Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Etter søk i den fantastiske søkemotoren til VGD fant jeg ingen klubbtråd til mitt kjære RBK.

Hadde vært greit med en samletråd så vi slipper å leite under hver stein etter RBK-relaterte saker og hendelser. Også slipper vi kneldring fra andre supportere som klager over hvor mange RBK-tråder som er på førstesiden.

Kan vel starte tråden med å snakke om Hoftuns stilling som sportslig leder. Er han kvalifisert nok til å lede Norges beste lag? Litt mange bomkjøp og Jarstein-saken er ikke akkurat tillitsvekkende, og synes han er veeeeeldig treig på overgangsmarkedet

http://fotball.adressa.no/eliteserien/article189749.ece

Også styret på brakka har jeg mine tvil til. Opptil flere ganger har vi sett pinlig behandling av personer og saker. Eks: Tørum, Lago, Annan episoden og NAE tiraden til media i etterkant.

Og til slutt, pratet fra brakka om Topp 30 målet. Skal dette nåes bør ikke bare spillerene være god nok, styret bør også evalueres. Kjøp av kaliber Trond Olsen burde være bøtelagt som i tillegg hever inn To MILLIONER KRONER I ÅRET, ikke rart vi sliter økonomisk.

Kan vel også nevne at årets første kamp blir mot Las Palmas. http://www.rbk.no/incoming/article189446.ece har ikke sett noen steder om den sendes på TV.

3
61,4k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

qbah

Og plutselig ser tabellen helt elendig ut for vår del etter tre tapte poeng. Elendig.

Begynner å bli gjentagende for sesongen dette. Elendige kamper for oss på bortebane og kunstgress og elendige dommeravgjørelser mot oss som ser ut som skal følge oss hele sesongen.

1

mattamygg

kunstgress og elendige dommeravgjørelser mot oss som ser ut som skal følge oss hele sesongen.

For en sutrende gjeng. Dommer i mot og kunstgress er vist problemet. I dag blir det tidligere storlaget rundspilt i første omg og bare tilfeldigheter gjorde at ikke sif ledet med flere mål. Strømsgodset som var tippet som klar nedrykkskandidat etter forsesongen vinner så fortjent så fortjent. Men trøndere er vist ikke vant med at det dømmes omtrent 70/30 i deres favør skjønner lite. Bra at dommerstanden har begynt å behandle lagene tilnærmelsesvis likt.

9

Nightwish

Men trøndere er vist ikke vant med at det dømmes omtrent 70/30 i deres favør skjønner lite.

Trist med grå stær i så ung alder.

1

Zanick

Og plutselig ser tabellen helt elendig ut for vår del etter tre tapte poeng. Elendig.

Ja, men ting kan snu fort. Glimt møter VIF og Molde ila de 3 neste rundene. De andre topplagene kommer til å avgi også.

Uka blir litt lettere når man vet det er gresskamp mot Sarpsborg neste helg. En hel treningsuke der samtlige er tilstede - ikke noe karantene på Holse, Zach og Hansen som i forrige uke.

Deretter LSK borte og Haugesund hjemme. 9 poeng og gullhåpet lever.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...