Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Henriksen følges av Werder Bremen

Link

Har Rune Bratseth tysta? :o

1
25 svar

25 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

bernt007

Håvard Nordtveit tok sjansen som 16-åring da Wenger banket på døra for noen år siden. Det har naturligvis blitt noen utlån til andre klubber for han, men nå ser det ut til at han vil bli en del av a-laget til Arsenal kommende sesong. Så langt i pre-season har han faktisk spilt de to første treningskampene til Arsenal.

Nordtveits historie viser at det også kan gå bra å reise ut tidlig, men dette avhenger litt av hvilke klubber man reiser til. Arsenal er en klubb som har et stort apparat for unge talenter, og Werder Bremen virker å ha noe av det samme i Tyskland.

2

Geir_Roar2k

Ikke la nå gutten gjøre som lysluggen i Brann. Gro fast i sin egen klubb og delvis stagnere(?)

2

krakra_2

Er det ikke mer naturlig å dra frem lysluggen i Henriksens egen klubb her?

Henriksen burde dra til en klubb hvor han får spille eller bli i RBK. Han er fortsatt bare 17 år så det er ikke noe stress med å komme seg ut. Selv om det ikke hadde gjort meg noe at RBK mistet både Henriksen og Annan i sommer. Gjerne Femidov og.

2

engavif

Ingen tvil om at mannen (eller gutten) er god, men jeg synes han burde vente 1 eller 2 sesonger til.

2

NikkoGB

Om RBK går til CL så er det iværtfall VELDIG verdigfull erfaring for han.

1

Lezah

For tidlig, en halv sesong i TL betyr ikke at du er klar til å gå til en storklubb som Werder. Bør spille noen sesonger først. Om f.eks tre år er han fremdeles bare tyve, er mer erfaren, har sikkert fått debuttert på landslaget og er langt mer moden i skallen.

1

RotherhamRules

Om f.eks tre år er han fremdeles bare tyve, er mer erfaren, har sikkert fått debuttert på landslaget og er langt mer moden i skallen.

Akkurat det samme ble sagt om Skjelbred også, og han traver fortsatt rundt på Lerkendal(skade eller ikke skade). Når en klubb som Werder Bremen følger talentet er det fordi de tror at spilleren har muligheten å lykkes i klubben. Det bør være drivkraften for ham til å ta sjansen, og ikke være så fordømt redd for å misslykkes. Hvis alle fotballspillere var redde for å falle gjennom ute i Europa før de fyller tjue, ville det nesten være fritt for norske profiler utenlands.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...