Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Beklager HNilsen at jeg lager enda en ny tråd om Viking 2006, men tenkte det ville være greit å kalle tråden for "del 2" siden det er mange som lagrer trådene og på denne måten er det lettere å finne tilbake til "rett tråd"

Akkurat nå er jeg bare skuffa, skuffa, skuffa.......etter Start kampen og jeg får heller komme inn å skrive litt mer senere når den værste skuffelsen har lagt seg.

1
1,6k svar

1636 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Verksgata

Viking ligger vel nå an til å få 26 poeng denne sesongen. Ser vi litt tilbake i tid så ville 26 poeng ført til direkte nedrykk de siste fire årene.

1

sibba76

Kan vel stille et par spørsmål til Viking folket.

Hva skal til for at Viking skal holde seg? Hvilke spillere blir i klubben ved nedrykk? Hvem skal Viking hente for å få klubben opp igjen?

1

vygeng

Jeg lurer på en liten ting her: i forrige uke så hadde Prahl bestemt seg for at Søren Berg skulle rendyrkes som høyre kant, men i den neste kampen så spiller han spiss og gjør det jo bra. Hva blir det til? Jeg for min del ser gjerne at Berg fortsetter som spiss og at Danielsen får enda mer tillit på kanten, gjerne med Samuelsen ved sin side. De kjenner hverandre veldig godt fra før, og har en vanvittig innstilling begge to som kan gjøre at høyresiden vår plutselig bir vår sterkeste. Det forutsetter selvsagt at Tengesdal fortsetter framgangen han hadde i kampen mot Bodø / Glimt.

Hvordan tror dere Prahl komponerer laget til dagens kamp? Og hvordan tror dere den blir?

1

Fygaren

God kamp i kveld gitt. Særlig backene viste seg fra sin aller beste side når det gjaldt defensivt arbeid. Ødegaard viste også sin sedvanlige helhjertede innsats han har blitt så kjent for. Nei, dette lukter det gull av gitt.

1

TangledUp

http://fotball.bt.no/eliteserien/article61321.ece

Da er det bare detaljer som gjenstår før Asper er klar for dere. Lykke til!

1

Verksgata

Ser nå at det kommer kritiske røster til Viking sine treningsmetoder. - Frode Olsen sier at Viking trener mye mere vekttrening enn det han har gjort i andre klubber, og at også kondisjonstreningen er noget spesiell - Mons Ivar Mjelde stiller spørsmålstegn ved om Viking trener riktig da han syns de gikk tomme så fort og at Bjørn Dahl var dårlig trent da han kom til klubben.

Siden Frode sier dette så er det jo en problemstilling som har vedvart i noen sesonger, og dermed kan man vel neppe komme utenom Thor-Arne Aasen sin stilling.

Hans opplegg fungerte glitrende for håndballguttene, men har det gjort at Viking har tatt et steg frem? Etter min nei. Kan ikke huske sist jeg så et Viking-lag sprudle av energi, som Brann gjorde det på mandag.

1

Gerrard1989

Viking e for dårlig trent ja..

1

tomlarsen

Dette er en interessant debatt.....og igjen ser jeg at Monsemann er ute og slenger med leppa. Nå har vel aldri Mjelde vært beskyldt for å være særlig intelligent og etter å ha skværet opp med Soma (uten at jeg tror det var så mye til oppskværing) så er han jaggu ute med kjeften igjen og prøver seg på en ovenfra og ned holdning som det lukter av.....er det rart jeg misliker den mannen til de grader. Han er vel den første som burde holde kjeft i en sånn sammenheng, når han først går ut og kritiserer andre lag for å kritisere Brann....snakk om å få døra midt i trynet.

Desverre så har jeg lenge hatt inntrykk av at det er noe som tilsier at Mjelde denne gang muligens har et poeng.

Vet at Viking har hatt en god del fokus på vekt trening, men hvor mye dette utgjør sånn i det store og hele kan jeg ikke uttale meg om. Kjenner også til at Aasen har vært flink til å jobbe med alternative treningsmetoder, selv om han ikke har involvert friidretten som Brann har gjort.

Men hvis det stemmer det Mjelde sier, at Dahl var i dårlig fysisk forfatning, så kan det jo legges til at Aarsheim fikk treningssjokk da han kom til Start. Om dette er klare svar for at Viking trener dårligere enn Start og Brann, det vet jeg ikke....men kanskje det er en indikasjon på noe i den retningen.

Ellers så sier Dahl selv i dagens papirutgave av Rogalands Avis følgende....Brann har ikke flere treningsøkter enn Viking, men mener at Brann har bedre individuell oppfølging. Han sier ellers at Brann hadde en tøff oppkjøring nå i sommer, men at den ikke var tøffere enn det han var vant med i Viking.....

Diskusjonen kommer sikkert til å fortsette.....men Mjelde bør holde kjeft, hvis kan ikke skal fremstå som en dobbelmoralist

1

dudo

Verksgata skrev: - Mons Ivar Mjelde stiller spørsmålstegn ved om Viking trener riktig da han syns de gikk tomme så fort og at Bjørn Dahl var dårlig trent da han kom til klubben. ______________

Jasså? Står dette på nett noen steder? Bjørn Dahl virket ihvertfall ikke dårlig trent i sesongstarten. I mine øyne, ihvertfall, men så skal det ikke mye til for at jeg synes noen er godt trent... ;-))

1

Verksgata

Det stod i papirutgaven av gårsdagens Stavanger Aftenblad. Mjelde sa Dahl var i overraskende dårlig form da han kom til klubben, og at tester viste det.

1

Verksgata

Men Gaarde da, hva er det du klarer å lire av deg her? Fra dagens RA (om mangelen på seire borte): "– Det er en mental ting. Vinner vi snevert borte, er det bra. Hjemme skal vi vinne og underholde i tillegg. Det er viktig at vi ikke tenker så mye på at vi er på bortebane, mener Vikings danske kaptein, Allan Gaarde."

Hva mener han egentlig her? Er det vanskeligere når man ikke trenger å underholde, og gjør de egentlig det på hjemmebane? Kan noen forklare meg hva han mener?

"Han mener mangel på rutine er en av årsakene til den svake poengfangsten. – Det er viktig med rutine og mental styrke på bortebane. Nå har vi tre nye rutinerte spillere på plass, så jeg forventer at vi vinner borte snart, sier dansken. "

Hvilke urutinerte spillere er det han sikter til? Jone og Andrè som begge har vært veldig bra i perioder? Eller han selv, Basso, Soma, Kovacs, Nhleko, Pereira etc?

1

Winthrop2

Gaarde må feie for egen dør. Han var jo helt tragisk i dag.

1

Relppod

Wohoo...Norges mestere i fotballtennis, forhåpentligvis en av mange flere titler til Viking. ------------------------------------------------------------------ [Remember Hillsborough - Tribute to 96 YNWA](<Remember Hillsborough - Tribute to 96 YNWA>) * * * * * ------------------------------------------------------------------

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...