Fotball - Norsk

JODDEMM

Fotballupportere i Oppland fylke:

Hvilket lag har vært "deres lag" i TL eller 1.Divisjon denne sesongen?

Nå kommer jo Raufoss opp i 1.Divisjon igjen neste sesong, men blir Raufoss med det "hele Opplands fotballag", sånn som Start er hele Sørlandets fotballag for både Aust og Vest-Agder?

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

De få fotballsupporterne som finnes i dalførene innafor er ikke så interesserte i å heie på et lag fra Toten, tror jeg. Jeg kan ikke si at jeg ser på Oppland som et fotballfylke, akkurat.

1
JODDEMM Har nok et inntrykk av at der er mye RBK-supportere fra Lillehammer og nordover. Der er vel kanskje også en del som holder med LSK, eller?

Vil anslå at 90% av de fotballinterreserte holder med RBK. Mange av de samme føler nok at de må holde med HamKam nå som de er opp også. Ellers er det ganske få som holder med VIF, men alle vet hvem de er og de gjør gjerne en del ut av seg. LSK tror jeg ikke de liker oppover der. Ikke spør meg om hvorfor, dette er bare en obervasjon jeg har gjort gjennom mine mange venner og bekjente fra denne delen av landet.

1
Hade Mange gutter fra Hadeland som holder med LSK mens ungjenter og kjærringer som tror de er inn og deilige holder nok med VIF og RBK.

Selv på Toten er det jo ikke stue reint å si at man holder med Raufoss. DET BLIR FOR DUMT å være bonde fra tjukkeste Kolbu og si du er Enga-gutt. HAHAHA. Nei kryp litt inni dere selv rundt på gårdene og se til Raufoss. Det er faktisk godt gjort at "lille" Raufoss er i topp fotballen. Det er 14000 innb. i kommunene og ca 7000 på Raufoss. Så vi trenger flere folk til å støtte opp om laget i tykt og tynt. I 2 div har vi respektable 850 i snitt på kampene, og sist i 1 div lå vi vel på 12 - 1500 i snitt. Var 3 - 400 oppover i Trondheim i sommer på cup kampen. BRA. Også var vi 50 i snø været i Harstad til avslutnings kamp og OPPRYKK. Det skjer ting på Raufoss, med STORE planer om ny stadio med 5-6000 sitte plasser i forbindelse med Badeland og området der oppe. Dette kommer til å bli Topp. HEIA FOSS.

1

De som driver "Mors Kro" På Kvam i Gubrandsdalen heier iallefall på AaFK og Molde. Fruen på huset er riktignok fra Molde, men gubben tror jeg er lokal, og av en eller annet grunn blitt AaFKsupporter. Kanskje siden Stormen alltid stopper der på vei til og fra bortekamper.. Kanskje noen som vet dette bedre enn meg..

1

Lignende innlegg

Laster...