Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Burde Rekdal sparkes?

Veit at mannen nettopp har undertegnet ny kontrakt, og at han ledet klubben til seriegull ifjor. men jeg er så lei av at vålerenga har et scoringsproblem/spissproblem/underholdningsproblem.

Selv ser jeg kamper ikke på grunn av underholdningen men fordi jeg elsker fotball, men for å lokke ola nordmann må fotballkamper være underholdene! Selv om jeg har sett en del underholdene vålerenga kamper, muligs på grunn av at jeg ser på kampene med blårøde øyne da. Men nå har ikke vålerenga bare sluttet å score(har vell egentlig aldri begynt heller), vi har sluttet å vinne i tillegg.

Min personlige mening er at vålerenga trenger fornyelse! og det at vi sliter sånn med å finne spisser, det kan ikke ha noe med at ingen har lyst til å spille under deffensive rekdal? jeg kommer selvfølgelig til å synge "i er sjef" til rekdal en gang slutter, men jeg kommer inntil videre å ønske en ny trener til klubben. En mann som Nils Arne Eggen hadde vært perfekt i mine øyne!

Får sikkert mye kjeft av enkelte på grunn av dette innlegget, men det er uansett min personlige mening.

VIF for evig og alltid

1
50 svar

50 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Knerten_x

ja

Knerten_X

1

RosenBorg1

Man kan helt klart stille spørsmålstegn rundt noe av det Rekdal og VIF ledelsen har foretatt seg, eller rettere sagt ikke foretatt seg når man bl.a kan lese følgende i VG idag:

Journalisten spør om hvorfor Rekdal og VIF ikke prioriterte å kjøpe en toppspiss da Iversen forsvant:

Rekdal: "Det er ikke riktig at vi ikke har prøvd men vi kan ikke - som f.eks Rosenborg - betale en hvilken som helst pris" (<som om at RBK har det...men det er en annen sak)

Videre sier han:

"Odd spissen Occean prøvde vi oss ikke på en gang. Prislappen var altfor høy"

< Men LSK har altså råd til å hente Occean. LSK har riktignok fått inn bra med kapital og kan tåle et solid kostnadsbudsjett i år men VIF har jo minst like mye å rutte med..samtidig må man jo se på kost / nytten i en sånn type spilleinvestering. Hva har ikke Occean allerede betalt tilbake til LSK gjennom sterk delaktighet til RL finalen og en god start på årets sesong.

< "Alle" investeringer i forretningsverden er verdsatt etter potensiell avkastning. For VIF kunne denne investeringen betydd mer kroner i kassa og en mulighet til å forsvare gullet fra i fjor. I år vil jeg bli overrasket og imponert om VIF skulle klare å kjempe om de to øverste plassene i TL

< Dårlig dømmekraft og liten vilje til å ta risiko vil jeg si VIF har vist. Men det er jo klart at brent barn skyr ilden samt at det alltid er lett å være etterpåklok.

1

Zinedine05

"Burde Rekdal sparkes?"

Ja.

1

VIFreddy

ganske så enig i engabohems innlegg, rekdal kunne fått gå ut denne kontrakten mens man prøver å finne en erstatter, men jeg likte ikke at enga fornya med han.

1

Zinedine05

Svar på engabohems innlegg da hvis du er så enig med han.

1

Karajan

Vask munnen din, VIFreddy - Rekdal er den eneste som kan trene Enga. Etter to års sammenhengende opptur, er det helt logisk at det kommer en viss motreaksjon. Overbevist omt at Enga kommer sterkt tilbake og at Rekdal svarer med kraftig skyts snart, dvs. scoringer.

1

rakrul

Ja, faen. Når vi dumpa opp og ned mellom divisjonene spilte vi helt gnistrende. Dette har Rekdal ødelagt og alt vi sitter igjen med er et surt seriemesterskap, cupgull og seriesølv og det sjarmernde pølsepapiret er borte samt at både A og B-skjemaer blir sendt inn. Skandaløst!

1

pragueerik2

Ja , jeg mener dere bør få tak på Normark han er snart ledig.

Hehe

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...