Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Molde berger tippeligaplassen pga. dommerne!

I dag så vi nok et eksempel på det vi har sett i årevis, nemmelig at dommerne bevisst dømmer til fordel for Molde. I dag skulle det vært ett straffespark på Lerkendal, og det skulle Basma ha fått. Men som alltid dømmer dommerne til fordel for Molde, slik de har hatt for vane de siste årene. Faktisk har dommerne sørget for å holde laget i tippeligaen, selv om de med objektiv dømming ville ha rykket ned 7 år på rad.

1
26 svar

26 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Reaper

KungFu skrev: I dag så vi nok et eksempel på det vi har sett i årevis, nemmelig at dommerne bevisst dømmer til fordel for Molde.

haha, flere gullkorn på lager?

1

Bettie

Hehe..Anbefaler deg å se kampen igjen, så får du sett hvordan Basma filmer.

Dårlige tapere disse derre trønderne.

1

Ole31

Hadde ikke Molde fått straffesparket kunne fort Molde ha tapt kampen. RBK dominerte!

1

Bettie

Fått? Var da et klart straffespark det. Verre med rbk som ikke greier å score.

1

jvsandem

KungFu skrev:

> I dag skulle det vært ett straffespark på Lerkendal, og det skulle Basma ha fått.

Når til og med mini mener at det ikke var straffe etter å ha sett 2 repetisjoner mens han var live på fotballextra, ja da velger jeg å tro at dommeren gjorde det rette der gitt...

Jon Sandem, Klansmedlem nr 22 av over 11.000

1

HoldBriIlan

jvsandem skrev: "Når til og med mini mener at det ikke var straffe etter å ha sett 2 repetisjoner mens han var live på fotballextra, ja da velger jeg å tro at dommeren gjorde det rette der gitt..."

Jeg har overhodet ingen formening om denne situasjonen, da jeg ikke har sett den, men jeg synes det er litt spesielt at Mini plutselig skal brukes som sannhetsvitne på forumet nå. Mini liker å være kontroversiell og han kritiserer RBK ofte. Om han sier at det ikke er straffe, går det inn og rett ut igjen.

Om det viser seg at Basma filmet der, blir jeg sur. Liker ikke trenden i RBK-laget. Det kryr av juksemakere der for tiden. Kone ser ut til å være en notorisk filmer (har filmet to ganger allerede), Dorsin griner som ei jente hver gang han får en avgjørelse imot seg og Iversen er stappfull av tjuvtriks. I dag prøvde han blant annet å slå ballen i mål med hånda. Utrolig irriterende og han gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å holde på sånn. Han blir ingen helt på Lerkendal igjen, av å jukse seg til mål.

Håper de får tatt av seg disse unotene.

1

JREide

Ole Christer bør nok begynne å drikke mer melk. Beinskjør som han er.

1

Vindaloo

Slapp av, RBK har jo 2 lag som er gode nok til å vinne Tippeligaen, så dette burde dere ha klart uten hjelp fra dommerne ! :-D

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...