Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva nå Tom Nordlie.

[Slettet]

2
37 svar

37 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

fantavigå

Rykker KIL opp er det tidenes ironi.

2

kansas00

Skal bli spennende å se hvor mange som faller av FFK-hypen nå som de skal spille mot tromsdalen, strømmen, ranheim etc.. Så ved flere kamper nå at ffk-fansen har forlatt stadion før kampen var over.. Kanskje dette var et vendepunkt i plankehaugens tilværelse.. De var gode i medgang.. Hvordan blir det nå i motgang ? vil man få se 50-60 busser på vei til viktig og avgjørende bortekamper ? Er egentlig spent på hvordan ffk mobiliserer nå. Et pluss har ffk.. i fredrikstad-området finnes det både folk og penger. Det finnes det ikke oss alle som rykker ned.. men det er ikke alltid dette er oppskriften til suksess.. Se på hamkam som satset som et tippeligalag i addecoen.. og forsvant ned i 2.div.

1

TheBracket

Skal bli spennende å se hvor mange som faller av FFK-hypen nå som de skal spille mot tromsdalen, strømmen, ranheim etc..

Det er jo ikke så rart om hypen stilner? Fotballbilletter er en markedsvare som alt mulig annet. For folk med vanlig økonomi som kjøper en vare som ikke står til forventningene vil de være mindre tilbøylige til å kjøpe den samme varen på nytt. Derfor er det ofte glissent på tribunene til lag som sliter. Jeg syns det er helt håpløst av folk som påstår at det er frekt av folk å ikke gå på kampene når det går dårlig når man må ut med over tusenlappen for å ta med familien sin på kamp. Alle vil ha valuta for pengene. Man betaler vel ikke for å bli skuffet?

1

kansas00

Da må de i det minste ikke karakterisere seg som supportere. Support er å støtte laget. Hvis du primært går for å se på fotball for underholdningens skyld.. Så får du heller karakterisere deg som fotballinteressert.. og da kunne kanskje disse menneskene gått og sett på lokalelag i enda lavre divisjoner.. hvor billettene sikkert er til gi bort pris.. Østsiden kunne kanskje hatt bruk for noen flere folk på tribunen.

Så det du karakterisierer her.. er jo nettopp noen som overhodet ikke interesserer seg for klubb, men for fotballen.

1

6347

Jeg har problemer med å svare på hvor tungt det er, beklager. Hva skal jeg svare på det? Skal jeg veie det? Det er jævlig tungt. Hvor tungt jævlig tungt er, vet jeg ikke. Bortsett fra at jeg er jævlig tung, sier Nordlie.

Nordlie er faktisk ganske morsom noen ganger.

1

fantavigå

Dette med at Nordlie hadde en umulig oppgave med å berge FFK er jo intet mindre enn sludder!

1

kmskrs

Dette er kampene til FFK etter at Nordlie tok over :

Tromsø - Fredrikstad (Nordlie hadde snakket med spillerne 1 dag - forventet du at de skulle vinne her?) Fredrikstad - Vålerenga 3-1 (Nordlie vinner) Strømsgodset - Fredrikstad 4-1 (Et av tippeligaen s beste hjemmelag, som overlevde kun på sine hjemmekamper.) Fredrikstad - Lillestrøm 1-0 (Nordlie vinner) Stabæk - Fredrikstad 2-1 (Hvor mange har slått Stabæk i hallen?) Fredrikstad - Odd Grenland (Nordlie vinner - desverre) Fredrikstad - Molde (Sølvvinneren har vel ikke tapt så mange kamper) Lyn - Fredrikstad (Nordlie vinner)

Hvem kamper var det FFK burde ha vunnet som de ikke gjorde etter at Nordie tok over?

Nordlie tok 12 poeng på 8 kamper (snitt på 1,5 poeng pr kamp) , mens FFK tok 22 poeng på 22 kamper før (1 poeng pr kamp)

Jeg mener Nordlie vant i "overkant" av kamper man kunne forvente seg, desverre for FFK gjorde de andre lagene i nedrykksdramaet litt bedre.

1

GoingKronos

Hvem kamper var det FFK burde ha vunnet som de ikke gjorde etter at Nordie tok over?

Kampen mot Sarpsborg;)

Og jeg syns vel også at det å tape hjemme mot et Moldelag som ikke var i nærheten av samme nivå som tidligere i år, ikke er all verden.

Laget har ikke blitt bedre under Nordlie, hvertfall ikke i de 4 kampene jeg så de i (Tromsø, Vålerenga, Molde og Sarpsborg). Men det er ikke Nordlie sin feil, men det var et desperat trekk av styret for et lag i oppløsning. Det er de interne problemene som gjorde at laget rykket ned. Men de burde valgt en annen redningsmann, i stede for en som bare gjorde konfliktene enda tydeligere.

1

Corvus_Imperatrix

Jeg mener Nordlie vant i "overkant" av kamper man kunne forvente seg, desverre for FFK gjorde de andre lagene i nedrykksdramaet litt bedre.

Dette er en helt riktig observasjon og utregningene dine stemmer med hensyn på poeng FFK tok under Nordlie. Dessverre hevet lag som AaFK og Godset seg enda mer i den siste avgjørende fasen.

Som FFK-supporter er det dog tungt å innrømme at vi ikke lenger fortjener å være i TL.

1

dzk

Jeg mener Nordlie vant i "overkant" av kamper man kunne forvente seg, desverre for FFK gjorde de andre lagene i nedrykksdramaet litt bedre.

Det betyr jo ikke en dritt når man taper en livsviktig kvalikkkamp mot "selveste" sarpsborg 08. Personlig så synes jeg han gjorde det greit frem til kvalikkkampen og hvis ffk hadde overlevd så ville jeg sagt at han hadde gjort en god jobb der. Men når de rykker ned etter tap mot sarp så er det bare en ting og si... RÆVA.

1

step1

...kanskje han kan rekke å ta over Kongsvinger igjen før kampen mot Sarpsborg?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...