Nye VGD er lansert! Mer informasjon

http://www.dagbladet.no/sport/2006/04/27/464626.html

"Bayall Sall (22) har underskrevet sin personlige kontrakt med Start, men Salls tidligere klubbpresident nekter ham å forlate Senegal"

Synes denne var ganske fønky jeg da:

"Respekt - De sa jeg måtte ha respekt for presidenten og at det er takket være ham jeg har muligheten til å spille fotball, sier Sall til Dagbladet.

- Jeg innser at jeg gjorde en feil ved å skrive under uten at presidenten visste om det. Nå er jeg lei meg for at klubben ikke vil at jeg skal dra til Norge, sier Sall."

Triste greier dette her. Beklager om det allerede eksisterer en tråd om dette.

1
6 svar

6 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

KungFu

Jeg synes i grunnen at det er rett og rimelig at klubben kan kreve 3 millioner for han. Det er jo tross alt snakk om en ung landslagsmann for et av Afrikas beste fotballnasjoner. Å hente en slik spiller for 500,000 synes jeg det lukter av. Er helt enig at dette er smålig. Hvis Start blar opp med resten av beløpet vil de nok få han også. Tenk dere hvor mye mer de kan få ved et ev. videresalg. Og tross alt, hva koster norske toppspillere? Når Alexander Ødegaard går for 7 millioner fra Rosenborg til Viking synes jeg 3 millioner er et godt kjøp av Start for det som etter alle solemerker er en langt bedre spiller.

Og er det ikke slik hos norske klubber også, at de kan avslå tilbud de ikke er fornøyde med?

1

phunkee

KungFu skrev: >>Og er det ikke slik hos norske klubber også, at de kan avslå tilbud de ikke er fornøyde med?

Bayal Sall har amatørkontrakt. Den utløper i tillegg 31.mai. Bayal Sall er ikke ønsket av andre klubber selv om han har vært på prøvespill hos endel.

Å betale 3 millioner for en ung afrikansk spiller som man alldeles ikke vet om vil prestere for Start (og hvertfall ikke fra dag en) er selvsagt uaktuelt.

Å sammenligne med norske toppspillere blir helt feil. Det er langt tryggere kjøp.

1

cowboyen

De få glimtene jeg har sett av senegaleseren vitner om at dette kan være en god spiller. Jeg regner med at det ordner seg for vestafrikaneren.

1

solskjaer20

Tja, vi får nå se. Bayall Sall har uansett skrevet under kontrakt med IK Start.Og kommer til våren. Så skjønner ikke hva denne klubbpresidenten venter ved. Enten går han gratis, eller får de penger for han.

1

Fygaren1

Ingenting er så enkelt når det gjelder slike saker. Det kan virke ukomplisert, i og med at Start og Sall har regelverket på sin side, men som illustrert av Team Shittu behøver ikke det nødvendigvis å bety noe. Ikke alle er like rasjonelle, og denne klubbpresidenten virker ikke helt stabil.

1

phunkee

Han får vel ett lite problem med å dra når passet er inndradd. I tillegg er det litt problematisk at denne klubbpresidenten er ordfører på øya. Det betyr nok endel makt og han kan nok legge press på Bayal Sall som tross alt har familie på øya.

Får håpe at saken løser seg, men er litt redd for hva denne presidenten kan stelle istand.

edit: Noen like stor farse som Mikelsaken blir det dog neppe, det er tross alt ingen storklubber eller skolegreier i bildet. I Mikelsaken har jo Lyn også vært med å "triksa litt". Her er det bare en skrullete klubbpresident/ordfører.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...