Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norges beste midtbane?

Mann for mann tror jeg nesten det er dekning for uttalelsen. Michaelsen - spilte skjorta av Viera for 3 år siden, var inne på landslaget til Danmark, Buer Johansen - årets overgang, på full fart inn på landslaget for 2 år siden, Nikolov - i ferd med å etablere seg på Ungarn, et av europas mest spennende landslag, på full fart oppover takket være spillere som... nettopp; Nikolov. Øren - udiskutabelt et av de største talentene vi har hatt, mot full blomstring nå. Navn kanskje ingen lag i Norge matcher, men så er det å få de til å fungere sammen da. Det er altså det vi kan skrante sammen nå som Gullis, en av banens beste forrige gang er ute med skade. Og vi blir betegnet som en nedrykkskandidat. Gleder meg til fortsettelsen jeg.

Med Kienast/Rinberg/Olsen/Abiodun så tror jeg nesten at vi har Norges beste spisspar også!

Heia Hamkam!

1
37 svar

37 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

ugras

Ta deg ei pille 'a Trygve!

"Michaelsen - spilte skjorta av Viera for 3 år siden, var inne på landslaget til Danmark" - Joda, men det er 3 (tre!) år siden nå. Fortsatt god, og kanskje HamKams viktigste spiller. Skade- og kortutsatt. Men outstanding? Nei.

"Buer Johansen - årets overgang, på full fart inn på landslaget for 2 år siden" - Joda, men det er 2 (to!) år siden. 4 kamper på 2 år er et noe tynt grunnlag å bruke til genierklære noen.

"Nikolov - i ferd med å etablere seg på Ungarn, et av europas mest spennende landslag" - I en alder av 28 år er det kanskje på tide å etablere seg hvis han virkelig er god? Han har 1 kamp fra start og et innhopp på 4 serierunder. Igjen, litt tidlig å konkludere!

"Øren - udiskutabelt et av de største talentene vi har hatt, mot full blomstring nå" - 26 år gammel nå. På tide å vise talentet sitt? Jada, vet at han har vært mye skadet.

Og det hjelper lite at Gullis er god når han "alltid" er skadet. Spissene våre? 4 gode spillere, bevares. Kan likevel ikke se noen toppscorere her. Kamma har nå scoret 6 mål uten at spissene har scoret et eneste ett.......

Vi går nok en tøff sesong i møte selv om starten har vært god.

ugras

1

toft20

Vaagan Moen- Miller- Andresen- Huseklepp/Haugen

Klart best

1

Mjerka_18

Hvis Jan Michaelsen "spilte skjorta" av Vieira for 3 år siden, hvorfor i huleste er han i Ham Kam?

1

trygveseb

Han ville at ungene skulle gå på skole i Norden, dessuten så er han fotballmillionær og kanskje også fått nok av press og diverse i utlandet. Han er heller ingen ung mann lenger.

Han takket jo også nei til landslaget rett før Danmark skulle møte Norge fordi han ville ha litt mere ro og fred, samt tid med familien.

1

hadron

Ham-Kam har Norges beste midtbane?

Kåringen bør vel utsettes en liten stund, eller? Dere har vært en av de positive overraskelsene så langt, ja, og tror dere unngår nedrykk, men selve spillermaterialet kan nok neppe konkurrere med det i f.eks RBK, LSK eller SKB. Men then again, jeg er Brannsupporter og har trodd på gull hvert år siden 1986, så det er ikke noe vits i å høre på meg! :p

Indre Østlandet Brannsupporter-forening

1

Magic_Kaka

LSK har desverre TL beste midtbane, både mann for mann og samlet.

1

JiZzA

Jeg er uenig, fordi man ikke finner noen optimal sammensetning av midtbanen. Per i dag er midtbanen --------------Søgård-------------- Riise-------------------Mouheli --------------Koren---------------

Sungodt er tilbake, da skyves Koren ned på plassen til Mouheli. Venstre kant trives ikke Koren. I tillegg er Wehrman og Pål Strand tilbake, og Søgård er en av favorittene til Røsler. Sannsynlig lag med alle spillere skadefrie.

--------------Wehrman----------- Riise----------------------Søgård ----------------Koren---------------

Med Mouheli, Trond Olsen, Pål Strand og Arild Sungodt i bakhånd.

1

treblisi

Skal ikkje sjå vekk fra at du har rett . Fin kombinasjon av finesse og arbeidskappasitet på midtbanna . Trur Ham Kam blir tippa ned på grunn av Grodås . Personlig er eg obbjektiv.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...