Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Lillestrøm Sportsklubb - Klubbtråd

Fant ingen klubbtråd for LSK, så starter opp en. Må jo ha en klubbtråd for klubben i våres hjerter. Denne tråden skal brukes til å diskutere ting som anngår Lillestrøm Sportsklubb.

Vi endte på en skuffende 10. plass i 2010-sesongen.

Info om klubben:

Stifta: 2.4.1917

Navn, 3 bokstaver: LSK.

Manager: Henning Berg.

Kaptein: Frode Kippe.

Visekaptein: Espen Søgård.

Stadion: Åråsen stadion.

Kapasitet: 12500.

Supportere: Kanari-Fansen Lillestrøm

LSK har vunnet til sammen 10 titler, 5 seriegull og 5 cupgull. Senest i 2007 vant i Norsk cup og tapte finalen i 2005.

Lillestrøm har en veldig bra rekord med 37 STRAKE år i Eliteserien.

I 1977 spilte LSK kvalik til dahverende UEFA-cup, mot Ajax. Denne kampen ble spilt på Ullevaal. De vant faktisk 2-0 på hjemmebane, men det var ikke nok. De røyk etter og ha tapt 4-0 i Amsterdam.

Meritter:

Seriegull: 1959, 1976, 1977, 1986, 1989.

Seriesølv: 1958, 1978, 1983, 1985, 1988, 1994, 1996, 2001.

Seriebronse: 1980, 1982, 1993.

Cupgull: 1977, 1978, 1981, 1985, 2007.

Cupsølv: 1953, 1955, 1958, 1980, 1956, 1992, 2005.

Håper dere liker det. Så kom igjen Fugla! :-D

8
28,3k kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lappesaker

Den Slovakiske spilleren Kiss Fikk en albue rett i sin tiss Den kom visst fra Bonke Det blir vondt å ronke Nei dommer, dette var miss

13

Lappesaker

Stakkars Erling fikk en strekk

Men Sheriff han var frekk.

Han sendte i vei en kjempelobb

I bue over en Bærumsnobb

Dette Arne, var årets trekk!

12

InsVerderben

Poesi, som seieren til LSK på Nadderud!

God lørdag :-)

2

daniekr

Godset henter tilbake Bassel Jradi fra lån hos LSK

(NTB) Strømsgodset har bestemt seg for å avbryte låneavtalen med LSK gjeldende den offensive midtbanespilleren Bassel Jradi sent onsdag kveld. Klubbens formproblemer tvinger ledelsen til å gjøre grep. Jradi er tiltenkt en rolle allerede i kampen mot Sarpsborg 08 søndag.

Link

12

stc887

Godset henter tilbake Bassel Jradi fra lån hos LSK

Fy faen det er slemt. Men likevel morsomt så lenge du ikke er på feil side.

1

kingrock

Kjære Pugachev, lskLars, Msport77 og øvrige!

Et lite hjertesukk....

Kan dere vær så snill og droppe denne formen for drittslenging som dere nå holder på med?

Jeg er en ihugga LSK-supporter og liker å gå inn her hver dag for å lese meg opp litt, kikke etter rykter og blåse ut litt frustrasjon av og til. Det er så trist å komme inn her og se nye innlegg, men alt de inneholder er stygge kommentarer om personene her inne og ikke det det er ment som, et forum om LSK og den kjære klubben vår.

Kan dere evt. åpne en egen tråd som heter "Debatt om kverulerende LSK-supportere" eller evt. stå frem med fullt navn og kontakte hverandre på Facebook, så kan dere fortsette diskusjonen der??

Vi andre er lei!!!

Jeg har lest mange flotte innlegg av dere og er kjempefornøyd med det dere bidrar med her inne i forhold til oppmerksomhet rundt klubben vår. Kan dere derfor stoppe kommentarene mot hverandre og komme tilbake til debatt/diskusjon om laget LSK? I denne debatten er dere savnet!

På forhånd takk!

12

tarsen

Spot on!

Skal bare snakke for meg selv, men for en som ikke følger klubben like tett er det herlig å lese argumenter, synspunkter og innsights til dere som har LSK i sjela og virkelig brenner for laget og klubben. Argumentene og synspunktene om KLUBBEN vel og merke. Hva dere mener om meddebattanter bryr meg midt i ryggen.

