Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Trond Sollied - ta jobben , den er snart ledig

Du er jo på Ullevål og har sikkert dine egne meninger og tanker om hva som skal føre landslaget på rett vei igjen.

Kan du tenke deg å ta over jobben ?

Du skal få godt betalt, Hareide tjener jo nesten 3 millioner nå, vi dobler det .

Vær så snill ta jobben Sollied , vi trenger deg !

1
19 svar

19 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

BillB

Jeg tror faktisk det er begrenset hva noen som helst kan få til akkurat nå. Men det skal ikke mere til enn at lag som Vålerenga, Viking, Brann og Lillestrøm får ting på skinner igjen neste sesong, så vil også flere av Norges beste spillere komme tilbake i form. Storklubbene tilbake i form, kombinert med stadig flere norske i utlandet, vil kunne få ting på rett vei. Med eller uten Åge Hareide som trener.

1

notlob

I og med at landslagsjobben mer er en leder-jobb enn trener-jobb, så er jeg faktisk ikke sikker på at Sollied heller er rett mann. Tror han i likhet med Eggen, m.fl, er den type trener som daglig må omgåes og forme sine spillere på treningsfeltet. Dessuten tror jeg at han ennå er litt for mye bohemsk i livsstilen sin, til at det i det lange løp hadde passet mørkemennene i NFF. Leste en reportasje om Heereveen i Dagbladets sportsbilag sist fredag, og der gjorde journalisten et lite poeng ut av at den første pilsa gikk fort under intervjuet med Sollied, og den neste var bestilt i samme øyeblikk som det første glasset var tomt. I Nederland er det jo en helt annen og avslappet kultur i forhold til slikt.

1

Andee

notlob skrev: I og med at landslagsjobben mer er en leder-jobb enn trener-jobb, så er jeg faktisk ikke sikker på at Sollied heller er rett mann.

Det samme gjelder jo manager-roller i utlandet. Og her har Sollied kjempesuksess.

1

notlob

Manager? Selv om sollied har en hel hær av en trenerstab rundt seg, så er vel han stort sett aktiv på treningsfeltet hver dag.

1

Flystasjon

"Vær så snill ta jobben Sollied , vi trenger deg !"

Han vet at han risikerer å ødelegge karrieren sin ved å ta over det norske landslaget, så det kommer nok ikke til å skje. I så måte har han nok lært litt av Svennis. Hvorfor skulle han egentlig gå ned mangfoldige millioner i årslønn bare for å ta en oppgave som i utgangpunktet er håpløs? Dessuten må det tas med at han har ei belgisk kone som ikke under noen omstendighet ønsker å bosette seg i Norge.

1

kansas00

Ingen trener kan snu dette her. Problemet ligger ikke bare i landslaget, men også på klubbnivå.. Etter Rosenborgaldern tok slutt, har norge tatt steget ned i gjørma.

1

ronander

Unnskyld meg, men du er en idiot hvis du ikkr tror at en trener som har mer struktur, bedre humør og mer fotballforståelse (dvs ganske mange) enn Hareide, kan snu denne trenden.

Heia Sollied!!

1

kansas00

Jeg er ikke mer idiot en at jeg forstår at å være en god klubbtrener er ikke det samme som å være en god landslagstrener. Hareide er en meget god klubbtrener, på landslagsnivå sliter han.. Drillo var motsat.. Ikke fullt så god på klubbnivå, men genial i sin tid med landslaget. Man trenger ikke å være et geni for å forstå at det skal mer enn et stort trenernavn for å få oss til et vm eller em i framtiden.

1

Andee

Han har vel gitt uttrykk for at han ikke er interessert tidligere?

Men penger kan overtale folk. Norges soleklart beste trener, og det er kun Nils-Arne Eggen som kan måle seg i norsk fotballhistorie. Og nei, jeg har ikke glemt Drillo.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...