Fotball - Norsk

fab4fan

RBK forsvar mot Molde

Hvilket RBK forsvar vil dere (da mener jeg utelukkende RBK fans :P ) se på banen mot Molde, siden Kvarme og Koppinen har fått startnekt utpeker det seg fire muligheter:

Basma - Tettey - Riseth - Dorsin

Russel - Basma - Riseth - Dorsin

Dorsin - Basma - Riseth - Stensaas

Basma - F. Johnsen - Riseth - Stensaas

Holder selv en knapp på forslag nummer 2

1
34 svar
Mjerka_18 Trodde Russel hadde dratt tilbake til USA jeg. Skjønner ikke hvordan dere klarer å klore dere fast i spillere som har potensiale før dem kommer, men som råtner på tribunen etter.

Mjerka_18 skrev: Trodde Russel hadde dratt tilbake til USA jeg. Skjønner ikke hvordan dere klarer å klore dere fast i spillere som har potensiale før dem kommer, men som råtner på tribunen etter.

Akkurat som Vålerenga har gjort med Tore André Flo, mao...?

En ting er å ikke ha peiling på noe. En annen ting er å uttale seg om det man ikke har peiling på og på den måten fremstille seg selv som komplett ignorant. Det ser ikke særlig lurt ut.

Et tips, bare.

1
HoldBriIlan Mjerka_18 skrev: Trodde Russel hadde dratt tilbake til USA jeg. Skjønner ikke hvordan dere klarer å klore dere fast i spillere som har potensiale før dem kommer, men som råtner på...

HoldBriIlan skrev:

Akkurat som Vålerenga har gjort med Tore André Flo, mao...?

En ting er å ikke ha peiling på noe. En annen ting er å uttale seg om det man ikke har peiling på og på den måten fremstille seg selv som komplett ignorant. Det ser ikke særlig lurt ut.

Et tips, bare.

-Ikke ha peiling? Jeg sa min egen mening, jeg skjønnerikke hvorfor GODE fotballspillere som Robbie Russel, Odd Inge Olsen, Ståle Stensaas, Thorstein Helstad, osv osv osv jeg kunne holdt på LENGE. At disse gidder å råtne i denne trønderklubben skjønner ikke jeg. Eller er lønna så utrolig viktig? Trodde det bare var Ivers som tenkte økonomi først.

Nå handler ikke denne tråden om Flonaldo da, du kan jo "prøve" å forsvare deg litt selv før du kommer med "du ække noe bedre sjøl". Eller "du eitj no bær sjæl".

1
Mjerka_18 HoldBriIlan skrev: Akkurat som Vålerenga har gjort med Tore André Flo, mao...? En ting er å ikke ha peiling på noe. En annen ting er å uttale seg om det man ikke har peiling på og...

HoldBriIlan skrev: At disse gidder å råtne i denne trønderklubben skjønner ikke jeg. Eller er lønna så utrolig viktig?

Må jeg slå det inn med hammer? Russel har vært kronisk skadet siden han kom til Trondheim og dette har satt han voldsomt tilbake og har gjort han uaktuell for laget. Akkurat på samme måte som Tore André Flo har vært uaktuell for Vålerenga.

Rosenborg spiller med spillere som har korsbånd som henger sammen og bein som er hele. Er dette virkelig vanske å forstå? Ja, det er vel det...

1
HoldBriIlan HoldBriIlan skrev: At disse gidder å råtne i denne trønderklubben skjønner ikke jeg. Eller er lønna så utrolig viktig? Må jeg slå det inn med hammer? Russel har vært kronisk skadet...

HoldBriIlan skrev: Rosenborg spiller med spillere som har korsbånd som henger sammen og bein som er hele.

- Det får dere slutte med, pronto.

************************************************ Vålerenga- Seriemester 2005!! ************************************************

11 minutters sammendrag fra ODD - VIF, med banestorming, feiring og gulldryss + film fra feiringa i Oslo.

[ http://webtv.tv2.no/webtv/main.do?treeId=506016&amp;sortBy=1&amp;progId=65462 ](< http://webtv.tv2.no/webtv/main.do?treeId=506016&sortBy=1&progId=65462 >)

[ http://media.putfile.com/Seriemester-2005 ](< http://media.putfile.com/Seriemester-2005 >)

1
Mjerka_18 HoldBriIlan skrev: Akkurat som Vålerenga har gjort med Tore André Flo, mao...? En ting er å ikke ha peiling på noe. En annen ting er å uttale seg om det man ikke har peiling på og...

Mjerka_18 skrev: At disse gidder å råtne i denne trønderklubben skjønner ikke jeg. Eller er lønna så utrolig viktig? Trodde det bare var Ivers som tenkte økonomi først.

"Hei, jeg heter Robbie. Jeg har operert kneet 2-3 ganger i løpet av de siste 18 månedene. Jeg har heller ikke spilt kamp på øverste plan i denne perioden Vil klubben deres signere meg?"

