Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Straffe eller ikke,l Start var det beste laget!

Og skal jeg være helt ærlig, så var det på høy tid at Start også fikk seg et straffe i Tippeligaen, noe de ikke har fått siden 2002 sesongen...

Heia Start:-))

1
24 svar

24 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

King_of_Nothing2

Borgersen skrev: "Og skal jeg være helt ærlig, så var det på høy tid at Start også fikk seg et straffe i Tippeligaen, noe de ikke har fått siden 2002 sesongen..."

Straffe er ikke noe som blir tildelt i hytt og pine. Du får straffe om mostanderen begår en forseelse innenfor egen 16 meter. Det handler ikke om de har fortjent en straffe eller ikke.

1

RickiBK

Straffer, Borgersen, gies til det angripende lag når det forsvarende gjør noe som fører til frispark innenfor egen 16 meter. INGEN klausuler om hvor lang tid eller hvor mange kamper siden siste straffe.

Å kalle Start beste laget i den kampen er å ta i. De var noe mindre dårlige enn Viking. Slett ikke mere enn det.

1

aljahnsen

Helt klart, Start var det beste laget i store deler av kampen, så seieren var fullt fortjent... Å så deilig den seieren smakte, sinnsykt deilig :) Straffen var billig, men det fortjente Start nå, var på tide med straffe.

Herlig seier :)

Syntes spillerene vokste stort utover i 1 omgang, i andre omgang var vi nesten tilbake på fjorårets nivå. Start hadde flere store sjanser i kampen, så jeg syntes det var fullt fortjent denne seieren. Viking ble tvunget bakover på banen etter Ødegaard`s andre store sjanse, selv om jeg tror at Vikinggjorde det litt med vilje også. Veldig feigt av Viking i så fall...

1

ostgote

Patetisk at et lag hjelpes til seier med feilaktig idømt straffe. Skjerp dere dommere og døm ut fra det som skjer uten å ta hensyn til hvilken "status" et lag har i tippeligaen. Fra før har vi sett hvordan lag som Rosenborg og Lillestrøm har fått dommerprivilegier fordi de har oppnådd en status som topplag. Etter fjorårets innsats har Start hevet sin status og dommerne kan begynne med gavekortene der også. Dommerne undegraver sin autoritet med å dele ut den slags ekstrafordeler til topplagene.

1

Bilvrag

Jeg begynner å bli edru, og er ikke lenger suicidal. Fryktelig skuffet, lei, sint, og bakfull, men har kommet meg endel fra igår. Jeg presterte faktisk å havne på forsczhpiel med startsupportere, og det gjorde ikke kvelden bedre. Startkampen var helt typisk for Viking. Viking scorer og lar motstanderen holde på akkurat sånn som dem vil. Dette gjelder start, rbk, ham-kam og follo. Samme hva motstanderen heter, så blir dette her kampforløpet. Viking har aldri ballen mer en motstanderen. Hadde starts terriere på midtbanen kunnet spilt fotball i tillegg til å løpe seg ihjel, så kunne dette blitt stygge sifre for Viking. Start hadde spillet, Viking hadde sjansene. Viking begynner å komme i bakleksa både med tanke på en plass midt på tabellen og en plass som ikke gir nedrykk. Men allikevel så er det forbedring for hver kamp. Det var rekord i antall sjanser, men pasningsfeilene florerte nok en gang. Tror og håper at det bedrer seg, muligens ikke mot vif, men ihvertfall hjemme mot molde om ei uke. Tviler på at vi taper 2 hjemmekamper på rad. Uansett, grattis start, jeg misunner dere denne seieren, og god bedring Viking. Måtte vi komme sterkere tilbake...

1

ashleyberkowitz1

Start hadde mest av banespillet, men sjansestatistikken fra VG er 6-6 uten at man trenger å ta akkurat den avisen så veldig seriøst ellers. Synes også at Vikings sjanser generelt var større. Sett under ett var det allikevel ikke ufortjent at Start vant, kampen kunne vippet begge veier. Det mest rettferdige hadde allikevel vært uavgjort.

1

Juda

Ikke overraskende at Borgersen dukker opp når laget vinner, fordi det er den eneste tiden han kan oppne kjeften og komme med sine idiotiske påstander.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...