Nye VGD er lansert! Mer informasjon

LIten RBK støtte hos FCK-fansen

Intet noe nytt fra den fronten....

http://sidelinien.dk/forums/showthread.php?t=29757

1
43 svar

43 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

johnnyGG

Leste det greierne på forumet. Helt tydelig mindreverdighetskomplekser.

1

erivaldo

Jøss, las i gjennom mestepartene. Skjønner godt av RBKerne blir provosert og må dra litt på smilebåndet.

"Såklart Rosenborg har spelt greit i år, men dei møtte Valencia og Chelsea på sårbare tidspunkt. Dei kom jo på 5.plass i TL og det er jo det ein verkeleg må sjå på. Så alt i alt er vi FCK fortsatt best. Rosenborg var heldig med trekninga, mens vi var uheldig å møte Benfica."

Nesten slik kan ein vel oppsummere det. Skulle tru dei var overhodet i Skandinavia der berre Rosenborg er i nærleiken. Utan å få for masse Rosenborg-sympatiar syns eg nokon burde limt inn lista over uavgjort/sigrar som RBK har gjennom dei siste 10-åra i CL i danske vitseforumet. Tåpelege danskar.

1

Reppistand

Mye av det Brann-supporterne skriver på de siste sidene av tråden «Andre lag 2007» på forumet til Bataljonen er i samme gata: Det er tydeligvis ingen av Rosenborgs prestasjoner i CL fra 1995 til i dag som er noe særlig å skryte av, fordi de har møtt motstanderne på gunstige tidspunkt.

1

FFK1903_

erivaldo skrev: Nesten slik kan ein vel oppsummere det. Skulle tru dei var overhodet i Skandinavia der berre Rosenborg er i nærleiken. Utan å få for masse Rosenborg-sympatiar syns eg nokon burde limt inn lista over uavgjort/sigrar som RBK har gjennom dei siste 10-åra i CL i danske vitseforumet. Tåpelege danskar.

- Jepp, de trekker jo frem noe a la at "selv om Rosenborg har gjort det bra i enkeltkamper betyr ikke det at de tar over tronen bla bla bla". Hva fankern er det de selv har gjort for å hevde den troen selv? Ajax var vel ikke helt på sitt beste når de slo dem ut i kvalifiseringen, og kampen de vant mot United er vel en enkelt kamp vil jeg tro. Hva annet har disse blærene av noen dansker å vise til egentlig? RBK var i CL i ni år, FCK ett år, påroper seg tittelen med en gang, og når alt snur på hodet like etter, nei da har ikke RBK vist nok.

Og hva så om RBK havner på femteplass i serien. At FCK er i en egen klasse hva penger angår i den danske ligaen og herjer der, betyr ikke det en dritt på kvaliteten de lagene i mellom. Hadde RBK byttet plass med FCK, så hadde de vel dominert omtrent like mye i serien. Dog, jeg tviler på at FCK hadde pløyet igjennom Tippeligaen.

Vinner RBK CL så stor de vel fremdeles på sitt og hevder at det er i Royal League det vises hvem som er Nordens virkelige bauta ;)

1

Kalbakk1

Dansker har ett rimelig bedritent syn på Norge, skulle tro Norge var ett Jallaland på linje med Afghanistan når du hører dansker klage på Norge. Det preger mitt syn på Danmark og dansk fotball. Håper aldri på dansk suksess verken på klubb eller landslagsnivå. Da sparer jeg brorskapsfølelsen til svenskene.

1

RosenBorg1

Hehe - FCK fansen har innsett at RBK p.t er sterkere enn deres eget lag. RBK hadde slått ut Benfica i kvalikken i år. Så lenge Solbakken er der kommer de ikke særlig videre heldigvis..

1

Orake1et2

Her er forresten en nyttig side med tilskuerstatestikk for de Europeiske ligaene:

http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm

Tippeligaen kommer klart bedre ut enn SAS-ligaen. I tillegg vet vi at norske klubber gjør det bedre i Europa, har en jevnt over bedre økonomi og vi har et landslag som kan nå EM (i motsetning til danskene). Så hva er det egentlig danskene innbiller seg? De burde se realiteten i øynene og jekke seg ned!

1

Romstasjon

Halvspilt i Parken nå.

FCK - Panathinaikos 0-1.

Perfekt.

1

Barns

Romstasjon skrev: Halvspilt i Parken nå.

FCK - Panathinaikos 0-1.

Koste meg når dette kom opp under Odd - Glimt og det uten at jeg hadde lest denne tråden.. Synes hele opplegget i og rundt FCK er litt for eplekjekke.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...