel god butikk å gå glipp av en eventuell overgangssum.

1

Tror LSK har gjort et varp i Kali. Selv om han ikke var god nok for Lille, er det i utgangspunktet et solid kvalitetstegn at han kommer fra et så bra lag i Ligue 1. De ligger på 3 plass, noe som tyder på at de har enorm kvalitet i stallen og at lista for fast spill ligger svært høyt.

Problemet er nok tilpasning, både på og utenfor banen, mener å ha lest at han ikke kan engelsk. Trivsel er viktig for å prestere. Møter LSK denne utfordringen, trenger ikke tapet av Andersson å bli så stort. ______________ "El Valerenga Oslo, nuevo campeón de la liga noruega" - Marca 29.10.2005 - 20:12h.

1
Karajan Tror LSK har gjort et varp i Kali. Selv om han ikke var god nok for Lille, er det i utgangspunktet et solid kvalitetstegn at han kommer fra et så bra lag i Ligue 1. De ligger på 3...

Karajan skrev: Problemet er nok tilpasning, både på og utenfor banen, mener å ha lest at han ikke kan engelsk. Trivsel er viktig for å prestere. Møter LSK denne utfordringen, trenger ikke tapet av Andersson å bli så stort. ______________

Nå har da LSK både Olivier Occean, Khaled Mouelhi, og Jerome Brunier som er fransktalende, så dette hjelper nok litt.

Kali er i tillegg sendt på samme engelsk-kurs som Kiko har vaert igjennom.

McGuffy "Hey linesman, linesman. This is not the barnehage".

1
cowboyen Dette blir et stort tap for LSK. Svensken innehar jo kanskje den beste innleggslegga i hele TL. LSK blir mindre gode på dødball, vil jeg tro. For å spore av tråden litt ? Hvem skal...

cowboyen skrev: Dette blir et stort tap for LSK. Svensken innehar jo kanskje den beste innleggslegga i hele TL. LSK blir mindre gode på dødball, vil jeg tro.

For å spore av tråden litt ? Hvem skal erstatte den eminente, kreative kraften på LSK sin midtbane, nemlig Robert Koren ? En av tippeligaens beste spillere etter min mening. Jeg tror LSK må lete utenlands. ____________________________

Det er helt sant, vi kommer til å slite noe ekstremt med å erstatte Koren, hvis han da ikke underskriver ny kontrakt. Utrolig kjedelig at nå som vi endelig har fått sammen ett lag som kan kjempe om seriegull, forsvinner to av de viktigste spillerene våre.

Forza fugla!

1

Mine kilder i LSK sier at Kali er god med ball og relativt rask. Problemet hans er posisjoneringen. Det kommer vel med rutine. Uansett er han ingen dyr mann, han ble hentet for en beskjeden sum, Lillle krevde vel ikke noen penger for ham, men jeg tror han fikk litt for å skrive under. Det siste er jeg ikke sikker på. Han har kontrakt ut sesongen, og LSK har opsjon på ham.

1
Pugachev Mine kilder i LSK sier at Kali er god med ball og relativt rask. Problemet hans er posisjoneringen. Det kommer vel med rutine. Uansett er han ingen dyr mann, han ble hentet for en...

Har selv sett Kali i aksjon et par ganger,og jeg ble veldig imponert over hans ballferdigheter.Teknisk bra og god på dødballer.Potensiale til å bli en stor offensiv trussel pga hans dribleferdigheter og hurtighet.

Virket noe lett i dueller,og slet også litt med posisjoneringen ja.

1
torquay cowboyen skrev: Dette blir et stort tap for LSK. Svensken innehar jo kanskje den beste innleggslegga i hele TL. LSK blir mindre gode på dødball, vil jeg tro. For å spore av tråden...

torquay skrev: Det er helt sant, vi kommer til å slite noe ekstremt med å erstatte Koren, hvis han da ikke underskriver ny kontrakt. ____________________________

For min del så tror jeg svaret på det spoersmaalet heter Khaled Mouelhi. Tror han kommer enda bedre tilrette i en offensiv posisjon på midten, i stedet for anker-rollen, og "sentral-venstre-kant", som han har nå.

McGuffy "Hey linesman, linesman. This is not the barnehage".

1

For å være helt ærlig, syns jeg det virker som om Stoffe allerede har dratt til Hannover. Har vært langt under pari i de 3 første kampene LSK har spilt i TL. Ingen kan forvente at Kali skal komme rett inn og være like god som Andersson på sitt beste. Men jeg syns absolutt han er en spennende spiller. Morsom tekniker.

1
Laster...