Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kamptråd Tromsø - Hamkam

Virker som om at Gullis og Haraldsen er tvilsomme mot Tromsø, hvordan er det med Tromsø laget?

Tror på en jevn kamp, med ett lite overtak til Tromsø ( slik de også hadde det mot Stabæk da de spilte hjemme ) men at Kamma vinner 2-1!

1
63 svar

63 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

6347

Juha Pasoja har bommet på straffe for Ham-Kam.

1

BonHam

Samme situasjon som for Start igår. Uenig idag også, hvordan skal man unngå en ball som blir skutt rett i henda på en? Muligens noe klarere idag, men kamma brilla gjør den noe usikker ;-).

1

BonHam

Kjapp Nikolov, Kjapp som faan!!! Tromsø 0 - Ham-Kam 1 str Nikolov!

1

olahydra

Mange fra Banden som tar turen?

Jeg og et par kompiser flyr opp på lørdag. Hvor er det fornuftig å tilbringe lørdagskvelden og søndag for-/ettermiddag i Tromsø?

http://www.hamkam.no http://www.qpr.co.uk

1

kennis82

Så det her litt seint da, men lørdagskvelden i Tromsø tilbringer du på en av byens mange uteplasser. Det er garantert liv på ganske mange plasser.

1

Bondarius

Hva skjer egentlig med Tomasz Stolpa i Tromsø? Han er jo aldri med i troppen, spiller han reservelagskamper?

1

Motornegro2

kamma vinner håper og tror jeg. er ikke direkte misfornøyd med uavgjort dog.... Ivar Morten Normark må jo være tidenes røtigste tl trener....

1

dragon-fan

Var deilig og vinne i dag. 2-0 på borte bane er ett greit resultat det. Skal ikke klage, selv om det var på straffe målene ble gjort. Burde putta alle straffene i denne kampen. Det er forøverig snodig at det blir dømt straffer så mange ganger til samme lag i en kamp. Har ikke opplevd det i en elite kamp før. Eller er det noen som vet om det har skjedd tidligere????

Samma faen vi vant og det er digg. Kansje Grodås har noe og bidra med likevel :-))

KAMMA I MITT HJERTE EVIG GRØNN & HVIT

1

leebowyer

Skal ærlig innrømme at jeg absolutt ikke hadde troen på Grodås som trener, men han virker å ha gjort en god jobb sålangt. I tillegg tror jeg ham kam har et bedre lag en hva folk flest tror. Ble spesilelt imponert over han finske midtsoppern, og michalsen vet jo alle at er en klassespiller. Men føler meg fortsatt litt snytt etter det jeg ser på som horribel dømming, faktisk noe av det verste jeg har vært borti

1

minola

Siden ikke HamKam er kjent for å være et av norges beste bortelag, så tipper jeg på TIL-seier.

Tromsø IL: 2 HamKam: 0

1

ZyberZone

minola skrev: Siden ikke HamKam er kjent for å være et av norges beste bortelag, så tipper jeg på TIL-seier.

Tromsø IL: 2 HamKam: 0

> Jaja, du tippet ihvertfall antall mål riktig ;)

zyberzone(a)gmail.com

1

minola

Ja.. tippet så å si feil i alle kampene. I nesten alle kampene kom det straffespark, og ganske mange røde kort. Skal ikke følge magefølselsen min neste gang. Jeg kommer til å tippe TIL-tap helt til Ivar Morten Normark blir sparket...

1

Earthquake

Frode Grodås har ihvertfall gjort en meget vellykket psykologisk jobb. Nå vant Kamma sin første kamp på bortebane, ifjor scoret de ikke på bortebane før etter sommeren.

Iår blir et fint år! ***************** 30.4-06: TROMSØ - HAM-KAM 0 - 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

kennis82

Det er selvsagt godt gjort å score 2 mål på 3 straffespark. Sku jo bare mangle det. Hadde vært litt overkill om Borch sku redde alle. Utenom straffene, var det vel ikke så mange skudd hamkam hadde. borch hadde vel en feberredning mener jeg å huske i andre omgang.

1

minola

Vel, det er ikke så vanskelig å scoore på straffer da;)

1

kennis82

Det er ikke lett å spå hva som skjer med Tromsø-laget, men det blir garantert forandringer fra laget som tapte mot Sandefjord. Håpe Gutan har forstått alvoret denne uka og at de går på banen med en fryktinngytende innstilling. Tap nå kan ikke tillates, rett og slett.

1

kennis82

Etter det Nordlys erfarer ser laget slik ut per i dag (4-3-3, fra høyre):

Borch - Hafstad, Kibebe, Reginiussen, Szekeres - Strand, Christensen, Bernier - Arash Talebinejad, Årst, Yndestad.

1

trygveseb

Mange for meg ukjente spillere, men slik er det som regel da motstander ikke er TV2 sine favorittlag VIF, Brann, RBK, Lillestrøm og Fredrikstad.

Håper at Kamma starter med disse: Rønningen, Cooreman, Pasoja, Haraldsen, Corrales, Gullerud, Michalsen, Rune Buer Johansen, Øren, Kienast , Ringberg

Håper at gullis og haraldsen er friske nok til at de starter. Blir også spennende å se om Abiodun er frisk nok til å sitte på benken, og om Nikolov kommer innpå!

1

leebowyer

Er MP vraket da? Kan vi ikke bruke han på venstreback isåfall? huff, de vingene der skremmer neppe noen..Blir nesten forbanna over å tenke på at Gamst og essedir var kantene våre for to år siden

1

Vindaloo

Er både Steen og Moldskred langtidskadet eller, noen som vet hvordan situasjonen er med dem ?

1

minola

merkelig at dommeren skal blåse straffe for det der.. menmen. TIL har vært ganske dårlige hittil i dag også. Og det at de ligger under 1-0 til pause kom ikke som en bombe.

1

Townshend

"minola skrev: merkelig at dommeren skal blåse straffe for det der"

Borch tok Nikolov ganske så klart. Men hvis du snakker om den første situasjonen, så er jeg enig. Den var veldig billig.

Ellers synes jeg Cooreman har gjort mye rart før pause for Kamma.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...