Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Folk liker ikke vålerenga

http://www.dagbladet.no/sport/2006/04/28/464755.html

Enga er elsker og hatet.

Men hvorfor er det så mange som hater oss? Er ikke tvil om at det er mange her inne på VGD som hater enga, men kan dere begrunne hatet her?

1
90 svar

90 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

gRiseBanKer

Hatet kommer vel av at mange mener enga fremstår som sutrete. Har nok veldig mye med noen møringer/romsdalinger i klubben å gjøre. Dette er i hovedsak ledere spillere som er skyld i. Vil ikke påstå at klanen virker sutrete.

1

SKB1963

Har mange grunner til at jeg ikke liker enga. Rekdal er en av hovedgrunnene, men det er no ikke så viktig.

Greien er at alle de gode lagene der det faktisk skjer noe rundt ikke er likt av motstanderne. Enga er nok i en klasse for seg selv når det gjelder å være mislikt, men vi har no endelig nok folk som ikke liker Brann også. Men tingen er det at jeg ser på det som litt positivt. Kan ligge en viss misunnelse til grunn (i hvertfall fra smålags supportere), eller at laget rett og slett anses for å være en trussel mot eget lag.

Så selv om vi ikke liker dere så ville jeg ikke tatt meg for nær av det. -----

< < Sk Brann - Bergens stolthet > >

1

Vindaloo

Lurer på om Morten Berre trener litt med Italienerne ? I allefall, så hadde denne treningen her passet ham perfekt ! Sjekk dette videoklippet, og bedøm sjøl. :-D

http://mr-15725.mr.valuehost.co.uk/ItalyTrainingCampo.mpeg

1

Vindaloo

Det kan ta litt tid, men er verdt å vente på !

1

SteinarB

Hvorfor hater man Enga? Hmm, jeg vil ikke akkurat si jeg _hater_ Enga. Det er et alt for sterkt uttrykk. Misliker dem, derimot? Se det er noe annet.

Min personlige motvilje mot denne klubben skylder jeg først og fremst på dårlig lydisolering.

Jepp.

Dårlig lydisolering. :) Du skjønner, jeg hadde tilholdssted i tjukkeste Engaland de fem årene jeg bodde i Oslo, og bygningen jeg bodde i var ikke akkurat av nyere dato. Når jeg da hadde ihuga Enga supportere som naboer både på den ene siden og direkte over min leilighet, og da disse supporterne kunne bli i overkant høylytte før og etter kamp, ja da ble min sørlandske tålmodighet noen ganger strukket til bristepunktet. Særlig når det nærmet seg klokka sentpånatten, musikken fortsatt dundra i vei ledsaget av jevnlige "Vål'enga!" gaul og jeg måtte opp klokka halv seks på morgenen for å komme meg på jobb dagen etter. Riktignok så er jeg av typen som kan sovne under ganske så støyende forhold og har faktisk greid å sove videre etter at lynet slo ned i TVen på gutterommet i mine yngre dager, men det får da være grenser for hva man skal klare å sove gjennom. :)

Så, der har du begynnelsen til min Enga-motvilje. Rettferdig å mislike en hel klubb på grunn av dette? Absolutt ikke, men jeg ser da absolutt ingen grunn til å være rettferdig om ting som dette. Dessuten er det ikke til å stikke under en stol at en god del av de supporterne jeg selv møtte i de dager kunne være i overkant brautende og selvgode når de fant ut jeg var sørlending, selv om Enga var nesten like mye et heislag i de dager som det Start var.

Men hat? Nei. Sikkert greie nok folk hele gjengen, men man fratar meg ikke noen timers søvn ustraffet. :)

1

Kalbakken

Opplevde akkurat en trist effekt av bøndas Oslo og Engahat. Når jeg kom ut av butikken her på Kalbakken står det en liten flis av en bergenser (?) og gir meg fingeren på andre siden av veien. Dette på grunn av en blå V på lua. Jeg synes det hele er komisk og ler av ham og gir ham fingern tilbake. Tøffen følger da opp med og spytte på en jentunge på 10 år med VIF lue.

Heldigvis hoppet han direkte på bussen og stakk avgårde, hvis ikke er jeg redd jeg hadde blitt utestengt fra Ullevål en periode. ___________________________________________________

Så stolt - så Vål`enga

1

Kalbakken

Kan ikke skjønne at det er noe negativt å være mislikt når folk kommer med så dårlige argumenter som dette.

For en hovedstadsklubb er eneste alternativ til å være mislikt elendige sportslige tradisjoner og/eller fravær av supportere.

___________________________________________________

Så stolt - så Vål`enga

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...