Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fredrikstad FK - Lillestrøm SK *KAMPTRÅD*

Ja nå er det klart for fjerde serierunde nå da, her i Fredrikstad er det overskya, og det ser ut som det kommer regn, men vanligvis når Fredrikstad spiller så kommer sola og titter frem =) Hvordan stiller Lillestrøm idag? Hvordan tror folket kampen i Fredrikstad vil ende?

Siste nytt før kampen er at John Anders Bjørkøy har tatt over kapteinsbindet, mens Bora Zivkovic blir satt på benken, og Are Tronseth kommer inn isteden for han. Samtidig kommer også Michael Røn inn for Kvisvik som er skadet, og Mihaly Toth er tilbake i startelleveren, og han ser ut som han har noe på gang altså.

Slik blir FFKs lag:(Sannsynlig 4 - 4 - 2): Rami Shaaban Pål Andre Czwartek ------ Raio Piiroja ------ Are Tronseth ----- Trond Erik Bertelsen

John Anders Bjørkøy ---- Simen Brenne ---- Hans Erik Ramberg ---- Michael Røn

Brian West--------- Mihaly Toth

Slik stiller Lillestrøm: (Sannsynlig 4 - 4 - 2): Heinz Muller Christoffer Andersson-----Anders Rambekk------Frode Kippe -----Shane Stefanutto

Bjørn Helge Riise-----Espen Søgård-----Robert Koren------ Arild Sundgot

Olivier Occean------Michael Mifsund

Jeg tipper 3 - 0 til LSK, men dersom LSK fortsatt sliter på bortebane som de gjorde ifjor(vet ikke hvordan de er borte iår), så kan jeg håpe på 1 - 1 mot LSK =) Zivkovic er vraket, og det er jeg enig med Knut Torbjørn Eggen i, inn kommer en spillesugen, rask, og sterk hodespiller i Are Tronseth.... Noen flere synspunkter på kampen ikveld? Lykke til ikveld =)

1
62 svar

62 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Mørten

Hælvete heller! Jeg synes at Hoås aldri får straffe, jeg. Eneste gangen var vel mot Glimt i Bodø ifjor.

Alt i alt en dårlig kamp av begge lag. Flott scoring av Koren. Men til sommern MÅ FFK få på plass en spiss som kan score mål. Forsvaret og midtbanen fungerer, men angrepet er tamt, noe vi har sett i hver kamp så langt i år. Synes forøvrig at både Tronseth og Berg gjorde et bra inntrykk idag, og jeg mener Jonna var FFK's bestemann.

Får bare gratulere Pippippane med seieren. Må innrømme at dere knuste oss på tribuna idag og. Vi var slappe. _______________________________________________________________________________ Mørten - Stolt Aristokrat! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> http://www.trylleblyant.com http://www.ffksupporter.net <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

1

spurs10

En forferdelig dårlig fotballkamp.

LSK gjorde imidlertid jobben sin. Det må man kunne si når de på bortebane hindrer motstanderen i å produsere en eneste målsjanse. Da får man minst uavgjort, og takket være et lykketreff fra Koren fikk de alle tre i dag. Typisk for et topplag å vinne slike kamper. Jeg er overbevist om at det blir medjale til LSK i år.

Men synd at en dommer nok en gang skal komme i fokus med negativt fortegn i årets Tippeliga. Dommere som "avgjør" fotballkamper er alltid frustrerende (dersom det ikke skjer i favør av eget lag...)

--- http://www.ffksupporter.net ---

1

Kieran

Jadda, herlig med 3 poeng. Ingen praktkamp av LSK, men de spiller solide bakover, og vi har jo suverene Koren som avgjør det hele.

1

M-Ballack

LSK vil lede Tippeligaen hvis stillingene står seg.

1

6347

Kampen er slutt. Sterk borteseier av LSK.

1

Holters

Møkkakamp. Det har ikke vært en sjanse til noen av lagene. Utrolig hvis Lillestrøm vinner serien etter det de har vist i dag. ;)

___________________________________________ FFKsupporter.net - Vis ditt engasjement! http://www.ffksupporter.net

1

Toml

At du kan si at ffk har det meste av spillet sier jo litt. De skapte ikke en eneste sjanse. Riktignok så ble dere snytt for straffe, men det var alt.

LSK gjør det de trenger for å få tre poeng. Det kjennetegner et topplag.

Etter scoringen begynte LSK å spille noe som lignet på fotball, men de siste 8 min ble det å sikre seiere.

1

Holters

Så forresten straffesituasjonen nå. Den er så soleklar som det kan få blitt. Hoås blir jo overfalt og kvelt i sekstenmeteren der. Utrolig at han ikke blåser straffe.

___________________________________________ FFKsupporter.net - Vis ditt engasjement! http://www.ffksupporter.net

1

Henke25

Er livredd Hoås, han scorer jo alltid mot LSK

1

M-Ballack

Like utenfor av Sundgot...nå er det fart i sakene.

1

Holters

Greit å være en storklubb i Norge... Da får man aldri straffe imot seg.

Soleklart straffe.

___________________________________________ FFKsupporter.net - Vis ditt engasjement! http://www.ffksupporter.net

1

M-Ballack

Klar holding der.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...