Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det har faktisk blitt slik at jeg er forbredt på en dårlig landskamp når Norge skal spille. Er for vant med dårlige uavgjort-og tap-kamper mot lag det ikke klinger noe mer enn det burde klinge av, og gidder nesten ikke å bry meg når jeg ser de blir rundspilt. Sett det alt for ofte før desverre. Herdet.

La det snu!!

1
20 svar

20 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

SamBell

Overskriften burde selvfølgelig vært:

Postgirobygget

Lei av å bli lurt - La la la la Lei av å bli lurt - Sååå... Lei av å bli lurt - La la la la Lei av å bli lurt

Sam litt ekstern, eller hva sier du Børt

1

radiogaga

Jaja, vi får bare håpe at norsk presse slutter å hause opp proffene såpass som de gjør, når man vet at de ikke gidder å bry seg for laget allikevel. Har desverre ikke den alt for store trua på at vi kommer til å se den store revolusjonen i spillet deres mot Bosnia kontra det vi så i går.

Jeg tror også at om Kroatia-kampen hadde gått på Ullevål, så hadde vi sett mye av det samme, og se ikke bort fra at resultatet også hadde blitt det. Et norsk lag uten evne til å produsere de store sjansene, og som blir løpende i mellom ballsikre kroater.

1

tvguden

hvorfor er det slik at hver gang jeg ser intervjuer og bilder fra trening der landslaget er så er det kun sjas og morsomheter. carew og riise er de to største klovnene. hareide har også mange flåsete kommentarer på tv.

er dette riktig måte å lade opp til en kamp på??

1

gabby

godt spørsmål tvguden...men det er nok alvor innimellom også vil jeg tro..bare det at media liker å raportere om latter og humør tenker jeg.

1

crispin

Håper Gamsten er skikkelig flau etter kampen og snart leverer, jeg er så lei av og se alt medie oppslaget om han i avisene etter storspill i Blackburn, men at når det gjelder som mest for Norge er han elendig.

1

Jaafs

Når man møter Kroatia borte, er det fort gjort å tape, så det var jeg forberedt på. Skuffelsen i denne kampen er den begredelige 1.omgangen, der ingen norske spillere finner hverandre. Kroatia fortjener også sin ros etter kampen, de var gode!

1

RbK_4_ever

Er helt enig. Heldigvis har Norge spilt ok i kvalikk kampene, men teningskampene blir som regel skuffelser.

1

Galiatmyra

er det rart når dem beste er i ålesund?

1

Kjello0

Galiatmyra skrev: er det rart når dem beste er i ålesund? ----------------------------- Med all respekt myra, de vant ikke adeccoligaen engang.

1

Galiatmyra

nettopp derfor så hadde dem vært rimlig motivert i dag,det er dem som vinner mye som spiller dårlig.For dem er mett på og vinne

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...