Fotball - Norsk

prekast

Rydd opp ledere i Stormen!

Dette er gått for langt.

Hvor vanskelig er det å komme med en beklagelse av hendelsen?

Jeg nekter å bli tråkket på uten å ha gjort noe som helst.

Ja, jeg vet det finnes en tråd om dette.

Vi har ikke gjort noe galt.

Disse 3 - 4 toskene får beklage seg, ellers må dere ledere i Stormen gjøre det. Få ut fingeren Tom Walderhaug og dere andre lederene!

Gidder ikke den hetsen over noe vi ikke har noe med.

1
119 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

prekast skrev: Dette er gått for langt. Hvor vanskelig er det å komme med en beklagelse av hendelsen? Jeg nekter å bli tråkket på uten å ha gjort noe som helst. Ja, jeg vet det finnes en tråd om dette. Vi har ikke gjort noe galt. Disse 3 - 4 toskene får beklage seg, ellers må dere ledere i Stormen gjøre det. Få ut fingeren Tom Walderhaug og dere andre lederene!

Gidder ikke den hetsen over noe vi ikke har noe med.

Godt sagt og jeg hadde ønsket at andre supportere i andre klubber kunne komme med lignende oppfordringer til sine "ledere"....... (og jeg har faktisk sett at det skjer fra tid til annen)

Dåren holder sin vei for den rette men vis er den som hører på råd Brann!!!! ekte lidenskap

1

Men dette er jo ingen stor sak. Ingen som er drept eller grisebanket. Lite å skrike om.

1

Da bør Godset først beklage at dem gjorde om et Aafk kjerf til en dørmatte,vist ikke er det bare og glemme begge deler

1

Jeg må bare spørre. Siden dette er så viktig, hvorfor er det ingen tråd på STORMEN.NO om dette ? Det er en tråd om bildene fra Drammensturen, men ikke noen tråd som sier fra at dette støter. Er det bedre å ta det opp i et nasjonalt forum ? Bedre å henge ut klubben her enn å ta det opp der problemet ligger ?

1
Madmakz Jeg må bare spørre. Siden dette er så viktig, hvorfor er det ingen tråd på STORMEN.NO om dette ? Det er en tråd om bildene fra Drammensturen, men ikke noen tråd som sier fra at det...

Madmakz skrev: Jeg må bare spørre. Siden dette er så viktig, hvorfor er det ingen tråd på STORMEN.NO om dette ? Det er en tråd om bildene fra Drammensturen, men ikke noen tråd som sier fra at dette støter. Er det bedre å ta det opp i et nasjonalt forum ? Bedre å henge ut klubben her enn å ta det opp der problemet ligger ?

--

Hehe.. Ja.. Du skjønner her inne leter de nesten etter negative ting med AaFK. Omtrent alle trådene til AaFK er ødlagte med tull! Og mye av det pga andre supportere. Synst det er greit at andre supportere interesserer seg for AaFK men det er lov å være konstruktiv. Dssuten har de en tendens til å forsvinne når det går bra for oss.. ;)

1
Anau1 Madmakz skrev: Jeg må bare spørre. Siden dette er så viktig, hvorfor er det ingen tråd på STORMEN.NO om dette ? Det er en tråd om bildene fra Drammensturen, men ikke noen tråd som...

Anau1 skrev: Dessuten har de en tendens til å forsvinne når det går bra for oss.. ;) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Akkurat det har jeg merket sjøl. Når vi taper er det"HAHAHA", "DERE TAPTE" osv, en ren orgie av tråder, men når vi vinner og noen kommenterer det, da er det enten stille som i graven eller kommentarer at"de er lei av AaFK" jepp, lei nok til å saumfare nettet dag ut og dag inn etter skandaler..

1
Madmakz Jeg må bare spørre. Siden dette er så viktig, hvorfor er det ingen tråd på STORMEN.NO om dette ? Det er en tråd om bildene fra Drammensturen, men ikke noen tråd som sier fra at det...

Madmakz skrev: Jeg må bare spørre. Siden dette er så viktig, hvorfor er det ingen tråd på STORMEN.NO om dette ? Det er en tråd om bildene fra Drammensturen, men ikke noen tråd som sier fra at dette støter. Er det bedre å ta det opp i et nasjonalt forum ? Bedre å henge ut klubben her enn å ta det opp der problemet ligger ? ----------------

Forventer du at GodsetUnionen skal gidde å registrere seg på Stormen forum, for å ta opp dette? Herregud. Folk må da være såpass oppegående at de skjønner at dette er helt bak mål. Men at Stormen la ut disse bildene på sin egen side, viser jo tross alt hvor mye bak mål de faktisk er. (så jeg forventer ingenting fra dem - de har bevist hvor lavt de vil synke)

1

Helt enig med trådstarter.

