Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Etter søk i den fantastiske søkemotoren til VGD fant jeg ingen klubbtråd til mitt kjære RBK.

Hadde vært greit med en samletråd så vi slipper å leite under hver stein etter RBK-relaterte saker og hendelser. Også slipper vi kneldring fra andre supportere som klager over hvor mange RBK-tråder som er på førstesiden.

Kan vel starte tråden med å snakke om Hoftuns stilling som sportslig leder. Er han kvalifisert nok til å lede Norges beste lag? Litt mange bomkjøp og Jarstein-saken er ikke akkurat tillitsvekkende, og synes han er veeeeeldig treig på overgangsmarkedet

http://fotball.adressa.no/eliteserien/article189749.ece

Også styret på brakka har jeg mine tvil til. Opptil flere ganger har vi sett pinlig behandling av personer og saker. Eks: Tørum, Lago, Annan episoden og NAE tiraden til media i etterkant.

Og til slutt, pratet fra brakka om Topp 30 målet. Skal dette nåes bør ikke bare spillerene være god nok, styret bør også evalueres. Kjøp av kaliber Trond Olsen burde være bøtelagt som i tillegg hever inn To MILLIONER KRONER I ÅRET, ikke rart vi sliter økonomisk.

Kan vel også nevne at årets første kamp blir mot Las Palmas. http://www.rbk.no/incoming/article189446.ece har ikke sett noen steder om den sendes på TV.

3
61,4k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

AxelRudi

Det var flere som kommenterte møtets tidspunkt kl 19, samtidig som Haaland spiller mot Liverpool, julebord for veteranlauget, og at Dorsin var klar to timer før. Det ble sett på som ett forsøk på å få minst mulig folk dit for å unngå kritikk, og ha mest mulig annet å snakke om ang Dorsin.

Det var jo da selvsagt lite folk. Tove beklaget dette, det var vel greit å gjøre det i bytte mot mindre kritikk og folk.

Og møtet startet riktignok med Dorsin, som fikk mye ros og klapp klapp klapp. Tove først ute og snakket så om prosjektet med Ørn, de skal spille i sort hvitt og det skal være en femårsplan. De får eget styre og det kommer mer om Ørn i februar.

Budsjettet kom på 17 mill i minus, men de har gode penger på bok. Koteng tok over fra Moe Dyrhaug. Han virket faktisk nervøs, pustet tungt og så stressa ut. Forventet vel en del kritikk.

Det kom jo, det ble stillt en del spørsmål om tilskuertall.

Her ble det hoderisting av Koteng som sa at det var ikke de som lagde bråk om alt, og skyldte på media(!) De var glade for engasjementet hos folk, da også var det opplevd masse engasjement om damelaget.

Koteng sier så at de alltid får kritikk, men at de ikke er de som lager bråket. Hoderisting.

EN vetaran sier så at de støtter Koteng og vil at han skal bli sittende. Mer hoderisting.

xMegafonmannen sier at Kjernen ønsker ny trener, og seier rett ut at mange vil ikke kjøpe sesongkort før dette er i plass. Koteng svarer at vi må tåle en svak sesong, og før noen rekker å følge opp det er det veteraner som kritiserer kjernen for blussing, at de piper på kamp(!) og må oppføre seg. Enda mer hoderisting.

Veteraner sier at den eldre garden er mer positive til årets sesong enn den yngre.

En eller annen tulling mener kjerner roper rasistiske ord(?), og at de skremmer folk fra stadion.. Her går hoderystinga over i en lett ansiktet i hendene. Espen Viken må opp å prøve å snakke mannen til fornuft, uten at det går noe sæærlig.

Koteng mener så at kjernen må snakke med kompisene sine og få de tilbake på stadion(!!). Her begynner folk å le høyt. Kjernen må jobbe for å få folk tilbake, sier han.

Virket ikke helt som om de visste helt hva de sku svare til det. Her har de sagt at de ikke kommer på kamp, en stor del av kjernen, før treneren er skiftet. Så får de beskjed om å jobbe for å få kompisene tilbake på kamp. Resignert frustrasjon.

Fullstendig fastlåst dette. De fleste er oppgitte over ett styre/en ledelse som ikke forstår eller vil forholde seg til spørsmålene som kommer om en Hovedtrener som skulle vært borte for lengst, og opplever en helt annen virkelighet, mens veteranene er oppgitte over at noen som støtter klubben VÅGER å kritisere de som styrer den og er sure på de igjen...

Vet ikke om jeg fikk frem frustrasjonen som den opplevdes der og da, men det var vel det merkeligste møtet jeg har vært på.

19

qbah

Takk for referat. Helt krise lesning, men ikke overraskende. Fryktet og hadde trodd uvitenheten (eller mer fornektelsen) var så ille som det beskrives her. Hjelper ikke å bytte SL og/eller trener her. Det lukter råttent helt inn til barken.

1

Calcitrant_Pila

Det lukter råttent helt inn til barken.

Bark er vel det ytterste laget...

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...