1

torquay

Har gjort meg opp noen tanker rund LSK så langt i år, blir litt langt innlegg, men den som gidder får lese ;) Innlegget vil i liten grad dreie seg om enkeltspillere, men mer om hvordan LSK har fungert (evt. ikek fungert) som helhet.

Utrolig skuffet etter de to siste kampene, tenkt at vi ikke har rasket med oss ett eneste fattigslig poeng! Helt utrolig ut fra spillet, for på tross av resultatene mener jeg bestemt at spiller har utviklet seg markant fra i fjor! Dermed har jeg også fått mer troa på Haglund.

Så hvorfor mener jeg det? Her er 3 viktige punkter.

1: Pasningene; mer direkte, vi er modigere i form av at vi tar fler av overgangene og tør å spille i lengderetning i større grad enn tidligere. Kanskje enda viktigere, vi tar i mye større grad de rette overgangene.

2: Defensivt; ja, her har jeg kanskje tallene i mot meg og ja, vi har slurvet her i begge de to siste kampene. Allikevel er min påstand at vi har et bedre forsvar enn på lenge! Østli er tryggheten selv i forsvar og klarer seg bedre enn hva jeg fryktet offensivt, ikke svekket av at han spiller fremfor Stoor. Ringstad, landslagsmateriale snart og spiller i bundesliga om to år. Midtforsvaret fungerer også veldig bra med Kippe og Ruben. De utfyller hverandre bra, og Origi er i ferd med å spille seg bedre og bedre i mål.

3: Offensiv samhandling, endelig(!) ser man tegn på tydelig offensivt spillemønster, vi kommer til flere sjanser, pasningene sitter bedre og vi klarer å variere angrepene i mye større grad enn tidligere!

Så hvorfor har vi ikke flere poeng?

Så lenge det ikke deles ut stilpoeng i fotball, så er spillemessig fremgang uten at manifistering i poeng kanskje mer av akademisk interesse? Og noen ting bekymrer meg.

1: Vi må få ned "klumseraten" i forsvar, konsentrasjonssvikt i bakre ledd mener jeg har skyld i målet vi slapp inn mot Viging samt kanskje mål nr. 1 til Brann. (Markeringssvikt).

2: Taktiske disponeringer, jeg vil våge meg til å si at Haglund til en viss grad byttet oss ut av kampen mot Brann. Til han sitt forsvar så ønsket han ikke å bytte ut Riise, det var et tvunget bytte, men valget han landet på da han nå måtte bytte er jeg kritisk til. Var omlegging til 4-4-2 (som ikke har fungert tidligere) virkelig måten å gjøre det på, burde Palmi flyttes ned på kant? Etter min mening, nei.. Hvorfor ikke? Fordi vi hadde kontroll på kampen. Vi eide midtbanen, Palmi kom til sjanser i 10er rollen sin, og Erling jobben som en helt. Hvilke alternativer hadde vi? Ett alternativ er: Inn med Tommy, Erling ned på kant. Erling har spillt mye kant og med den selvtilliten han spiller med i dag tror jeg ikke han hadde svekket oss nevneverdig der. Samt Tommy ville fått spille i "sin" rolle. Evt. Fofana inn på høyre? Uansett tror jeg formasjonsendringen var ødeleggende for grepet vårt på kampen.

Alt i alt, jeg er fortsatt optimist med tanke på denne sesongen. Haglund sitt lag spiller bedre, fremstår med mer selvtillit og han har i stor grad "knukket" TL-koden. Jeg tror han kan få sving på dette laget dersom vi får i gang en målscorer, vi har brent store sjanser i hver eneste kamp så langt, og Haglund kan ikke putte målene for oss.

Etter min mening er det særdeles viktig at vi ikke lar positiviteten og "driven" som har vært rundt Sportsklubben i år dø ut. Den beste medisinen mot dette er selvfølgelig sportslige resultater, men alle burde gjøre det de kan uansett! Vi har et bedre mannskap, spill og en mer erfaren trener i år. Sesongen blir bra, merk mine ord!

#VIERLSK (får avslutte innlegget med den originale #)

9

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...