Som jeg skrev i en annen tråd: En slik handling gjøres kun av mennesker med mindreverdighetskomplekser.

Hvorfor gå til slike virkemidler? Jo, fordi man føler seg underlegen.

Om det stemmer at Stormen har trykket dette på sine sider, så har de selv gjort seg til tapere.

1
wam_82 Madmakz skrev: Jeg må bare spørre. Siden dette er så viktig, hvorfor er det ingen tråd på STORMEN.NO om dette ? Det er en tråd om bildene fra Drammensturen, men ikke noen tråd som...

wam_82 skrev:

Forventer du at GodsetUnionen skal gidde å registrere seg på Stormen forum, for å ta opp dette? Herregud. Folk må da være såpass oppegående at de skjønner at dette er helt bak mål. Men at Stormen la ut disse bildene på sin egen side, viser jo tross alt hvor mye bak mål de faktisk er. (så jeg forventer ingenting fra dem - de har bevist hvor lavt de vil synke) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dere er allerede godt representert der inne. Men nei, var ikke der jeg mente. Trådstarter er fra Ålesund, og da mest sannsynlig AaFK supporter, var til han jeg pratet.

1

"prekast skrev: Dette er gått for langt."

En uskyld enkelthendelse som dette fortjener selvsagt ingen beklagelse fra offisielt hold. What happends, happends.

(PS. Brenningen av skjerfet kan beskrives med to ord: Usannsynlig latterlig)

1

Ja, det er trist at Stormen fremstår nærmest som Lynsupportere.

1
aaleby "prekast skrev: Dette er gått for langt." En uskyld enkelthendelse som dette fortjener selvsagt ingen beklagelse fra offisielt hold. What happends, happends. (PS. Brenningen av skj...

aaleby skrev: En uskyld enkelthendelse som dette fortjener selvsagt ingen beklagelse fra offisielt hold. What happends, happends. ---------------

Nei, at Stormen sine offisielle sider legger ut dette på en bilde side - betyr jo absolutt ingenting. Hva slags verden lever du i? Dette ble lagt ut på Stormens sider - på en bildeside jeg regner med at ikke alle har tilgang til å poste bilder på. Mao så bør Stormen være på pletten med en beklagelse.

1
wam_82 aaleby skrev: En uskyld enkelthendelse som dette fortjener selvsagt ingen beklagelse fra offisielt hold. What happends, happends. --------------- Nei, at Stormen sine offisielle si...

"wam_82 skrev: Nei, at Stormen sine offisielle sider legger ut dette på en bilde side - betyr jo absolutt ingenting. Hva slags verden lever du i? Dette ble lagt ut på Stormens sider - på en bildeside jeg regner med at ikke alle har tilgang til å poste bilder på. Mao så bør Stormen være på pletten med en beklagelse."

Hendelsen er uheldig, og bør få konsekvenser for den personen som lastet opp bildene. Man kan også gjerne få opp en beklagelse på forsiden av hjemmesiden for slik å vise at de ansvarlige tar avstand fra hendelsen.

Klarer uansett ikke helt å se at ett brent skjerf, en handling utført av et knippe brødhaud, skal tvinge frem en beklagelse fra høyeste hold. Ingen er skadet, skjerfet vil neppe bli savnet og eneste som har blitt skadet er stormens rykte blant et utvalg supportere som vel aldri har brydd seg nevneverdig noengang.

1

Det er like uheldig som og bruke AAfk skjerf som dørmatte,og jeg har ikke hørt noen beklagelse fra godset supportera

1
Galiatmyra Det er like uheldig som og bruke AAfk skjerf som dørmatte,og jeg har ikke hørt noen beklagelse fra godset supportera

"Galiatmyra skrev: Det er like uheldig som og bruke AAfk skjerf som dørmatte,og jeg har ikke hørt noen beklagelse fra godset supportera"

Tørke dritten under skoa på et supporterskjerf er såklart langt fra like graverende som å brenne et skjerf. (ironi)

Hvorfor i svarte helvete er ikke symbolbruken ved å bruke et skjerf som dørmatte like gale som symbolbruken ved å sette fyr på et skjerf???

aaleby, rister på hodet..

1

Lignende innlegg

Laster...