Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Etter søk i den fantastiske søkemotoren til VGD fant jeg ingen klubbtråd til mitt kjære RBK.

Hadde vært greit med en samletråd så vi slipper å leite under hver stein etter RBK-relaterte saker og hendelser. Også slipper vi kneldring fra andre supportere som klager over hvor mange RBK-tråder som er på førstesiden.

Kan vel starte tråden med å snakke om Hoftuns stilling som sportslig leder. Er han kvalifisert nok til å lede Norges beste lag? Litt mange bomkjøp og Jarstein-saken er ikke akkurat tillitsvekkende, og synes han er veeeeeldig treig på overgangsmarkedet

http://fotball.adressa.no/eliteserien/article189749.ece

Også styret på brakka har jeg mine tvil til. Opptil flere ganger har vi sett pinlig behandling av personer og saker. Eks: Tørum, Lago, Annan episoden og NAE tiraden til media i etterkant.

Og til slutt, pratet fra brakka om Topp 30 målet. Skal dette nåes bør ikke bare spillerene være god nok, styret bør også evalueres. Kjøp av kaliber Trond Olsen burde være bøtelagt som i tillegg hever inn To MILLIONER KRONER I ÅRET, ikke rart vi sliter økonomisk.

Kan vel også nevne at årets første kamp blir mot Las Palmas. http://www.rbk.no/incoming/article189446.ece har ikke sett noen steder om den sendes på TV.

3
61,4k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

bndr

Det fins daga som e grå...

Jeg er utrolig nok ganske positiv her jeg sitter etter å ha fått summet meg litt. Vet ikke helt hva det kommer av, men prøver å resonnere litt.

Første omgang starter som jeg forventer, med defensiv struktur. Dog er vi for dårlig i intensiteten i presset. Jeg synes kanskje det bare er Midtsjø som er god nok i press, og vi blir spilt lavere enn hva jeg tror er planlagt. Regner med planen var å heve spillet etter ca 20 min, men vi slet med å koble sammen pasninger og beholde ballen i laget når vi først vant den. Dermed kommer vi oss til pause uten å ha utrettet stort. Selv om Celtic får en stor sjanse Hansen fister over, i tillegg til den sjansen tidligere Bendtner sender ut til corner som jeg enda ikke helt vet hvor stor var, er det likevel helt på par. Greit nok, vi skulle ha angrepet mer i første omgang andre omgang tatt i betraktning, men jeg tror vi egentlig ville, men ikke fikk det til.

Andre omgang åpner forrykende. Mulig jeg ble påvirket av stemninga, men jeg sliter fortsatt med å se når vi sist spilte så bra som vi gjorde fra 45 til baklengsmålet. Det vil si, vi har lett produsert større og bedre sjanser på 20-25 minutter før, men vi totaldominerer fra første spark på ballen helt til de scorer et jævla FIFA-mål en Puskas Award verdig første gang de rører ballen over midtstreken. Pusten går ut av alle andre enn publikum på stadion og kampen ebber dessverre ut uten at vi klarer å produsere særlig.

Alt i alt tap i et jevnt dobbeltoppgjør, som avgjøres etter et kalasmål etter 160 minutter - Mot spillets gang. Vi burde scoret borte, vi hadde steamen her til det smalt. Celtic var ikke forrykende akkurat, og med en promille mer hell hadde vi klart det. Dog må vi erkjenne at vi bare ikke er gode nok, selv om det er knepent denne gangen og. Det er lett å være etterpåklok og si vi burde startet første omgang som andre, men sånn er det.

Så var det denne positiviteten da. Noe av det kan tilskrives totaldominansen i andre omgang frem til baklengsmålet, men jeg surner lett når vi taper uansett. Tror jeg godskriver den på kontoen for stemning på stadion i dag. Jeg har opplevd MYE på Lerkendal, men kan helt ærlig bare komme på to kamper de siste, tja, 15 årene som kommer i nærheten, og det er Valencia '07 og Køben '10. Mulig vi må forbi de siste CL-årene våre rett etter årtusenskiftet og. Det var rett og slett magisk på Lerkendal i dag, som jeg ser vi får ros for av ganske mange på Twitter, men ikke har sett snurten av nevnt i en eneste artikkel på nett (dog har jeg ikke pløyd gjennom alt heller, mind). Ikke bare er stemninga i hundreogtyve kampen gjennom, store deler av stadion står igjen og klapper og synger til spillerne etter kampens slutt og! Lurer på hvordan de som så kampen på TV opplevde det. Var innom kamptråden en tur, men der var det ikke nevnt. Mulig det har druknet i den samme, gamle, kjedelige og lite givende suppa de fleste konstruktive tråder ebber ut i etter hvert, bare gitt litt tid.

Må til sist slenge inn en kudos til Anders Konradsen, alfa hakkekylling. Har over to kamper mot Celtic vært oppgjørenes desidert beste spiller. Min mening. Så får det, i dag, være at majoriteten, meg medregnet, kanskje ønsker en bedre pasningsspiller i den posisjonen.

Satan heller, det var nære. Men er overraskende lite bitter. Vet egentlig ikke selv hvorfor jeg skrev dette nå heller, men det var vel bare en tankerekke som måtte få utløp.

14

jbnixx

Det fins daga som e grå...

veldig godt skrevet innlegg.

At Kåre gikk ut defensivt i 1. omgang for så å snu totalt i 2. synes jeg var riktig taktikk. Hadde vi gitt bon gass i 1. hadde vi sluppet inn et eller 2 mål, da vi ikke har spilt oss "varm" på det tidspunktet.

Jeg har lest en del på Celtic sine fora og de som tok seg tid til å skrive en gjennomtenkt oppsummering av kampenalt følt at vi traff godt med taktikken vår, men mangel på kvalitet på topp var det som ga Celtic tid nok til å score målet sitt.

Personlig er jeg fornøyd med prestasjonen vår. Ingen liker å tape, men jeg kan godta et tap når vi har gitt alt for å vinne og det mener jeg vi gjorde i går kveld.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...