Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Etter søk i den fantastiske søkemotoren til VGD fant jeg ingen klubbtråd til mitt kjære RBK.

Hadde vært greit med en samletråd så vi slipper å leite under hver stein etter RBK-relaterte saker og hendelser. Også slipper vi kneldring fra andre supportere som klager over hvor mange RBK-tråder som er på førstesiden.

Kan vel starte tråden med å snakke om Hoftuns stilling som sportslig leder. Er han kvalifisert nok til å lede Norges beste lag? Litt mange bomkjøp og Jarstein-saken er ikke akkurat tillitsvekkende, og synes han er veeeeeldig treig på overgangsmarkedet

http://fotball.adressa.no/eliteserien/article189749.ece

Også styret på brakka har jeg mine tvil til. Opptil flere ganger har vi sett pinlig behandling av personer og saker. Eks: Tørum, Lago, Annan episoden og NAE tiraden til media i etterkant.

Og til slutt, pratet fra brakka om Topp 30 målet. Skal dette nåes bør ikke bare spillerene være god nok, styret bør også evalueres. Kjøp av kaliber Trond Olsen burde være bøtelagt som i tillegg hever inn To MILLIONER KRONER I ÅRET, ikke rart vi sliter økonomisk.

Kan vel også nevne at årets første kamp blir mot Las Palmas. http://www.rbk.no/incoming/article189446.ece har ikke sett noen steder om den sendes på TV.

3
61,4k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

troll-1917

Dedikerer mitt innlegg nummer 250 (ikke at det er noen stor oppnåelse) til en aldeles strålende mann, et stort forbilde og en fantastisk spiller. I morgen når han 200 kamper for Rosenborg, i en alder av 23 år.

Jeg snakker selvfølgelig om Jonas Svensson, en liten guttepjokk fra Verdaln, som etterhvert skulle bli litt av en kjempe for Rosenborg.

Med Jonas Svensson vet man alltid hva man får. Det er aldri snakk om noe annet enn 100% vilje, tæl og guts. Man får fantastiske holdninger, store smil og mye glede. Hver eneste gang dommeren blåser i fløyta vet vi at Jonas Svensson legger sjela si i det. Hver eneste gang.

Om det skulle være tvil - den siste av treningsfeltet til Rosenborg er stort sett alltid den samme. Det er selvfølgelig Jonas Svensson. Derfor er han god.

Men det er ikke bare på fotballbanen han er god. Han er også god utenfor. Fantastisk god. Da en familie fra langt nordafor hadde feilberegnet på datoene til RBKs fotballskole i fjor, tok Jonas Svensson denne familien med på guidet tour på Lerkendal. På eget initiativ, selvfølgelig.

Da det haglet som verst fra alle kanter mot Mushaga Bakenga, gikk Jonas Svensson ut i sosiale medier og forsvarte bestekompisen sin. Og selvfølgelig er også Jonas Svensson typen som legger ut bilder på instagram hvor han personlig takker en 10-åring for et julekort sendt til ham.

Så, kjære Jonas Svensson. Måtte du bli i Rosenborg lenge, for du er vår viktigste spiller.

Ja, for Jonas Svensson er langt viktigere enn Helland, Hansen eller Reginiussen. Jonas Svensson er den spilleren som sterkest bidrar til å bygge Rosenborgs identitet. Jonas er trønder, hardtarbeidende, positiv og lojal - en ekte Rosenborger.

Og i tillegg er han også blitt vår kanskje aller beste spiller også. Allround-ferdighetene er de beste i tippeligaen. I forsvar har han etter hvert blitt noe så spesielt som en 172 cm høy gigant. I angrep er han kreativ, flink til å gå forbi ledd, presis, tilstedeværende og ikke minst ekstremt god på å gjøre andre gode. Når Jonas kommer på overlappen, er Helland bedre. Når Jonas involverer seg rundt Jensen eller Midtsjø, er høyresiden i stand til å skape magi. I hvert eneste angrep. Jo oftere Jonas er med fram i banen, jo flere sjanser skaper vi. Og i tillegg til dette scorer motstanderne nesten aldri fra sin venstreside, fordi de stopper i en betongkloss fra Verdaln.

Derfor Jonas, er vi avhengige av deg. Fordi du er god, både på og utenfor banen. Fordi vi trenger sånne som deg for å bygge opp klubbens identitet til det den en gang var. Og fordi du rett og slett er den mest komplette høyrebacken som finnes å oppdrive i tippeligaen (og i skandinavia).

Derfor sier jeg enkelt og greit: Gratulerer med 200 kamper. Vi gleder oss til de 200 neste!

36

qbah

Godt innlegg og klar tommel. Svensson er en ekte RBK-gutt.

1

Jonaz

Med Jonas Svensson vet man alltid hva man får. Det er aldri snakk om noe annet enn 100% vilje, tæl og guts

Synes han har et internasjonalt snitt, jeg. Høyden taler litt imot, men mer enn god nok for en ordentlig god klubb i utlandet imo.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...