Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Peter Kovacs til VIF ?

Den rødhårede ungareren er lei av å slite benken,og åpner for et klubbskifte i sommer.

VIF har jo tidligere vist interesse for han,og er stadig på jakt etter "Iversen"-erstatter.

http://pub.tv2.no/nettavisen/fxt/tippeligaen/viking/article623036.ece

Er dette en spiller dere kunne tenkt dere VIF-fans? Og hva synes Stavanger-folket om dette da..Kovacs har jo stadig ikke fått vist seg skikkelig frem i Viking-drakta.Vil dere gi slipp på han?

1
40 svar

40 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

HNilsen

Jeg drister meg til et ørlite tips og det går ut på at Viking ønsker seg Sæternes. Får de ham må de nok selge Kongen, for en plass må pengene komme fra selv for Viking. For alle disse dyre norske spillerne koster penger!

Men en ting kan jeg love dere Vålerengafans. Viking selger ALDRI Kovacs uten en erstatter på plass! Så ønsker dere ham, må dere sporenstreks begynne å håpe på nye spiss til Viking. Får ikke Viking ny spiss blir det intet salg, det skjønner dere vel, eller gjør dere ikke det? Kjør debatt!

1

SuperErik

Så dere skal robbe stakkars lille Brann for enda en spiller? ;-)

1

jek001

Polkaen har virkelig startet en givende tråd.! I stedet for å trekke fram en enkelt spiller vil jeg trekke fram laget TIL. Det er i mine øyne det mest sutrete laget i tippeligan, litt merkelig ettersom en skulle tro at nordlendinger tålte en trøkk. Håper laget rykker ned og bli erstattet med et lag fra Østlandet, så man kan se flere bortekamper!

1

TAdams6

Jeg håper for alt i verden at Kovacs ikke blir solgt. Etter min mening vår beste spiss. Var benket i begynnelsen av fjorårssesongen også, men spilte seg inn på laget og var vår beste spiss ifjor før han ble skadet. Virker som om han får tillit imorgen mot Start, har på følelsen at det samme vil skje i år som ifjor.

1

cosmo99

Selv om problemet er udiskutabelt er det viktig og være kritiske. Det må ikke bli halleljua stemmning for hver spiss en journalist linker til VIF.

Det virker nesten som Rekdal har lagt ut kontaktannonse på blink.

Bill mrk: "Regjerende seriemester med store spissproblemer søker aldrende spiss, med erfaring fra utlandet, som gjerne har vist målteft tidligere, ingen ulempe at han ønsker høy lønn og er mye skadeplaget".

Selv om man lykkes med Iversen virker det som satsningen med Flo ikke slår helt postivt ut. Er svært skeptisk til både Lange og Kovacs. Ingen tvil om at potesialle og nivå er der og at begge skadefrie hever laget. Men man må ikke skyte med hagle å håpe at man treffer. Tar gjerne Lange mot en prestasjonsrettet kontrakt, uten at jeg har sett Kovacs mye er det vel er grunn til at han sitter på benken i Viking som også sliter med å score mål.

Idellt sett ser jeg at VIF henter yngre fremadstromende spisser som ønsker å bli proffe i det store utland som ser VIF som en mellomstasjon for 3-4 år. Gjerne som Kone, R.Friend og Occean. Som man må betale noen antall millioner og høyst sannsynlig man får solgt for minst det dobbelte.

1

Samuell

Trist hvis Kovacs blir solgt. Han kan mye mer enn han har fått vist i Viking i år.

Prahl, gi Kovacs en kamp fra start, og du er overbevist...

1

VåIenggutt

Dette er jo selvsagt bare en våt drøm siden Rekdal ALDRI vil sette et så offensivtlag på banen, MEN:

-----------------Lange-------------------Kovacs---------------- ----------------------------Grindheim----------------------------- DFH-------------------------Holm-------------------------Berre

(Er vel kanskje litt vel i overkant, selv for meg:-)

<a du="" feit="" href="" lite="" s="" svetter="" til="" v="">"Du svetter lite, til å være så feit"</a>

1

VIFvoff

- Skal vi først leke med tanken setter jeg opp en 3-5-2 formasjon (noe vi har hatt hell med tidligere). Litt skummelt på kantene dog.

- Arason -

- Wæhler- Johnsen - Jepsen/Storbæk -

- Berre - Gashi - T.Holm - Grindheim - DFH -

- Kovacs - Lange -

************************************************ Vålerenga- Seriemester 2005!! ************************************************

11 minutters sammendrag fra ODD - VIF, med banestorming, feiring og gulldryss + film fra feiringa i Oslo.

<a href=" http://webtv.tv2.no/webtv/main.do?treeId=506016&amp;sortBy=1&amp;progId=65462 "> http://webtv.tv2.no/webtv/main.do?treeId=506016&amp;sortBy=1&amp;progId=65462 </a>

<a href=" http://media.putfile.com/Seriemester-2005 "> http://media.putfile.com/Seriemester-2005 </a>

1

Karajan

Synes ikke Kovacs er god nok til å spille på VIF. Skal Lange ha en spissmakker, om han kommer, må det være en driblesterk eller gjennombruddssterk makker. Det har vi, først og fremst i Daniel, men også Alex kan funke bra med et stort monster som slår sprekker i motstanderens midtforsvar. ______________ "El Valerenga Oslo, nuevo campeón de la liga noruega" - Marca 29.10.2005 - 20:12h.

1

Winthrop2

Kan vi få Grindheim i bytte da :-)

1

tomlarsen

Winthrop2 skrev: Kan vi få Grindheim i bytte da :-)

Siden Grindheim er 2 meter høy og vinner alt på hodet :-))

1

Winthrop2

Uansett hvor høy Grindheim er ville jeg byttet :-), men det er nå så...

1

Verksgata

Han lengter sikkert hjem............Ja, jeg vet det er Haugesund, men han kan gjerne både bo og trene i Haugesund så lenge han spiller for Viking.

1

VIFvoff

Winthrop2 skrev: Kan vi få Grindheim i bytte da :-)

- In your dreams;-)

Kovacs er en type spiller vi trenger. Scoret ikke så mye for Viking 2005 (3), men spilte også kun 9 kamper, hvor 3 var som innbytter. Må ha gjort det ok i disse kampene, for han scoret 5.29 på VG-børsen (15 plass). Skal vi si Kovacs og Lange?

************************************************ Vålerenga- Seriemester 2005!! ************************************************

11 minutters sammendrag fra ODD - VIF, med banestorming, feiring og gulldryss + film fra feiringa i Oslo.

[ http://webtv.tv2.no/webtv/main.do?treeId=506016&amp;sortBy=1&amp;progId=65462 ](< http://webtv.tv2.no/webtv/main.do?treeId=506016&sortBy=1&progId=65462 >)

[ http://media.putfile.com/Seriemester-2005 ](< http://media.putfile.com/Seriemester-2005 >)

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...