Fotball - Norsk

Kjuagutten

Kvartfinalen Brann-Viking 3 september

Håper så mange som mulig tar turen til Staddaen og heier frem juniorene våre! Selv får jeg ikke dratt ettersom jeg bor i oslo og er opptatt med å forsvare Branns farger på eneste lag fra Brann i Supportercupen.

Det er forøvrig gratis inngang og kampstart er kl 14.00

1
29 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Alle som kommer for visst minst 10-30 % rabatt i Brann-butikken som holder åpen fra 13:00 til en halvtime etter kampslutt!!!!!!!!!!!

1

Våre 2 beste juniorer er desverre opptatt med U-21 landslaget, men vi bør likevel stille med et sterkt lag. Usikker på om Veton blir med i og med han spilte landskamp i går.

1

Allt som kan fremme talentenes vei inn i a-stallen er positivt, men prisen blir for høy om stadionmatten skal ofres på juniorkampen i morgen.

Kortnader på kort sikt blir :

Reparasjoner av matte kr 50000,-

Dårligere spillmuligheter i resten av hjemmekampene.

Full bytting av matten før 2012 kr 2 mill ?

Merslitasje av treningsbanene på Nymark = 500000,-

2550000 i kostnad er mye

1

Her er spillerne som skal utfordre Brann lørdag ettermiddag:

Aslak Falch, Roy Dyrdal - Johannes Eik Forgaard, Magnus Kristensen, Dursa Mohammed, Mikal Hebnes Olsen, Sindre Gåseland, Anders Høie, Vetle Tønne, Eirik Schulze, Jon-Helge Tveita, Per Eik Forgaard, Ole Marius Aasen, Christoffer Talge, Andreas Meling, Christian Landu Landu, Veton Berisha, Kristoffer Haugen.

Et sterkt lag på papiret selv om vi ikke har med Jakobsen, Valon og Yanni. Det er forøvrig delte meninger om dette laget i forhold til laget som har vunnet de 2 største Jr turneringene dette året, Valhall og JET.

Under Valhall turneringen spilte både CLL, Yanni, Valon og Veton, deler av turneringen. I JET så spilte vel ingen av de og i kvartfinalen mot Brann vil CLL og Veton være tilgjengelige.

I forhold til JET turneringen så har vi ikke med oss hospitantene Tripic, Kleppe og Waaland (kåret til turneringens beste spiller) mens vi derimot har med oss den 4 hospitanten John Helge Tveita som nylig har skrevet kontrakt. I tillegg har vi med Eirik Schultze som i sommer kom fra Mandalskameratene. En spiller det knytter seg store forventninger til.

Mange i troppen har aldersbestemte landskamper, men samtidig mangler Viking kanskje den aller viktigste spilleren, nemlig sin toppscoreren Eirik Jakobsen som også har kontrakt med A-laget. Han har slitt med sykdom og er ikke tilbake enda. Fraværet av Nr 2 på toppscorerlista fra JET, med sine 6 mål, gjør at det hviler et enda større ansvar på de andre.

Med fravær av Jakobsen, Valon Berisha og de Lanlay, så er min vurdering at Brann er en ørliten favoritt. Jeg registrerer at Brann`s A-lags spillere Haugen, Barmen, Larsen skal spille denne kampen og det eneste usikkerhetsmomentet er Kristoffer Larsen som sliter med en skade. At Brann i tillegg har hjemmebanefordelen så vil jeg si 55-45 fordel Brann, men et Viking lag uten sine aller største stjerner har overrasket meg før i år, så jeg avskriver ikke Viking.

Min subjektive mening er uansett at når landets 2 kanskje mest spennende Jr lag braker sammen i NM, så burde TV Sumo vært på pletten for jeg har troen på en heidundrende kamp.

God kamp alle sammen

1
palsven Allt som kan fremme talentenes vei inn i a-stallen er positivt, men prisen blir for høy om stadionmatten skal ofres på juniorkampen i morgen. Kortnader på kort sikt blir : Reparasj...

Allt som kan fremme talentenes vei inn i a-stallen er positivt, men prisen blir for høy om stadionmatten skal ofres på juniorkampen i morgen

Sikkert derfor man ikke har noen offersermoni for gresset i morgen, men bare arrangerer en fotballkamp på en nydelig gressmatte som fint tåler dette.

1

få minutt igjen av kampen. Brann leder fremdeles 1-0, men Viking presser voldsomt men får ikke ballen i mål.

1

Kampen slutt. Det endte 1-0 til Brann og dermed er Viking, kanskje litt overraskende slått ut av NM allerede i kvarten.

Etter å ha vunnet de 2 største Jr turneringene i år, Valhall og JET så må Viking dermed se langt etter hattricket med Valhall, JET & NM som var målet.

1

Brann vant NM ifjor G-16 + Dana-cup-

Brann vant altså og har MANGE lovende talenter. Det som vel er spesielt med 93-94 generasjonen er det store antallet talenter, ikke 2-3 men 8-99. Teller man sammen alle med landskamp kommer man opp i tosifret, sterkt det

1

Det er sterkt, men på ingen måte oppsiktsvekkende. Viking har vel flere og RBK er ikke langt bak. Vi er blant de klubbene i TL med flest talenter, men hovedtyngden av talentene er bare 17 år og det er unaturlig at 17-åringer preger TL. Da snakker vi om supertalenter. Et supertalent er ikke en spiller som sitter på benken for sitt landslag. Et supertalent bør i det minste prege landslaget i årsklassen over, gjerne flere år over. En 18-åring som dominerer på U21-landslaget kan f.eks. kalles et supertalent.

1

Artig kamp med mange målsjanser. Kampen bar preg av å være en juniorkamp. Altså i motsetning til hva Strå og andre vil ha det til var dette juniorer med masse å lære, mange elementære feil, men samtidig herlig underholdning. Et par minus:

- hvor var Bataljonen? Masse småbarnsforeldre, men er ikke en kvartfinale i NM for juniorer, med gratis inngang, noe som fenger Brann-supporterne? Pinlig og skuffende. Helt taust på tribunen.

- Ballgutter. Hvorfor måtte Øvretveit løpe til cornerflagget og lete etter ball ved utspark i 2. omgang? Ok han drøyde tid, Brann ledet jo, men må da finnes bøttevis av idrettslag og småttiser i Bergen som kunne tenke seg å samle baller på selveste Stadion. Skuffende, bare én tribune åpen og ingen ballgutter.

Til det positive så var det en sjanserik kamp der Brann vant helt fortjent. Viking satset offensivt i 2. omgang, og Brann fikk noen gedigne sjanser.

Artig underholdning, masse talenter som muligens en dag, med masse trening, kan bli gode nok. Sannsynligheten er nok størst for at 95% av disse guttene hører vi aldri mer om.

Men gøy.

1

Lignende innlegg

Laster...