Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Matta burde ikke kommentere Start

Det var en sørlending som kommenterte kampen på Tv2 Zebra idag, han ødela hele kampen for meg. Er det ikke et triks å ha nøytrale mennesker på jobb, er TV2 i ferd med å miste flere seere enn meg.

Jeg slo av lyden etter ca 14 min idag,,

1
10 svar

10 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

johnniee

Verre med han andre jævelen som kommenterer med han. Bredeli er skammen selv.

1

ashleyberkowitz1

Matta er en helt grei kommentator, ikke særlig bra, men ikke dårligere enn mye av søppelet vi har fått servert av norske tv-kanaler gjennom årene. Det er dog litt slitsomt at han konsekvent omtaler alle startspillerne med fornavn, og i enkelte tilfeller med kjælenavn.

1

Juve1897

Matta burde ikke få kommentere i det hele tatt. Ikke sant Harald? :o)

1

storpeder

Hvorfor klager alle på kommentatorer og eksperter hele tiden? Hvorfor bry seg? Skjønner at det ville vært rart om en ihuga Startfan skulle vært dommer i en Startkamp. Men en startfan som KOMMENTERER en startkamp, hva har det å si? Jeg for min del gir FAEN i hva de sier - er derimot strålende fornøyd med å få sett såpass mye norsk fotball på TV som jeg får.

1

Godsif

Å la Svein Mathiesen kommentere Viking-Start er talentløst. Om han er god eller dårlig blir et ikke-tema, poenget er at han er så til de grader subjektivt pro Start.

TV2 sporten har desverre ikke bedre ledelse.

1

city4ever

Hva med Alsaker som kommenterte Start - Brann?

1

Toml

Godsif skrev: Å la Svein Mathiesen kommentere Viking-Start er talentløst. Om han er god eller dårlig blir et ikke-tema, poenget er at han er så til de grader subjektivt pro Start.

Matta kommenterte jo stadig vekk negative ting med Start. F eks kritiserte han alle disse elendige innleggene som Start hadde i løpet av kampen.

I motsetning til NRK, velger Tv2 å ikke ha nøytrale folk. Alle vet at Hoff, Mini og Matta ikke er nøytrale og da får man ta det som det er.

1

HoldBriIlan

Discoedvard skrev: Det var en sørlending som kommenterte kampen på Tv2 Zebra idag, han ødela hele kampen for meg.

Slutter ikke å forundre meg over folk som lar kommentatorer ødelegge kamper for seg. Jeg sliter voldsomt med Frode Olsen, men det problemet har jeg løst ved å skru ned lyden. Kampen er den samme.

1

newport

Problemet er vel at når man skrur ned lyden mister man også stadionlyden.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...