Fotball - Norsk

ghog

Odd Grenland - Lillestrøm SK *Kamptråd*

Jeg hadde jo håpet at det skulle være spenning tilknyttet denne kampen ,men ikke fordi Odd lå der på tabelle hvor de er nå.

Nå må Odd ut i krigen, jeg tror jeg de takler. Til tross for tapet i fjor, så har vi også brukbart tak på fugla. Så her er det bare å gi jernet og gå for hjemmeseier.

Torjus Hansén er fortsatt ute, ellers er vi vel alle mann alle. Tipper Odd spiller 3-5-2 her: --------------- Almenning Jarstein --------- Hagen - Nilsson - Könönen Ruud - Svindal Larsen - Amundsen - Taz Sørensen ----------------- De Ornelas ---------- Dale - Hvidén-Watson

1-0 og hjemmesier.

1
39 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Viking4ever_8

Går for borteseier her! Bare for å ha litt spenning i siste runde:-)

1
OneKerryDixon

Håper seffern på fuglaseier, men hvis jeg skal følge hjernen og ikke hjertet så tror jeg på 4-2 til Odd.Desverre...

1
GoJuice prøver meg på lsk sitt lag.. Müller Danton-Rambkk-Kippe-Stefanutto Wehrmann Riise Husar Koren Sundgot - Myklebust noen som vet hvordan det går med Mifsud? håper han kan spille 1 om...

laget til lillestrøm til helga trur jeg og Håper på dette laget til lillestrøm:

Kee: Muller Venstre bekk: Shane Midtforsvare: Venstre Kippe Høyre Rambekk Høyre Bekk: Johansen venstre Ving: Husar Midtbane: Wherman Midtbane:Koren Høyre Ving:Riise Spiss: Mifsud Spiss: Gilbert

Reserve: Søgård Andreasen Strand Myklebust Otto

1

Satser på at vi vinner denne og unngår å havne enda mer nedi sørpa. Å gå fra kjemping om medaljer til nedrykk-spøkelse er Odd i et nøtteskall.

1
EspenFe Satser på at vi vinner denne og unngår å havne enda mer nedi sørpa. Å gå fra kjemping om medaljer til nedrykk-spøkelse er Odd i et nøtteskall.

Varden melder at Reading og Sampdoria er på plass. Det er 3 gang Sampdoria ser på Pelle. Er vel nesten sikkert at vi ser ham for siste gang på stadion?

Reading kan være der for å se på Koren og Mifsud.

http://www.varden.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061028/SPORT/110280137/1007/_

1
ghog Varden melder at Reading og Sampdoria er på plass. Det er 3 gang Sampdoria ser på Pelle. Er vel nesten sikkert at vi ser ham for siste gang på stadion? Reading kan være der for å s...

Ser nå at Odd Grenland sine sider har oppdatert med siste nytt. Dette laget stiller vistnok. I 4-4-2: Jarstein Hagen, Nilsson, Borchers, Könönen Ruud, S. Larsen, Amundsen, Sørensen Hvidèn-Watson, Gerba.

Overraskende nok stiller de med Gerba. kan han overbevise nok til å få kontrakt etter utlånsperioden?

1
ghog Ser nå at Odd Grenland sine sider har oppdatert med siste nytt. Dette laget stiller vistnok. I 4-4-2: Jarstein Hagen, Nilsson, Borchers, Könönen Ruud, S. Larsen, Amundsen, Sørensen...

Personlig har jeg gitt opp Gerba etter telefonsaken, men siden han er tatt ut har han vel kanskje imponert såpass på de siste treningene at han skal få en siste sjanse

"Zwei Apfelsinen im Jahr und zum Parteitag Bananen,ja das Volk schreit Hurra,der Kommunismus ist da."

1
Black Army Personlig har jeg gitt opp Gerba etter telefonsaken, men siden han er tatt ut har han vel kanskje imponert såpass på de siste treningene at han skal få en siste sjanse "Zwei Apfels...

Gerba BØR imponere i dag. Hadde også gitt opp hele fyren, i alle fall etter telefonsaken. Men om han mot formodning skulle spille bra i dag så er jeg ikke imot å tilby ham kontrakt, spørs hvor dyr han blir i såfall?

Odd MÅ og SKAL vinne i dag, noe annet ville være katastrofe. Da får man noen millioner for Pelle og seks nye millioner til en spiss, så kanskje vi kan unngå å havne i samme situasjon til neste år, men først må altså plassen reddes.

1.november settes vel spaden i jorda og arbeiden på Grenland Arena kan starte og, men hva om det utenkelige skulle skje og vi gikk på et nedrykk, ville man fortsatt bygge ny stadion?

Har faktisk ikke allverdens tro på Odd, men denne gangen MÅ de vinne, håper spillerne gir litt mer enn hva de har hatt for vane i det siste. At de virkelig ofrer seg utpå grassmatta i dag - en flott grassmatte som jeg vil savne sårt om man går for kunstgress neste år.

Er egentlig sinnsykt spent i dag. Skal til Kristiansand neste helg og se oppgjøret der, håper inderlig at plassen er sikret før den tid og at det bare kan være en kosetur.

1
risbinroch Gerba BØR imponere i dag. Hadde også gitt opp hele fyren, i alle fall etter telefonsaken. Men om han mot formodning skulle spille bra i dag så er jeg ikke imot å tilby ham kontrakt...

Jeg mener vi uansett ikke bør gi Gerba kontrakt, med mindre fyren går ut å skårer Hattrick idag, og blir en Lillestrøm "dødare" slik som Occean i sin tid var. Da ville jeg muligens vurdert kontrakt, dog en resultatbasert kontrakt utifra hvordan han presterte. Noe som kunne få bukt på slik useriøsitet som telefonsaken.

Idag må vi vinne ja, håper at vi har på-pluggen på til denne kampen.

Tror man avlyser byggingen dersom Odd rykker ned desverre, noe jeg mener er helt feil, for uansett så er det rett tid å satse ordentlig i Skien nå. Vi må tørre å satse ordentlig, og ikke bare være fornøyd og likeglade slik som også Bård Tufte snakket om på før kampen på Zebra når de intervjuet han. Han laget også alle sceaneriene for åssen det skulle gå, og han tror også at vi greier vårs ;)

Taper vi idag så veit jeg ikke vi gjør, pga. sykdom fikk jeg ikke reist, for jeg må ta opp en oppgave nå som jeg fikk utsatt frist på. Hadde prikket inn denne, men da får det bli Kr.sand neste helj istedenfor.

"Zwei Apfelsinen im Jahr und zum Parteitag Bananen,ja das Volk schreit Hurra,der Kommunismus ist da."

1

Nå har Gerba alt brent 2 store sjanser. Odd ruller opp angrepene en etter en, og Hviden Watson har spilt strålende

"Zwei Apfelsinen im Jahr und zum Parteitag Bananen,ja das Volk schreit Hurra,der Kommunismus ist da."

1

Nydelig samspill mellom Occean og Mykle... 0-1 YES

1

Nå begynner jeg å bli rett og slett livredd. 0-2. Nå rykker vi ner.

"Zwei Apfelsinen im Jahr und zum Parteitag Bananen,ja das Volk schreit Hurra,der Kommunismus ist da."

1

Lignende innlegg

Laster...