HansM

1

Håper på Russel - Basma - Riseth - Dorsin eller Dorsin - Basma - Riseth - Stensaas. Johnsen har ingenting i forsvar å gjøre. Tettey er for urutinert.

1

Nr. 2 tror jeg er best, da jeg går ut fra at Russel nå er trent til fullt kampnivå, etter som han er aktuell.

1

til tråden:

Foretrekker alternativ 2 eller 3, med kniven på strupen blir det alternativ 3. Hrix Hva hadde livet vært uten drømmer?

1

Jeg går også primært for toer'n, men hvis ikke får vi kjøre'n inn treer'n.

1
steffen Ny og gledelig utvikling i saken her: http://fotball.adressa.no/eliteserien/article55165.ece

Ja, det er en ny og gledelig utvikling - la oss håpe at i allefall en av dem blir spilleklar.

Jeg måtte le litt da jeg leste artikkelen, særlig disse to avsnittene som jeg her klipper og limer litt i fra:

" Det kjennes bra ut i leggen, men jeg vil ikke ta noen avgjørelse før lørdag,"

" Foten kjennes litt bedre ut enn i går, men jeg kommer til å sjekke kneet både i morgen og søndag formidag, før jeg vet noe sikkert,"

Jeg har med vilje utelatt hvem som sier hva her. Og det fordi man (i allefall trøndere) lett kan se om det er Koppinen eller Kvarme som uttaler det.

Og da ser jeg bort fra slike ord som "leggen" og "kneet".

Ser du også hva det er jeg tenker på?

farfar

1
Mjerka_18 HoldBriIlan skrev: Akkurat som Vålerenga har gjort med Tore André Flo, mao...? En ting er å ikke ha peiling på noe. En annen ting er å uttale seg om det man ikke har peiling på og...

Yo Mjerka.

Du imponerer med enorm innsiktr og forståelse for alt vi her oppe driver med.

OIO: Hitterværing som ville "hjem" fra en klubb som egentlig ikke hadde mere bruk for ham. Robbie Russell: Alt besvart, men kanskje vanskelig å forstå at han var skadet? Ståle Stensaas: Etter sin retur til Trondheim, så har han faktisk hatt oppsving på sin descenderende karriære. Thorstein Helstad: Vil så mye mere enn han klarer, MEN med bakgrunn i litt heftig mange trenerbytter de siste tre åra, så har han ikke helt funnet sin plass.

Og du skjønner det sikkert ikke, men hva om du så på din egen klubb, og dens "forbruk av nær 60 spillere de siste fem åra?

Nei lønna her er neppe særlig høyere enn i (P)enga. At du heller ikke har fått det inn i ditt hode at Ivers la opp i -82 sier i grunnen sitt.

Spillerne her oppe trives stort sett helt fint, men at enkelte synes det blir lite spiletid burde ikke forundre, hverken deg eller aktuelle spillere. Med en av Norges aller jevneste staller så har heller ikke RBK plass til flere enn 11 i gangen på banen.

Trivselen her oppe er ellers fundert i slikt som svært mange Østelendinger aldri vil kunne forstå. FOLKELIGHETA her oppe. Lite å se til "plastikfolk" slike som spillere jeg av hensyn til trådens topic ikke skal gjengi her, men smurfene er glade i flere av de.

Så sitt der du, Mjerka, og grin deg hes over at RBK er og blir landets mest attraktive fotballklub. VI? Vi gleder oss stort over begge forhold....;-))

1
RickiBK Yo Mjerka. Du imponerer med enorm innsiktr og forståelse for alt vi her oppe driver med. OIO: Hitterværing som ville "hjem" fra en klubb som egentlig ikke hadde mere bruk...

Med den skadefrekvensen som Beto og Koppinen har, burde kanskje Lago tas inn i varmen på permanent basis når han kommer tilbake i juli? Ingenting galt med Beto og Koppinen meget gode spillere når de er på banen, men som sagt skadeutsatt. Vi ser jo nå at det er vansklig ta offensive endringer under kampene fordi man bruker opp innbytterkvoten på forsvaret i kampene.

1
bravomar Med den skadefrekvensen som Beto og Koppinen har, burde kanskje Lago tas inn i varmen på permanent basis når han kommer tilbake i juli? Ingenting galt med Beto og Koppinen meget go...

Beto kan jo kanskje få lov til å "lære opp" eksempelsvis Lago i det å SPILLE forsvar. Hans skadefrekvens må vi jo klart se i sammenheng med hans noe fremskredne alder, i fortballsammenheng.

Koppinen vil jeg påstå er i overkant uheldig da. Tipper han kommer tilbake og viser hva han kan.

I tillegg så har vi jo akkurat gjort unna de tre som var hetest med hensyn til å utfordre oss(slett ikke vi som har påstått dette) med all den tenning disse la for dagen, så var det ikke så merkelig at vi ble stående igjen med skadde spillere. Hæstad var jo innblandet i både koppinen og Roar eksempelsvis.

1
Laster...