Fotball - Norsk

Prudi1

Menigheden mister gromplasser

Menigheden var lovet plasser midt på langsiden ala Store Stå på Brann stadion. Men siden de lovet plassene tilfeldigvis var på samme side som spillerutgang og benker har politiet og NFF flagget at de ikke synes løsningen er noe særlig god.

Bjørnebye har også hintet til at han ikke vil ha "de mest lidenskapelige" i nærheten av benken sin.

Kjipt....

http://fotball.bt.no/eliteserien/article67946.ece

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Høres fornuftig ut synes jeg. De bør stå i den ene svingen. Det er tradisjon for dette over store deler av europa og jeg håper selv klanen vil stå samlet i en sving/kortside når vi en dag får vår nye stadion.

1
eriklar Høres fornuftig ut synes jeg. De bør stå i den ene svingen. Det er tradisjon for dette over store deler av europa og jeg håper selv klanen vil stå samlet i en sving/kortside når vi...

Plassene i seg selv er ikke så gale, men Startledelsen viser seg som en gjeng med amatører.

Her er kart over Sør Arena, de lyseblå feltene nede til venstre er tilgjengelig for Menigheden. Felt H & I i motsatt sving blir bortefelt.

http://i42.photobucket.com/albums/e337/ikstart/16548.jpg

1

Jeg er ganske fornøyd med plassene, problemet er bare at dette er et løftebrudd fra Starts side. Vi ble lovet plasser midt på nedre langside, men blir nå fjernet blant annet pga sikkerhet. Det er en falitterklæring mot medlemmene i Menigheden, og vi blir på mange måter betraktet som bråkmakere.

1
phunkee eriklar skrev: >>Høres fornuftig ut synes jeg. Er det helt fornuftig at klubben sier at de ikke har tillit til at supporterklubben kan oppføre seg?

Fornuftig med tanke på at en supportergruppe blir best på en kortside og at i en supportegjeng vil det alltid være mange og høyrøstede meninger som kan gå ut over de som styrer på benken og innbyttere. Skjønner ikke hvorfor dere ville stå på en langsside i utgangspunktet.

Men selve saken i hva som er skjedd skal jeg ikke blande meg borti. Det får bli mellom start og menigheden. Synes bare dere burde stå i svingen og det er min personlige mening.

1
eriklar Fornuftig med tanke på at en supportergruppe blir best på en kortside og at i en supportegjeng vil det alltid være mange og høyrøstede meninger som kan gå ut over de som styrer på...

På langsiden ser man best, det er vel hovedgrunnen + gode utvidelsesmuligheter etterhvert som Menigheden blir større. Langsideplasser er generelt mer attraktive og vil da være positivt rekrutteringsmessig. Greit nok at det ikke er ideelt å ha bråkete supportere rett bak benken, men dette burde Start ha tenkt på før de tilbød Menigheden langsiden. På andre langside går det ikke heller pga de vil ikke ha stående suppportere foran viprestauranten.

1

Lignende innlegg

Laster...